View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 814 of 2251 FirstFirst ... 31471476480481081181281381481581681781882486491413141814 ... LastLast
Results 20,326 to 20,350 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Ili da se informisu da ce naredno prvenstvo biti sa 24 ekipe... Ovo sto su Bosanci napravili u FR je stvarno ekstra... Koliko ih je bilo? Oko 15k? Onda i nas u Ceskoj mora biti bar 4k.
    ako se bude igralo na onom stadionu od 22k, onda nas ne moze biti 4k i da ocemo.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

A ko je Volkovu iz CG? Jer FIFA je valjda rigorozna po tom pitanju. I treba tako. A ne ko u nekim sportovima, dje se vrse transferi izmedju reprezentacija. Volkov bi mogao da igra za CG, ako nema nikog odavde, samo ako je 4-5 godina igrao odje.

@Albatros,

Onda stadion Francuska prima 150k.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Vjerovatno ima neku vezu, cim se prica o tome. Samo da se saceka transfer rok i da potpise ugovor na 3 godine.

edit: pravilo je da se obezbijedi 10% kapaciteta stadiona za gostujuce navijace..a ocigledno se moze uz dogovor ili slicno ta cifra povecati, cim je bosanaca bilo 15k
    Last edited by Albatros; 15-10-11 at 01:28.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Realno,po toj lijevoj strani smo najtanji i ispravno sto savez trazi rjesenje za tu poziciju,ali daj neka izmisle nekoga nasega a ne ovako,pa kakav god da je igrac taj Volkov.Necemo bre Internacionalu da pravimo,i da nam igraju neki sto ni ne znaju dje je CG.Sto fali npr Blazu Igumanovicu da se proba na tu poziciju no mora Vokov,ne znam ni okle je taj.AKo cemo tako dajte nacemo jedno 5-6 igraca sto igraju za neke znj reprezentacije ili ne igraju ni za jednu a dobri su igraci pa nek nam oni budu rerpezentativci.

A nije Albi no dodju ljudi sami nezavisno do tih 10 posto,sami kupe karte.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Realno,po toj lijevoj strani smo najtanji i ispravno sto savez trazi rjesenje za tu poziciju,ali daj neka izmisle nekoga nasega a ne ovako,pa kakav god da je igrac taj Volkov.Necemo bre Internacionalu da pravimo,i da nam igraju neki sto ni ne znaju dje je CG.Sto fali npr Blazu Igumanovicu da se proba na tu poziciju no mora Vokov,ne znam ni okle je taj.AKo cemo tako dajte nacemo jedno 5-6 igraca sto igraju za neke znj reprezentacije ili ne igraju ni za jednu a dobri su igraci pa nek nam oni budu rerpezentativci.

Toga sam se upravo sjetio.

Uglavnom gostovanje od 15k je za najdublji naklon.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Iskreno, ne bi trebalo sad trenutno nikoga kriviti ako mu se ne trči više u reprezentaciju Srbije...
    Tacno tako. Normalno da mu se vise trci po Ukrajini i Poljskoj, nego da igra za reprezentaciju koja je u rasulu.

Dosli smo u situaciju da mozemo da ćapimo neke dobre igrace iz okruzenja i tako popunimo rupe u timu. Svako zeli da bude dio pobjednickog tima. Danas sam prvi put cuo za ovog Volkova, ali mi rekose da je mnogo dobar igrac.
    Odakle je i kakve su mu zelje bile me apsolutno ne interesuje. Od trenutka kada obuce nas sveti dres, on je za mene Crnogorac! U pocetku sam se i ja protivio dovodjenju igraca sa strane jer sam smatrao da uzimaju mjesto kolegama nase proizvodnje. Medjutim, ovi momci/heroji su mi pokazali koliko grijesim. Neki su vjerovatno iz ovog ili onog razloga prihvatili poziv, ali... Kada sam vidio Vladimira Bozovica kako pjeva himnu (kad ne bi samo namigivao dok se ista intonira) u trenutku zanosa, dok nije svatio sto cini, Damjanovica koji govori da nece vise ni da se javlja onima iz kluba i da ce samo da dolazi, koji od nabujalih emocija ne zna vise ni sto prica (ono njegovo 'AND' i 'uh volim ga!'), Beciraja, koji ce nedje bukvalno da pogine, i druge u raznim situacijama, shvatio sam koliko ovi momci igraju srcem za ovu zemlju, tj. koliko je osjecaju kao svoju! Podarili su nam nejljepsu pobjedu u istoriji Crne Gore. Nista, bukvalno nista, ne moze da se poredi sa onim danom i onim emocijama! Zbog njih, ja sam bio izbezumljen od srece, uskocio u teren, preletio do druge tribine kako bih zagrlio oca, zaplakao, odbijao da zaspem te velicanstvene noci iz bojazni da magija ne nestane, gledao snimak utakmice naredna dva dana...

Tako da, ukoliko prihvati poziv i pokaze koliko mu je stalo do tog dresa, gledacu na njega kao i na Vucinica i Jovetica i Podgoricane i Niksicane i brata od tetke i ovoga komsiju sto se evo uru svadja sa zenom i ne da mi ovo iskucat' s mirom... Svi smo mi iz pizde materine, samo su neki dosli prije, a neki kasnije. Nijesam ja veci Crnogorac od nekog samo zato sto su moji duze odje od njegovih. Ono sto je u srcu jedino brojim i ostalo me n-e i-n-t-e-r-e-s-u-j-e.

Ako nista, gledacu ga umjesto Luke Pejovica. U startu ima veliki plus kod mene. U svakom slucaju, jedino sto moze lose da proistekne iz njegovog dolaska, a ne bi trebalo, je negativna atmosfera. Npr. Igraci su naucili jedni na druge i sad dolazi neka potpuno nepoznata faca, uzima mjesto nekome, s nikim nije nikad igrao, itd.
    Last edited by neTko_iz_mase; 15-10-11 at 01:47.
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Istrazih temeljno sad, kao i oni spanski list, i dodjoh do frapantnog podatka da je Volkov rodjak sa Mesijem i Krkicem. Onaj Perez, te je predak Mesiju i Krkicu, je sin jedne Crnogorke, iz dobre kuce, a ona je sestra direktnog Volkovog pretka, s majcine strane.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nista onda neka i ta dvojica zaigraju za nas.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Meni je zao sto onaj Danijel Montenegro nikad nije obukao crveni dres. rece Sofro nedje da je porijeklom Crnogorac. Izgleda da FSCG nije imao sluha kad je bilo u pitanju ovo otkrice najboljeg naseg istrazivackog novinara.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iako sam navijac CZ , Volkov je strasan igrac po meni i najbolji u Partizanu .. Tako da se ne bi zalio da dodje , imao bi mjesta uvijek pored Luke Pejovica (dofatim , ufatim ,kako mi je pala ) i Vladimira Bozovica koji ka' kakva muva bez glave , jedina mu je konkurencija Mico Jovanovic mada bi ja Volkova ako treba cushno gore
    Ali ipak mislim da je to novinarska patka .. o tom potom ..
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Meni je zao sto onaj Danijel Montenegro nikad nije obukao crveni dres. rece Sofro nedje da je porijeklom Crnogorac. Izgleda da FSCG nije imao sluha kad je bilo u pitanju ovo otkrice najboljeg naseg istrazivackog novinara.
    Ja cekam svo vrijeme da dodje Legenda naseg fudbala i da obuce nas dres al evo nesto ne ide, a stvaro ga je Sofro predlozio ja mislim i prije referenduma.

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Ima snimak na youtube-u, kad daje gol za independiente, a komentator se dere iz sveg mozga par minuta MONTENEGRO INDEPENDIENTE...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Shto se tiche ovoga Volkova, ne gledam utakmice Partizana, mimo ovih evropskih ponekad.Imao sam prilike da gledam Volkova u onom dvomecu protiv Genka kad je ja mislim bio ubjedljivo najbolji igrach Partizana na terenu, trchao je svih 90 minuta nije stao ni minut, veoma borben grizao chitavo vrijeme, imao je jedno 10tak finih prodora po svojoj strani, dobar centarshut makar te dvije utakmice shto sam gledao....
    Borben, brz, prodoran, dobar centarshut, upravo ono shto nam treba za lijevog beka, dodushe tu mi je Milan Jovanovic prva opcija i ne bi ga micao odatle, a ovaj lik mozhe da igra i lijevo krilo komotno i tu bi bio itekako upotrebljiv.
    Suvishno je prichati koliko milja je ispred Luke Pejovica a bolji je i od Vladimira Bozovica...

Mada ovi iz Arene su kiksali i sa onim rukometashem, pa se lako mozhe desit i sa ovim da kiksaju, dok ne bude shto zvanichno iz FSCG za mene je to obichna novinarska pricha.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    113 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Mada ovi iz Arene su kiksali i sa onim rukometashem, pa se lako mozhe desit i sa ovim da kiksaju, dok ne bude shto zvanichno iz FSCG za mene je to obichna novinarska pricha.
    Ti ne viđe link iz Žurnala?
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Ne ja, nevolja li je u ove sitne sate da sve povatam i vidim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post

Fali mu mnogo toga jer taj lik sa svojih 25 godina nije mogao da dogura vise od Rudara iz Pljevalja(poluamaterski tim). Ne treba pozivati igrace iz nashe lige, osim u revijalnim utakmicama, jer jednostavno ne mogu da izdrze tempo i igraju lose. Vidio si D. Bozovica protiv Shvajcaraca.
    Sa druge strane, ovaj Volkov je, za nashe prilike, odlican igrac, i to na poziciji koja nam treba. Shto se tice internacionalnosti reprezentacije, ja je upravo zbog toga i vise volim, jer je i Crna Gora takva drzava, dom vise nacionalnosti. I sjajno je shto se to reflektuje i na reprezentaciju, pa u njoj imamo Crnogorce, Albance, Srbe,(do skoro, a i opet ce ih biti) Hrvate, Muslimane...I svi oni su maksimalno motivisani, ginu za taj tim, nema nikakvih svadja i, znam da je fraza klishe, dishu kao 1 kad su utakmice. Ljepsa poruka teshko se mozhe poslati.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Ima snimak na youtube-u, kad daje gol za independiente, a komentator se dere iz sveg mozga par minuta MONTENEGRO INDEPENDIENTE...
    Hahahahahaahah rep
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ko bi 'Rvat? I 'ajte da to sve lijepo pobrojimo... Jedna Francuska, od toliko miliona "Francuza", je pokusala da privoli Iguaina da igra za nju....... Svi ovi momci su ili Crnogorci, ili im je porijeklo takvo (teritorija danasnje CG). Fatos je izuzetak, ali je u pitanju igrac koji je nekoliko godina igrao u nasoj ligi, plus je iz Peci. I pravi je podvig sto smo s nasim igracima napravili sto smo napravili. Mogli smo, kad smo se osamostalili, jedan period, da pokupimo "milion" igraca iz Srbije. Nismo to uradili, nego smo lovili "nase". Sad vise nismo u toj situaciji, pa se onda pitam ko je Volkovu iz CG, jer ne vidim kako bi mogao drugacije da igra za nas. Opet, mozda se neko iz FSCG zaboravio, pa misli da to moze po kljucu koji je koriscen neposredno nakon obnavljanja nezavisnosti, iliti otcepljenja Srbije.

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Na koji način Kleo i oni Zvijezdini brazilci su dobili državljanstvo Srbije i mogućnost da ih pozovu za njihovu reprezentaciju? O tome se gore naširoko pričalo. Njima tek niko nema rođačke veze.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Smeta mi sto se odma trazi "inostrano" rjesenje. Kakva se poruka salje mladim igracima? Za sta oni da se bore? Balic, Radunovic i ostali? Momci sa po 20 godina, koji imaju jos dosta vremena da napreduju.

Nadam se da nije istina, Volkov je dobar, ali dje je onda buducnost naseg fudbala ako se ovako radi? Kao da necemo imat reprezentaciju posle ove generacije. No, dobro mozda cemo i dalje uzimat one koji nemaju mjesta u Srbiju, a ovi sto bi nekome zubima glavu o'kinuli da igraju u crveni dres, neka cekaju.

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Nekad nije dovoljno što bi zubima kidali glavu. Ni kapiten nam ne bi "zubima kida glave" pa opet nezamenljiv je. Isto tako da smo se vodili tim mišljenjem ne bi imali pola ovih momaka u ekipi a sumnjam da bismo bez njih postigli uspjeh. Nažalost, rad sa mlađim kategorijama je kod nas katastrofalan i jedino ako igrač do 18te ode u inostranstvo od njega se nešto napravi. Uostalom, to je lako viđet i iz reprezentacije. Jovetić, Vučinić, Savić, Vukčević itd svi su ka klinci napuštili Crnu Goru. Igrači Budućnosti, Mogrena, Rudara teško da će napravit prevagu u nacionalnom timu, nemaju čak ni kondicije u najboljim godinama a da ne pričamo o drugim kvalitetima.. Tu smo đe smo, mali smo i moramo se snalazit. Ili tako ili da budemo 4-5 mjesto u grupama kvalifikacionim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Nekad nije dovoljno što bi zubima kidali glavu.
    Falice nam ovo, kad tad. Ova euforija i ovaj istorijski uspjeh ce durat jos ovaj ciklus, a sto kad dodju losi rezultati? Kad svi pognu glave? Koji ce onda motiv da bude?
    Nisu ovo pitanja za tebe konkretno, nego eto bas me izbaci iz takta to sto ako nemamo trenutno nekoga da pokrije mjesto, 'uzima' se neko sa strane, ne razmisljajuci o nekim mladjim igracima, kojima se totalno ubija volja za napretkom.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Smeta mi sto se odma trazi "inostrano" rjesenje. Kakva se poruka salje mladim igracima? Za sta oni da se bore? Balic, Radunovic i ostali? Momci sa po 20 godina, koji imaju jos dosta vremena da napreduju.

Nadam se da nije istina, Volkov je dobar, ali dje je onda buducnost naseg fudbala ako se ovako radi? Kao da necemo imat reprezentaciju posle ove generacije. No, dobro mozda cemo i dalje uzimat one koji nemaju mjesta u Srbiju, a ovi sto bi nekome zubima glavu o'kinuli da igraju u crveni dres, neka cekaju.
    a sto njima smeta Volkov da bi napredovali??
    neka oni napreduju i budu bar u nivou takvih igraca mislim da ce imati prednost u odnosu na njih. problem je sto smo najtanji po toj bekovskoj liniji, tj toliko tanki da kad jedan igrac dobije zuti mora se odmarati i gledati koja je utakmica bitnija jer nema zamjene za njega. e kad budemo imali 2-3 igraca da se o tome ne misli onda je to ok.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne no ce balic da mi igra lijevog beka.. neka ljudi budite ozbiljni.
    volkov je rus koji igra u partizan??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    a sto njima smeta Volkov da bi napredovali??
    neka oni napreduju i budu bar u nivou takvih igraca mislim da ce imati prednost u odnosu na njih. problem je sto smo najtanji po toj bekovskoj liniji, tj toliko tanki da kad jedan igrac dobije zuti mora se odmarati i gledati koja je utakmica bitnija jer nema zamjene za njega. e kad budemo imali 2-3 igraca da se o tome ne misli onda je to ok.
    Jeste, to je tako u teoriji, ali nemas predstave koliko takve stvari uticu na psihu igraca, pogotovo mladih. Da ne pricamo o opstem dobru za domaci fudbal kad su cijene igraca u pitanju. Primjer, jes da nije domaci klub ali eto posluzice: Balicu je posle meca sa Velsom cijena sa 150 hiljada dosla na 800. Jedan mec. Zamisli sad koliko to znaci za neki domaci klub.

Page 814 of 2251 FirstFirst ... 31471476480481081181281381481581681781882486491413141814 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)