Dodje toulouse X ... *ebeni salke pih , propast od ekipe !
belgija 2
Lambda
milan 3:0,ajmooo milannn
Lambda
nebojsa sofranac :
cezena-fiorentina 2
kjevo-juventus gg
djenova-lece 1
novara-bolonja x2
atalanta-udineze X
kaljari-siena pp1
lacio-roma 2
--------------------------------
rayo valjekano-espanjol x
saragosa-sosiedad 1
levante-malaga x2
sevilja-sporting x2
bilbao-osasuna 1
kvota:12.165...(sporting):lolblue:
ovdje bi valjalo neki sistem odigrat
8/12![]()
![]()
![]()
nece 4 tipa pogodit (ukupno) pratio sam ga jedno vrijeme, zna s vremena na vrijem tip dana da pogodi
prije 2 nedelje je isto ovako tipovao spance i italijane i bilo je vise nego odlicno...
ne znam ja cu odigrat sistem sa nesto malo para pa sta bude![]()
Aalst - RBD Borinage 2 - Tradicija na strani Borinage-a, deri ih skoro svaki put, a i bolje igra Borinage u gostima nego kod kuce ove sezone
C. Budejovice - Teplice 1 - Po nekom mom vidjenju, ovo su prijateljski klubovi i vreme je za prvu pobedu Budejovice-a ove sezone
Rubin - Spartak M. 2 - Ako se pogledaju rezultati ova dva kluba prethodnih sezona ovo su isto prijateljski klubovi i na redu je dvojka da dodje
Lov-Ham - Bryne X - Takodje prijateljski klubovi i na redu je x
PS Kemi - KooTeePee 2 - Tradicija ubedljivo na strani KooTeePee-a, po meni treba dvojka da dodje
hvala ljudi.....padoh na napolija....tako da nije ni bitno ono 11+.....
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Duble:
Lokomotiv Sofia vs. Botev Vratsa 1 , q.1,55... Novi trener , donio nove ideje i novu taktiku . Domacin nece propustiti priliku .... Probacu i u singlu sa hendikepom....
Xanti vs. Panathinaikos 0-2 , q.1,70... Mec kojem se tesko moze predvidjeti krajnji ishod....Pana ima dosta povrijedjenih igraca tako da ce se vise koncetrisati na odbranu, jer nece htjeti da rizikuju ....samim time , nece biti golova....
Tiket:
Galatasaray vs. Bursaspor 3+ , q.1,90 ... Jaki timovi koji daju i primaju dosta golova...
Genclerbirligi vs. Antalyaspor X2 , q.1,60 ... Na osjecaj , jer su gosti poprilicno agresivni...
Athletic Bilbao vs. Osasuna 1 , q. 1,85 ... Bilbao , tim sastavljen od odlicnih igaca , na svim pozicijama , i odlican domacin... Imali su los start , sada se vec vracaju u formu ,i Osasuna ce im biti laka zrtva....(igraju u ponedeljak)
Last edited by GuGi; 16-10-11 at 11:53.
... Ride away with your mighty horse
ride away through the land of storms...
Cim je Amkar po drugi put preuzeo Miodrag Bozovic klub opet ide uzlaznom putanjom. Evo danas vec rasturaju Kuban, trenutno je 3:0. U Amkar je citava exyu kolonija, Mitar Novakovic, Nikola Mihailovic, Marko Blazic, Predrag Milic, Josip Knezevic, Radomir Djalovic.
Sinoc planiram da ih odigram ali prespavah jutrosKvota je bila ne tako mala, @3.30
Who let the dogs out
Šta da se igra Saragosa-Sosijedad(onaj petougao)?
Nov sam na forumu pa samo da pitam moze li neko postavit neki dubl za koji se ocekuje da ce doci danas??
Samo ti postavi....sve je dobro doslo
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Hahah ja sam mislio neko od iskusnijih da postavi nesto sto se ocekuje ali evo po meni dubl:
arsenal 1
udineze x2
Jedan dnevni tiket
Djenova 1&3+, @2,37
Lugano GG3+, @1.75
Roda GG3+, @1.85
Viborg 2, @1.90
kvota 14.5
Who let the dogs out
Evo nekoliko predloga za danas:
PSG 2 ili x-2
Juve 2 ili GG
Fluminense 2
Hamburg 2
foggia reggiana 1
freiburg hamburg 2
juventus 2
Razmisljam o ozbiljnom tiketu, dje bi mozda bili Arsenal, Djenova, PSZ i Galata 3+.
Djenova mi je sumnjiva, na PSZ sam naviko da padam. Ne znam sto mi je cinjet. Imam jos par zamjena tu za njih, ali ne znam koliko se covjek moze uzdat u Kasimpasu, Jablonec i ostale gluposti.
I naravno kome je dao bog da moze stic, ove Singapore AF - Home Utd. 3+.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks