Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
Ne dovodim ja citaoce u zabludi. Ti si ih doveo, jer si rekao da desna traka sluzi iskljucivo za prvo izlaz.
Kod nove vatrogasne, kad idez Tuzi-PG, imas dvije trake pred kruzni, desna ima stelicu pravo-desno a lijeva pravo-lijevo.
Nekome si prije neki dan napisao da moze da ti trese kad kocis jer su ti losi drzaci ili tako nesto, pa cisto da te podsjetim koliko imas pojma.

Reci nekome "lazes" nije kulturno, ne znam ko te tako vaspitao. A da, Republic of Zabjelo Schools.
Dalje, vozim duze no ti, vozio sam vise no ti (jedno 10 puta vise)...za razliku od tebe imao sam 96% na testu.
Sto se sudije tice, ako prije kruznog toka na desnu traku ima strelica za PRAVO-DESNO, ja imam pravo da idem i pravo, i desno.
Mozda ti nemas, jer si limitiran, ali....

Ovako nesto:

(ako i sad budes poceo da kenjas, onda slijedi ballroom blitz, sve crno na bijelo, tako da bolje ti je da uradis sljedece: log out i drop the act)
Dovodiš itekako. Pišeš ono što nije istina tj laž je i to je sasvim kulturno rečeno. Ipak, ja nijesam ja bio banovan zbog nekulture nikad.
Kola su mi tresla zbog triplinga koji je bio dobio lufta. Što pri kočenju što pri vožnji po ravnom što pri ubrzavanju. Toliko o tvom znanju.
Mogao si cijelu Zemlju 15 puta preć, džabe ti je kad ne znaš opšta pravila saobraćaja. A nije da ni ja nemam iskustva, imam podosta kilometara iza sebe.
A kad se već hvališ da si imao 96% onda moram reći da je to mizeran rezultat. Jer sam ja imao 100% na polaganje plus sam direktno polagao C kategoriju što će reći da sam imao više pitanja.
Oćemo li još da se hvalimo? Išao sam na takmičenja Šta znaš o saobraćaju na koja ti nijesi nikad a tamo sam dobro prolazio na opštinskom, republičkom i saveznom takmičenju.
E moj Fabia ti nekome nešto da pričaš o saobraćaju