Kad pocinje policijska tortura sa zimskim gumama?
Istina. Vecina novih motora imaju mineralno ulje koje sluzi za "uhodavanje" motora. Znaci posle 1500-2000 km, novo ulje, ful sintetika.
TAKUMI
Kad pocinje policijska tortura sa zimskim gumama?
Bicete obavjesteni, posle prve kazne.
Hvala!
TAKUMI
01.11 2011 ----- 15.04.2012
Ps:Mislim da je od ove godine obavezna zimulja na sva 4 kotača
Pa tako treba da bude.
TAKUMI
Koliko se krecu Sava Eskimo i Nokian-ova zimulja (kako grdna rijec)?
mislim da sam cuo da su u Srb odlozili to za sledecu god, pa dako ni ovi nasi ne budu zahtijevali sve 4 jos ovu zimu
Dont miks grendmas end frogs.
Samo na pogonskim tockovima. [mnogo je zanimljivije]
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Imam pitanje vezano za dimenziju guma. Fabričke dimenzije na auto su 165/70 R14, i sada pošto to na auto izgleda kao da je na čačkalice, razmišljam da mu stavim šire gume a da pri tom ne naškodim autu. Razmišljam o dimenziji 175/70R14 ili 175/65 R14. Što mislite koja bi bolje ležala na auto??.
Znam da je su brojevi 65 i 70 profili koji su izraženi u procentima u odnosu na širinu gume. U ovom slučaju ako bih stavio 175/70 "visina" bi bila oko 12,25cm od asfalta do ivice felne, a ako bih stavio 175/65 tada bi "visina" bila 11,37cm a originalne 165/70 su imale visinu od 11,50cm. Koja od ovih bi mi dala ljepši izgled a uz to i udobniju voznju bez posledica po auto.
Ma vjerovatno ce kao i prosle godine da nam najave dan ranije da trebaju zimske gume
Dolaze li u obzir ljetnje, sa dubljom sarom? Neko mi rece da moze i tako...
- pazite ovaj trip HAHAHAHA.. Zamisli stavis ovo u juga, i tripujes se da vozis ferari brmm brmmmm.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
a snijega nidje![]()
f6
Ne, ni na Zabljak.
TAKUMI
Koje su po vama dobre zimske gume? Ne samo za snijeg nego za kompletan mix zimskih podloga?![]()
jedva cekam kad skoci prodaja celicnih felmi pa i njihova cijena.da krenes to da prodajes dali bi ti teglu eurokrema mozda za to al sad ce pocet prica nasih vulkanizera, 4 celicne top stanje brate izvadjene iz milovog audija.
f6
Pazi, najjeftinija zimska guma je bolja i od najskuplje ljetnje gume, zimi.
Bolje ti je Savu zimulju nego da vozis na ljetnje, ako npr. zivis na CT, ili Zabljak. Ako vozis u PG i primorje, mislim da ti ne trebaju zimske, jedino zbog drotarije.
Continental, Pirelli, Nokian, Good Year...svi rade dobru zimulju.
Mislim da je Nokian best buy.
TAKUMI
Znam to za ljetnje, nije fora samo u šarama nego i u performansama materijala na tim temperaturama. Nije mi samo za primorje, ovu zimu planiram često da idem i put sjevera pa će definitivno biti i snijega i leda![]()
Mislim da ću se dobro zaplakati za te gume ali bolje to nego nešto ozbiljnije..
*Evo ako neko bude imao isto ili slično pitanje kao i ja može da pogleda na ovom sajtu, unese podatke i kalkulator mu sve sam izračuna.
*Inače uzeo sam 175/65 R14 Barum Polaris 3 kod Vujacica, i opet ih moram pohvaliti...za razliku od ostalih...daleko su ISPRED njih....
http://www.internet-prodaja-guma.com...lkulator-guma/
Last edited by DadoMonte; 17-10-11 at 08:28.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks