kakva dan u italijanskoj ligi sto je ovo.
u svijetlu trenutnih rezlutata, jos jednom bih se zahvalio mom voljenom klubu:
interu.
odigrao juce man city, celzi, inter i cekao bih danas PSG (koji vodi 1-3), ali...
kad bi ovaj norvezanin dao 2 gola
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
***** se u juve pi..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
ajmo PAOCE
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
bravo majstore.......
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Mene nece pa nece,juce CSKA a onda danas 9 parova 2 plus,i bece me JUVE 2 i Genoa x-1..........
Lose,lose.........
Ovaj vikend su jedino u plusu oni koji se nisu ni kladili, već su taj budžet ostavili za neko sljedeće kolo.![]()
hvala hvala momci![]()
mad dog@ nisam gledo utakmicusreca za mene
![]()
nocas bi probo :
roma dnb2
rennes 2-3
argentinos jrs. 3+
sao paolo 3+
kvota nedje oko 15
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Eo ga glibavi Rozenborg cedoc 4 put veco ve sezone iz 2 u 1
Pas mater.
postoji li coek koji je dobio sto u ova 2 dana ? pa makar i od tate,majke,babe...?????
Lambda
Postoje SAMO dvije vrste kockara: GUBITNICI i LAŽOVI. :P
ostade mi ovaj suplji vaslui na 3+..katastrofa..zaludu sam imao fin tiket..
Carpe diem, quam minimum credula postero!
Sjeba me ovaj glupi rosenborg....pa je li moguce ovo ljudi moji...ostadoh bez prebijene pare,,ovaj vikend sam preko 150 eura uplatio i nista dobio..juce me samo salke obori....to je kraj kladjenja za mene...ako ima neko od ovih sto si dizali po par hiljada proslih dana da bi castio oko 100 eura...bio bih mu zahvalan ihaaa stvarnoako se nadje tako neko neka mi se javi
unaprijed hvala![]()
roma dosla 2-1 e pa sou...
veliki pozdrav za PAOK iz Soluna. ne znam sta sam ocekivao od partizanovog bratskog kluba
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
uopste dan za zaborav
Who let the dogs out
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks