znas kako...moze da se flesuje software preko HTC sync-a, ali sad ne znam da li taj isti sync moze da radi kad telefon ne moze da se upali...ili je mozda samo dovoljno upaliti telefon i probati...
u tom slucaju skidas image koji u oznaci ima RUU...to ti je EXE file...pokrenes ga i pratis uputstva...
meni je sad glavni problem taj sto ja nikad nisam imao slicnih problema, i sve sto sam radio sa telefonima, jeste bilo sa ispravnim telefonima, tipa dekodiranje, rutovanje..ubaciivaje custom image-a, flesovanje recovery-a i sl...
Nova Motorola Droid RAZR odlično izgleda... 7mm debljina, 4.3" SuperSAMOLED qHD ekran, 1.2GHz dual core procesor, kućište od nerđajućeg čelika i dijamantski obrađivanog aluminijuma, pozadina od kevlara...
![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
u dobra...dobra... koliko para ce ovo biti?
Ovo je na Verizonu... vidjećemo hoće li da izbace GSM varijantu, kao što je Milestone bio Droid za ostatak svijeta.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
kako je dobar..............
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
..........This specification might sound eerily familiar.. and that's because it is almost the same as in the upcoming Motorola ATRIX 2.
Although the two handsets look very different, perhaps the most important difference is that the RAZR is heading to Europe while the ATRIX 2 isn't.
http://www.mobilegazette.com/motorol...r-11x10x18.htm
Last edited by SNAKE; 18-10-11 at 23:34.
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
predobra motorolica, ovo ce biti vrhunski kvalitet izrade , da se zna sto se drzi u ruku![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
U sitne sate po domaćem vremenu, Google i Samsung su na zajednički organizovanom događaju u Hong Kongu predstavili Galaxy Nexus i Android 4.0 Ice Cream Sandwich
ovaj Ice Cream obecava dosta
http://developer.android.com/sdk/android-4.0-highlights.html
Nexus je odlican samo mislim da je prevelik opet ovaj ekran je ogroman ali je zato veliki + HD![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
slazem se da je malo prevelik ali mi to uopste nece smetati kad ga nabacim![]()
E sad da cekamo...
Dako ga naprave za DHD
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
a mnogo je to , mada panuce joj cijena sigurno . i Milestone je bio dosta kad je izasao pa je dosta pala cijena
Ne mogu vjerovat da nema xenon blic.
TAKUMI
a koje nokije ga imaju?
(nečitko)
Nokia N8 koja se pojavila prije 2 godine, Nokia N82 koja se pojavila prije 4 godine (i bila je prvi telefon sa xenonom), 6220 Classic prije skoro 4 i td.
TAKUMI
kakve crne 2 godine za N8, tek godinu dana ovaj mjesec
Status Available. Released 2010, October
http://www.gsmarena.com/nokia_n8-3252.php
a za xenon je tacno, I stand corrected...
(nečitko)
Ne available, nego announced.
2010, April, jer ni ova Motorolla nije AVAILABLE jos. Kad bude available onda cemo da vidimo koliko ce biti razlike u mjesecima. N8 announced prije 18 mjeseci.
TAKUMI
ti si rekao:Nevermind, nisu svi ko Nokija, pa da im telefoni kasne pola godine do godinu sa izlaskom na trziste...Nokia N8 koja se pojavila prije 2 godine
(nečitko)
[QUOTE=verbalni_fajter;2434565]kakve crne 2 godine za N"8" - aoooooooooooooo![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Tamo ga svi NOSAMO...
TAKUMI
Ovaj Galaxy Nexus mi se ne svidja uopste. Najavljivali su ka da dolazi neznam ni ja sam sta a ispade gore od GS II, sem tog HD ekrana, stvarno sam razocaran.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks