xaxax, Valencija je jbe zivu silu![]()
treba biti na oprezu uvjek sa sastavima timova, kladionice znaju bace vijest koja ce navuci igrace na pogresnu stranu
Who let the dogs out
xaxax, Valencija je jbe zivu silu![]()
Tu es mon héro!
ne znam što mi šćaše da igram ovaj inter
Who let the dogs out
MONPELJE 0-3 11 minuta ?!
Sad vratise na 2.
monpelje - dizon 0:3 15minut
ajax - alkmar 0:2 20minut
katastrofa
Who let the dogs out
Inter kako god bude odgovara mi, ako dobiju prolazi mi tiket, ako izgube bice mi jaaako drago...Obozavam da ga odigram.
Tu es mon héro!
Sto je ovo ljudi moji, ako me danas srce ne okine nikad nece.
Redom padam na CSKA, QPR, Deportivo, Monpelje i Besiktas. Sto je ovo??
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOO MAJORKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GOL-GOL!!!!!! jel se usrao nekome ovaj Hemad u tiket?![]()
![]()
![]()
Jedan tiket za sutra koji moze vrlo lako da dodje, a i ne mora
Aalst - RBD Borinage 2
C. Budejovice - Teplice 1
Rubin - Spartak M. 2
Lov-Ham - Bryne X
Kemi - KooTeePee 2
kvota malo preko 200
jaoj kakva namjestaljka ovaj inter.. iz 2 u 1.
inter napadao nije u drugo poluvrijeme!
upravo sam uhvatio najvecu kvotu u svojoj "karijeri" Kvota 80. Imadoh nekih 5-6 eura samo na racun, nakon nekih maleroznih situacija danas, a i ne prevelikog strpljenja za igru... Bio jedan odbojkaski mec zenske poljske lige, gdje je domacin bio favorit tipa 1,35 v 2,60. Domacin razbio u prva dva seta, kad ovi pocelu u jednom trenutku da rokaju kvotu, na 40, 50 i na kraju 80. Ja fiknuh evro. Htjedoh jos jedan, ali odlucih nesto drugo da ispratim... Preokrenuse na kraju.
I fudbalerima salkea bih pozdravio majke takodje ali i sestre,sve im njihovo je8em!
jao kako ga obrnu monpelje jeli ovo moguce
Who let the dogs out
oce te li mi reci ....igrao sam barsu da padne go 11+ min.......gol je pao u 11 min....sta onda
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
ponistise cist gol ajaxu pri samom kraju
Who let the dogs out
ako je ko imao iskustvo sa olimp kladionicom sa ovakvom igrom neka napise....Black hvala
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Komandir,i ja mislim da si prosao to!
Auxere - Lille 1x za 100e. raspadi jedni.
Koliko pukoh danas para, samo bog zna.
Tj. znao bih i ja nego me strah prebrojavat. Sad lijepo u grad da potocam mozak u alkohol pa mozda bude bolje radio sjutra.
Sta mislite za sutra onu Sevilju igra protiv Gijona ??? oce li barem to odc lagano da se vadim na to ???
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks