Djagovi se kvare i kad su ugaseni, kuci.
TAKUMI
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
NAJNOVIJE "žrtve" rigorozne američke nezavisne agencije za sigurnost u prometu (National Highway Traffic Safety Administration) su njemački proizvođači automobila Audi i Volkswagen.
Prije nekoliko dana NHTSA je američkim zastupnicima ovih marki naložila zaustavljanje prodaje, a sad su obznanili i razloge takve odluke. Audi i VW će na servisnu akciju morati povući 170.000 automobila sa dizelskim motorima TDI – određene Golfove i Audije A3 modelske godine 2010-2012, te Jette modelske godine 2009-2012.
Problem je u crpki za dovod goriva do injektora broj dva, koja se zbog rezonance s vremenom može odspojiti i uzrokovati spontano zapaljenje. Iz VW-a su poručili kako će otkloniti problem i zamijeniti problematični sustav ubrizgavanja. Oni koji su već kupili kompromitirane automobile bit će pozvani na servisnu akciju koja će početi u studenom.
Drugim rijecima, sve sto su prodali.
TAKUMI
i koliko se tih vw/audija do sad zapalilo ?![]()
Originally Posted by my name is ...
1-800-call-nhtsa.
TAKUMI
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
bolje i ovo nego fabrički VW...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Ma daaaaj, salis se :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue:
TAKUMI
- pi kako je dlakava
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Svaka ti izgleda tako posle prve voznje u Golfa.
TAKUMI
Ljudi zna li ko dje mogu da kupim felmu 16-icu za pasata IV ,svu crnu goru prodjoh i k... niko ih nema .Ja imam 15 tocak i ocu da mijenjam za 16 al nemogu da nadjem . Ako ko ima da bi se mijenjao ili prodao neka mi javi na pm.Meni je fabricka felma aluminiska sa 7 kraka i gume pola godine stare .
Cisto da vidis da ih ima u Cg :P
https://forum.cdm.me/showthread.php?...-16&highlight=
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
znam da ima ali je post od 2010, i pisao sam i na forum da ih trazim pa niko nema .
Ima ih dosta u tendere pa pogledaj tamo.
17 Al-Isra, 37:
ah tugo moja
![]()
17 Al-Isra, 37:
ahahaha rece mi drug da ima na plac na ct na 2 golfa moracu poc da pitam da mi ih prodaju![]()
Slovenija,predpostavljam.
Slovenija !!!
Koliko su para?
TAKUMI
evo dako ko javi jer i mene interesuju
400-500e minimum ispod toga ih nema u cro-srb i slo tesko da se moze nac
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks