View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 796 of 2250 FirstFirst ... 29669674678679279379479579679779879980080684689612961796 ... LastLast
Results 19,876 to 19,900 of 56248

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne bi nista falilo da Portugal dodje u Podgoricu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Nadam se Irskoj, iako će nakon onog ispadanja od Francuske u prošlom ciklusu da zagrizu opasno, a iskustva im svakako ne fali.
    Plus, ako nas izbace, imaću za koga da navijam dogodine.

Česi imaju smiješno dosadan tim, ali bilježe odlične rezultate, nešto ne bih volio protiv tih trulina da igramo.
    Last edited by [kinetic]; 12-10-11 at 16:23.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja bih volio Estoniju. :mrgreen: @Albatros
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Igraju, da im josh olakshaju.
    Kakva glupost..pa svi su jednako bili drugi u svoje grupe...dako Platini promijeni nesto do sjutra , pa se putem zrijeba odredi ko je domacin...

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by neTko_iz_mase View Post
    I? Dje su Turska i BiH? Kako mrzim kad me neko ispravlja, a u pravu sam. Sve strucnjak do strucnjaka! Aj da neko misli da sam pogrijesio i fino objasni zasto, nego su odgovori u vidji-ovu-budalu stilu. Niko ne zna ni sto se gleda, boduje, ni ko je prosao, a vec svi imaju izgradjeno misljenje o svemu i samo popuju. Uh...

Sto se zadnje utakmice tice... Nije lijepo kad se gubi, ali nemam sto da im zamjerim. Sa onakvim timom je dobro sto nijesmo izgubili sa vecom razlikom. Tacnije, imam jednu zamjerku golmanu Bozovicu. Dragi Bonja, uz sve duzno postovanje, kako je moguce da ides nogama na onu loptu? Mogu da razumijem ono ispadanje lopte protiv Velsa i ono neizlazenje kod prvog gola Engleza, ali ovo je bilo nesto najgluplje sto sam vidio. I to zamalo da povrijedi Bozovica. One prethodne greske pripisujem Videotonu, ali ovo nema veze sa brojem (ne)odigranih utakmica, vec sa zdravim razumom. Da ne bude da ga samo grdim, pjeva himnu ka' ipojedan majcin sin!! Bilo kako bilo, mi vise nemamo golmana i to ce nam biti najveci problem u barazu.

Kao sto ranije rekoh, u barazu prizeljkujem Cehe i Irce. Prosli ili ne, momci su za mene prvaci Evrope.

Osvrnuo bih se jos samo na nase navijace. Je li moguce da se tri pjesme vrte cijelu utakmicu zadnje 4 godine? Gledam ove nase klipove i skoro svaki prati pjesma 'ti si nasa prva ljubav...'. Zajebava li se neko? Predebilno! Zar je toliki problem obradit' 4-5 melodija koje pjevaju svi navijaci svijeta. Neka se pjeva marseljeza, neka se obrade neke pjesme Buducnosti, par argentinskih i to je to. Ili se mozda trazi nesto izvorno? Sto god da je, ovo je postalo smijesno. To je 5 minuta posla! Ka' da poezija treba da se pise, jbt! Koreografija protiv Engleza - ocajna! Falila je setalica. Parola bi bolja bila sa 'WE have...'. Samo sredina tribine pjeva i to dosta slabo. Krajevi iskljucivo zavise od igre i rezultata. We only sing when we are winning ( )!
    Transparenti se kace preko parole, a ograda vecim dijelom prazna!

Neko pomenu (izvinjavam se sto ne zapamtih ko, cita' sam 1000 postova) da bi trebalo kacit' Ljuba Cupica i to je odlicna ideja. Jedan od rijetih likova iz nase istorije koji je potpuno cist! Pravi heroj!
    Valjda znas odakle je - I have a dream? Legendarni govor Martin Luther King-a.

Kad se nesto citira, onda se citira. Ne mijenja se. Slazem se da fali pjesama i to je zaista mali posao.

I treba stavljati Ljuba Cupica, ali pored Krsta Popovica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam koliko su dobra ova shoping gostovanja ka sinoc.I ne mogu da vjerujem da Drasko Bozovic igra kvalifikacionu utakmicu,makar nemala rezultatskog znacaja.Danas kad su reprezentacije u pitanju,ne postoje revijalne utakmice.Svaka prijateljska se boduje,igra se za prestiz.....Ne kazem da smo trebali da igramo u NAJjacem sastavu,ali u jacem jesmo sigurno!Mislim da je Jovetic morao da igra ako nema kartona,ipak treba da digne formu pred baraz...A i lijepo ga je gledat u nacionalnom dresu,nismo ga se zasitili u zadnje tri utakmice.....Onoga majstora,ne bi me cudilo da oplodi nedje loptu....

Bilo kako bilo,mozemo da igramo protiv oviJA povlasceniJA kad god oce.Volio bih da izbjegnemo one chergare od Portugalaca.Cisto jer vole da lazu,kradu,biju kad sudija ne gleda,pljuju, sve nagore moguce radnje....Sjecam se kako nas mladi portugalci pokradose....PIH!!!
    Hrvati igraju toplo hladno...Slaba im je odbrana,a nama dobar napad,tako da bi bilo veselo siguran sam.
    Cesi su mi totalna nepoznanica,vidim igra vremesni rosicki....ako im je on nosioc igre,onda bi stvarno njih volio...
    Kad bi bira Irce bi izabra.Bio sam na gostovanju u Dablinu,tvrdim da nam totalno leze.Ubili smo ih od igre na croke park(sad igraju na novi).Simon odigrao najbolju partiju u dresu reprezentacije,ne svirase mu najveci penal svih vremena....

Uf,ne mogu docekat sjutra izvlacenje....

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    kakvi francuzi , bosanci bi trebali ih dobiju u sred pariza da bi oni bili 2, a portugal treba da izgubi od danaca da bi bili 2
    po meni ce ovako da bude
    gruba A Turska B republika Irska C Estonija D Bosna E Svedska F Hrvatska G mi H Danska I Ceska

sa tim sto u grupu I bi vise volio da su skoti i sto je moguce, posto nece biti lako ccesima da dobiju litvance, a grupa C po meni ce tesko srbi dobiti slovence, nemaju oni hemiju u ekipi za to a imaju kadar igracki. ostalo je najvjerovatnije kako sam napisao
    samo me danci iznenadise ostalo je po planu bilo, a nesto imam osjecaj da cemo mi sa cesima a bosanci sa portugalom opet
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    104 Posts

Na SP je Portugal igrao u goste revans sa Bosnom ali odje pojma nemam
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ovdje povlasceni igraju drugu utakmicu, tako da se prva igra kod nas , u bosnu, estoniju i tursku, nesto mislim da ce hrvati sa turcima, mi sa cesima, irci estonija i bosna portugal. to je neki moj osjecaj.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kao velika vecina i ja bi Ceshku ili Irsku, Cesi bash nemaju nekih igracha i nije mi jasno kako su dospjeli odje mimo toga shto im se grupa raspadala, Irci nam odgovaraju kao i svi Ostrvljani.

U koliko tachno je sjutra izvlachenje?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by a011 View Post
    Mnogo dobra parola ..
    A i Spich u centralnom dijelu tribine
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

u 13h valjda. bice i prenos na tvcg

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja mislim da bas nema veze dje se igra prva tj revans utakmica. Posto se dvije utakmice igraju, presudno ce bit kvalitet jedne reprezentacije. Naravno treba srece ka vazda u zivotu ali da se ne zavaramo, koga god budemo dobili, mi moramo ici na pobjedu odje (a protiv engleza smo dokazali da mozemo) pa u gostima sto nam Bog da...

Thanks Thanks Given 
    6,073
    Thanks Thanks Received 
    6,603
    Thanked in
    3,148 Posts

samo ne razumijem koja je poenta nasem treneru da kaze medijima kako prizeljkuje Irsku, a da je Portugal za izbjeci. koja je poenta? nesto najgluplje sto ijedan trener moze da izgovori. zadrzi za sebe neke stvari covjece.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    samo ne razumijem koja je poenta nasem treneru da kaze medijima kako prizeljkuje Irsku, a da je Portugal za izbjeci. koja je poenta? nesto najgluplje sto ijedan trener moze da izgovori. zadrzi za sebe neke stvari covjece.
    Ja tu ne vidim bas nikakvu poentu... gori je igrac bio no sto moze bit trener pa se provukao (kako ne zelim da znam) igrao za JUG, valjao se po Spaniji...
    Vala kad je stigao da vodi jednu reprezentaciju u baraz utakmici za EP, neka se komotno tripuje da je strateg neki...
    Last edited by POBR0; 12-10-11 at 17:20.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo da FIFA ne namjesti da Portugal dodje nama, neka im da Estoniju axxaxaxaxa. Samo da ne primimo go doma, i onda ce bit ludnica u baraz.
    Last edited by NemanjaCG; 12-10-11 at 17:30.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako smo mi nezahvalan narod:Nije nas nikakav trener doveo do baraza,nego igraci koji su igrali.Ako je neko sa strane zasluzan to je onda Krajncar.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne bojim se ja previse portugala, samo da nam se Pavicevic oporavi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pobro razbijas casti mi.Ovaj ti dvojnik svaki put komentarise dva minuta posle tvog posta.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Pobro razbijas casti mi.Ovaj ti dvojnik svaki put komentarise dva minuta posle tvog posta.
    Sad bi trebalo da se ja opravdam da to nisam ja itd... Lukasu brate, koliko se budala pojavljuje na ove forume, ne mora po defaultu znaciti da sam to ja :mrgreen:

priznacu ti jednu tajnu, matador mi je brat od ujaka
    Last edited by POBR0; 12-10-11 at 18:10.

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Quote Originally Posted by hadivelko View Post

ahahhahahahaaaha
    Hahahaha. Ovaj ga ne patiše

Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    6,073
    Thanks Thanks Received 
    6,603
    Thanked in
    3,148 Posts

Quote Originally Posted by E1Matador View Post
    rekao to sto [b]svi[\b] zelimo nije rekao nesto sto nije tako, ako ti prije volis da ti dodje portugal onda si za kotor :P
    ali kako li to utice na psihu igraca kad nam izvuku portugal? briga mene kako ce se navijaci osjecat u tom trenutku, nego igraci....kad tacno znaju da im i trener misle da nemaju sanse.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aoooo sto smo optimisticni i to sa razlogom ovi momci ako en prodju baraz opet ce biti nasi heroji.Ko god da dodje dobrodosao mogu odmah reci da se u Podgorici nece fino provesti al ste mi momci nestvarni mi ni protiv nijedne reprezentacije ne mozemo biti favoriti protiv koga da igramo mi smo autsajderi tako da momci spustite malo loptu svi zelimo to prvenstvo al previse je tenzije i euforije slicno ko protiv Bugara kod nas tako da sacekajmo 15 novembar i ako Bog da da salvimo nas prolaz

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Hahahaha. Ovaj ga ne patiše

hahahaha naletili su na mene kod vektre dan prije utakmice sa englezima
    izmedju ostalog pita me ona zecanka: sta mislis ko moze odlucit utakmicu od nasih igraca?
    a ja na to odgovorim: "pa ne znam, tesko ce neko od nasih zvijezda prelomiti, mozda to bude onaj albanac, Beciraj :lolblue::lolblue::lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Najbolje će biti da "oni" dođu prvo nama u baraž pa onda mi njima da pođemo i onda da se vrnemo kući i spremimo za EP na ljeto a "oni" slobodno opet neka dođu u pośetu..
    ..pomamiste me više sa kombinacijama...

Page 796 of 2250 FirstFirst ... 29669674678679279379479579679779879980080684689612961796 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)