http://www.flashscore.com/detail/0nnxrh87/#match-summary
To je jednostavno nemoguce.![]()
Radomir Djalovic danas postigao gol u trecem minutu protiv Kubana!![]()
http://www.flashscore.com/detail/0nnxrh87/#match-summary
To je jednostavno nemoguce.![]()
Last edited by Recordare88; 16-10-11 at 18:51.
Deserve's got nothing to do with it.
Tu sam nedje izmedju sa ramisljanjem, malo vise na ovu Montenegrinovu stranu. Mislim da ako treba da se zove neko sa strane, treba da bude 3 puta bolji od ovih sto sad imamo.
Volkov to svakako nije, i nadam se da nece bit nista od toga.
I da, fudbalsko znanje je mnogo vazhnije za uspjeh od "zalaganja"(ne znam shto se podrazumijeva uopste pod tim, jel to ono trckanje oko protivnickog golmana a la djalovic?). Igrac koji se u nasoj reprezentaciji ubjedljivo najmanje zalazhe i ne razmislja o svetinjama(skida taj isti dres da mu svi gace vide) je Mirko Vucinic, pa je opet to najbolji igrac nashe ekipe.
Last edited by Recordare88; 16-10-11 at 18:53.
Uh, zakuvalo se ovđe koliko vidim a isklučivi komentari dominiraju. Da i ja kažem svoje mišljenje što se tiče Volkova.
Kao prvo, ne znam igrača i ne mogu ocjenjivati ima li kvaliteta za našu reprezentaciju.
Kao drugo, na toj poziciji smo deficitarni jer se često desi da su i Jovanović i Pejović povrijeđeni. Balića još uvijek ne bih uzeo u razmatranje gledajući njegove igre za mladu reprezentaciju. U utakicama koje sam gledao ove godine (što zvaničnih što jedna prijateljska) Balić je bio najgori na terenu. Apsolutno je bilo teško pronaći nekog ko je bio gori u tih 4 ili 5 utakmica. Dok ne popravi igru za mladu ili izbori mjuesto u nekom jačem klubu od Intera iz Zaprešića, ništa od reprezentacije. Radunović je talentovan, i viđećemo za koju godinu ali za sada ništa. Vlado Božović je "rupa" kad igra na toj poziciji.
Kao treće, nemam ništa protiv da neko ko nije iz Crne Gore igra za reprezentaciju pod uslovom da se ne prećeruje. Kod ove stvari je puno nepoznanica. Otkud on sad dobija ponudu? Ima li to veze sa dolaskom Sava Miloševića na mjesto pomoćnika selektora? Ili sa našim dobrim rezultatom i plasmanom u baraž? I hoće li on prihvatiti ili odbiti ponudu tek kad bude vidio hoćemo li se plasirati na EP? Puno, puno pitanja na koje nemam odgovor a vjerujem i niko na ovom forumu.
Vidite, ovo pitanje je vrlo osjetljivo i zahtijeva detaljniju analizu a usljed manjka informacija teško je tu analizu napraviti. Ostaje da se uzdamo u savez da zna što čini.
Dick Laurent is dead!
hocjete da batalite glupu raspravu o strancima u drugim reprezentacijama????? ajde molim vas, imate pm pa tamo nastavite
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Ima valjda pisalo je kako je upravo Savo Milosevic predlozio Volkova. Meni licno apsolutno ne smeta da igra za nasu reprezentaciju naravno ako ce on biti kvalitetna zamjena na toj poziciji. Vjerujem da ce on prihvatiti poziv s obzirom na rasulo u srpskoj reprezentaciji.
baš ste ga zatežinjali sa ovim rusom. u principu sam protiv toga da igrači koji nemaju baš nikakve veze sa CG igraju za nas, ali ako španija, njemačka, engleska ... mogu da angažuju igrače sa strane, ne vidim zašto i mi ne bi našli nekog ko će povećati kvalitet tima. za volkova sam do sad čuo samo pozitivne stvari, tako da ne bi bilo loše povećati konkurenciju na našoj najdeficitarnijoj poziciji - jovanović je realno najbolje rješenje, ali je često povrijeđen, božović i pejović me do sad nijesu ubijedili da mogu igrati u kontinuitetu dobro za ekipu koja se bori za velika takmičenja.
a evo malo i dobrih vijesti - stevan nastavio sa dobrim igrama, i po goal.com-u je bi igrač utakmice danas. mirko nije bio loš, nije mogao ništa kad nije lopta dolazila do njega
Ja bi najradije da u Crnoj Gori ima kandidata za reprezentaciju koji kvalitetno mogu odmijeniti prvih jedanaestoricu ali ih nešto ne vidim koliko god se mi busali u crnogorska prsa moramo uvoziti igrače sa strane jer kvaliteta na domaćem terenu nema. Volkov nije tražio da igra za nas već smo mu mi to ponudili.On je kvalitetan igrač i reprezentacija bi sa njim sigurno dobila tako da stvarno nije bitno odakle je ako će ostaviti srce na terenu onda nek je doborodošao.Još jedna stvar, čovjek je deklarisani zvezdaš a igra i daje sto posto sebe u Partizanu što mislim dovoljno govori o tome koliki je profesionalac.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ja sam ga gledao na jedno 3-4 utakmice, i, po tome shto sam vidio, mogu reci da definitivno ima. Svjetlosnim godinama je ispred Balica i Pejovica.U sadasnjem timu Partizana sigurno je medju najboljim. Od Jovanovica je mnogo bolji ofanzivno, ali gori defanzivno. Obzirom da smo dosta tanki na lijevom beku, i te kako bi nam valjao. To bi omogucilo eliminisanje loshih igraca tipa Pejovic i Vladimir Bozovic, a Jovanovic bi mogao da se prebaci na shtopera ukoliko se tamo pojavi problem sa kartonima/povredama.
Mozhe da igra i lijevo krilo, a to bi nam takodje puno znacilo, jer bi omogucilo da u napadu igraju Joveta i Mirko, i ne bi bilo potrebe za ubacanjem Djalovica, Damjanovica, Delibasica...osim kao rezerve. Koliko god svi ovi igraci bili borbeni i simpaticni, ipak su za 3 klase ispod Jovete i Mirka.
Pazi, ja ocjenjujem da je dobar potez ponuditi ga, jer, po mom misljenju, definitivno ima kvalitet da igra. Mozhda ne svaku utakmicu kao startni prvotimac koga ne treba nikad zamijeniti, ali za rotaciju sa Jovanovicem svakako. Nije gori igrac od Jovanovica. Razliciti su, ali su po kvalitetu tu negdje. A shto se tice ovog drugog, koliko sam shvatio iz izvjeshtaja medija(a svi znamo da su oni nepouzdani ali jbg u ovom slucaju su jedini) Volkov nece cekati barazh vec ce se izjasniti ovih dana, jer je pomenuo da ce pricati o tome neposredno posle utakmice Spartak-Partizan, koja je valjda bila juce ili danas.Originally Posted by amnesiac
Last edited by Recordare88; 16-10-11 at 18:24.
Bgm, svuđe piše da je Đalović dao go, ali highlights ne mogu niđe da nađem.
Nije Djalo, evo ti hl:
http://www.rfpl.org/videotapes?id=5370
nije dao go, al je trcao i trudio se)
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Tip je nevjerovatan, napadac koji od kad je doso u Amkar nije gol dao. 19 utakmica.
http://www.soccerway.com/players/radomir-dalovic/95327/
I opet ce se neko nac da ga brani.
Neznam, za našu reprezentaciju je dao 7-8 golova ako se ne varam.
Trči puno, bespotrebno se troši na presing, i uvjek bude zamijenjen u '70-i minut.
Da, vidim da nije Đalović. A eto ništa od njega kao i uvijek.![]()
Ovo sam vidio... e pa fino predstavljanje, "vulgar chant".
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal...erne-hory.html
Članak čeških novina o Varvarima koje su pretstavili kao navijače Crne Gore.
Varvari koji mrze gejeve. U Češku dolaze žestoki navijači Crne Gore. :grin:
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks