Ubjedljivo najbolja epizoda ove sezone [sto i nije bilo tesko], ali lagano i jedna od najboljih u citavoj seriji.
Najbolji mi je timeline kad je Troy otisao po pizzu, a sve otislo u penis![]()
Hahaha, Community: "I've got Serbian rum... it's so strong, it's even been banned in Serbia!"
A na etiketi piše "Генериц рум".![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ubjedljivo najbolja epizoda ove sezone [sto i nije bilo tesko], ali lagano i jedna od najboljih u citavoj seriji.
Najbolji mi je timeline kad je Troy otisao po pizzu, a sve otislo u penis![]()
Evo poceh da gledam i Blue Mountain State. Nije losa, klasicna americka koledz zajebancija, fino se ubija po' sata![]()
Pa to. Ima fora, da se ismijes, ali nije sad neki kvalitet. Tacno vrijeme da se ubije.
DICIOTTO
supernatural, sezona 4 , epizoda yellow fever, scena kad din vristi. pa , ja sam vristala od smijeha![]()
. uopste, citava epizoda je plac
![]()
Jedan je veliki covjek jednom rekao : " Mrav, kad je osamucen, uvijek pada na lijevu stranu."
[QUOTE=Roy Fokker;2426722]Hahaha, Community: "I've got Serbian rum... it's so strong, it's even been banned in Serbia!"
A na etiketi pi
Bem ti Tapatalk... Koja je to sezona?
Last edited by clapton; 14-10-11 at 23:28.
poslednja epizoda ove sezone
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
ja samo skidam ovo novo sto izlazi.od kad sam krenuo sopranove da gledam sve sam batalio.samo sam odgledao face offi to je to.krenuo sinoc sa s3.
1993-2020
An Idiot Abroad rastura i u drugoj sezoni. Nevjerovatno kakva je ono smlatina od covjeka, crnjak mu je da zivi, a kamoli da putuje![]()
cini mi se da Discovery daje An Idiot Abroad, ali ne vidjeh do koje su epizode stigli
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Časti mi, biće nešto od Person of Interest. Ben Linus and Jesus, fightin' crime and injustice.
Nema standardnu, bez ako je bio u epizodi... samo su dosad četiri stalna člana ekipe.
Na twitter je stavio da je tamo u prvu, valjda, epizodu, pa nisam znao da li je samo prolazni lik, ili je tu da ostane.
.
DICIOTTO
Koga je igrao Dookie u prvoj epizodi? Tu sam jedinu gledao, nisam ga primjetio.
Ako se i on vise puta pojavljuje, mozda bi i gledao seriju. Koliko god ne volim Caviezela, Benri & Dookie bi me natjerali da gledam.
A da, u prvoj je, ali ga nisam poznao. Nema ga kasnije. Caviezel nije simpatičan, ali njegov lik i treba da bude na granici stalno... kraj ove zadnje epizode je bio iznenađujuće efektan po tom pitanju. Serija uopšte nije klasični procedural, sve više je serijalizovana, i poprilično je u sivoj zoni što se tiče moralnosti. I like.
Nekako me atmosfera podsjeca pomalo na staru Nikitu.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Pocela je i zadnja sezona Psych. Jesam li jedini koji voli tu seriju?![]()
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Nocas pocinje i druga sezona The Walking Dead.
\\OFL•GIC
Bit ce dobro, mada sam procitao citav comic pa znam sta ce bit![]()
rm -rf /
Meni je prva sezona bila prilican krsh, osim prve epizode. Nadam se da ce druga biti dosta bolja.
Inace, serija ce ici i na FoxCrime dan kasnije. Sutra u 22:30 ce biti ova prva epizoda druge sezone.
A Kirkland mi se cini kao poprilican douchebag na osnovu jednog intervjua koji sam slusao na nekom podcastu.
Douche ili ne, autor je stripa. Kritičarima su dali tri epizode S2, i reakcije su ekstremno pozitivne.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks