Ok treba mi pomoc, zna li ko dje mogu narucit ovo, ali kvalitetnu ne neku kinesku snj:
Moze i bez grba, ushanka![]()
Sad se sjetih da ni mene par stvari iz Kine nije stiglo nego su mi prodavci vratili pare jer je paket stigao nazad. Kao primalac nije nađen na adresi. Iz nekog razloga to mute u pošti u PG. Onoj na željezničkoj vjerovatno. Jer mene inače poštar ne donosi nego imam dogovor sa njima da na pošto to pokupim kad stigne(da se ne "zagubi", ne lovim poštara nedelju dana itd).
Ok treba mi pomoc, zna li ko dje mogu narucit ovo, ali kvalitetnu ne neku kinesku snj:
Moze i bez grba, ushanka![]()
rm -rf /
Ovako imam 1 pitanje - ako mi je navedeno da prodavac salje FREE UPS-om, DHL-om ,TNT-om, FRDEX- OM ... kod nas, ocu li ja sto dodatno placati odje ako je vrijednost robe manja od 150 E ???
Do sad sa ovih kineskih sajtova slali su mi onim China i Hong K. postom i nista nisam placao... ???
Ok. Koliko se to krece od prilike ??? zavisi li od vrijednosti,tezine...??? u pitanju je jakna 60e !
Mislim da te ispod 20-30e ni pod razno ne može ispanut a nagore je nebo granica.
U suštini ne bi trebalo da se plaća al ka naša posla, sve se živo da iskrivit. Naš DHL isl nisu djelovi iste firme nego samo imaju licencu i onda mogu da deljaju po volji. Viđi da ti to pošalju običnom poštom(USPS, Royal maili ili što već ima tamo).
Kao nas narod................. hvala ti !
Dajte neki sajt za patikeevo od mene jedan
http://www.kicksbay.com
Dostavljaju u CG pitao sam vecpostarina 27$ svaki dodatni par patika 7$
![]()
Juce mi drugu stize Kindle DHL-om, i nije nista platio, ja se bas zacudio, jesu se to zajebali sto ili su se popravili![]()
Jel iz njemacke?
Njak Njak Njak
http://www.amazon.de/ ovaj mora da je
Iz njemacke
DHL internacionalni paket= obicna posta
DHL express= kurirska sluzba
njemacka posta je kupila DHL ili obrnuto, tako da oni posluju kao jedna firma, samo expresne usluge stizu kod naseg dhl-a, a dhl paket i slicni, stizu u nasu postu
Njak Njak Njak
ne narucio ga je preko amazon.com, i poslali ga DHL-om iz USA i covjek iz DHL-a dosao ispred kuce i urucio paket bez dinara, ne pitajte me kako i zasto![]()
Da nije to... nova politika poslovanja![]()
Ako jeste, da narucujem sve dhl-om
Njak Njak Njak
Istekla stara kartica, izvadio drugu i sad kad ocu da je dodam na paypal account izbaca mi ovo
''The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.''
Neko resenje?
Evo me prepade pa rekoh da vidim kad meni istice
8/2012
dako do tad budemo na listu grom ih ubio :/
Zasto nisi produzio tu karticu pa samo editovao datum isteka? Mozda tad ne bi provjeravali
Njak Njak Njak
Pa produzena je , ali mora i onaj broj iza da se promijeni, ne moze samo datum do kad traje (one 3 cifre) i onda da se verifikuje
pa jesi li ti isao na edit ili si je samo dodao a onu obrisao?
Njak Njak Njak
Moze li se otvorit novi paypal account?
Cini mi se da nema vise one fore stavis neku od oklonih zemalja kao do sad?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks