Portugal-Turska
Hrvatska-BIH
Ceska-Estonija
Irska-CG
Evo ruka
na kraj cemo ispas mi i estonija noseci :mrgreen:
nego koji je nash igrach sinoc bio sa brojem 7???
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Portugal-Turska
Hrvatska-BIH
Ceska-Estonija
Irska-CG
Evo ruka
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
a okle jaro portugal i turska. oni moraju proc dalje a da se ni ne pogledaju.naravno, kao i svi nesto prizeljkujem irce, estoniju i eventualno cesku.
Stone the crow
Bilo ko osim Portugal, sa ostalima mozemo ravnopravno da igramo.
Može li se kako zaključat ovaj topik do sjutra u ovo doba??![]()
Drasko nema dovoljno kondicije da istrci CG utakmicu a ne na ovom nivou.Osim toga bas nije u formu,poslednje dvije utakmice za Buducnost odigra je katastrofalno.Ali **** ga nema boljeg desnog beka od njega u CG ligu.Drasko ima kvaliteta ali koliko to jos nismo saznali.Ovo sad je samo silom prilika dobio sansu inace trenutno daleko je od poziva realno.Drasko u pravoj formi bi moga bit tu treci bek posle Sava i Savica.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
https://forum.cdm.me/showthread.php?...ko-dupe/page22
evo vam malo za promjenu ovogakakva je Argentinka kukavice crna
dajte irce ili cehe i da se plati to.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Prizeljkujem Irce ili Cehe, kao i svi...ali kakva bi ludnica bila kad bi dosao Portugal u Pg...A to ce se najvjerovatnije desiti.
Interesantno mi je da nas Hrvati (od mogućih suparnika) trenutno najviše respektuju...
Pogledajte koga bi oni voljeli u baražu...
http://www.24sata.hr/anketa/zdrijeb-...-izvuce-238273
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Ja bi najmanje volio Irci da nam zapadnu, jer bi im napravili kompenzaciju za ono ispadanje od Francuza...Ko god da nam dodje, proci ce ekipa koja bude imala vise srece...
Hrvati ili Česi![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Irska ili Ceska najbolje. Defanzivna formacija, 2 zadnja vezna, 0:0 u PG, 1:1 tamo(damo im ga iz neke kontre) i prijatno![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Iskrljali bi se ovi nasi i sa Portugalom, jesu po imenima jaki, ali ne igraju nista specijalno + od kad im nema Carvalja losije igraju u odbrani.
Brnović: Priželjkujem Republiku Irsku
Republika Irska bila bi Crnoj Gori idealan protivnik u baražu, kazao je selektor Branko Brnović uoči sjutrašnjeg žrijeba u Krakovu.
Uloge nosilaca imaće Hrvatska, Portugal, Republika Irska i Češka, dok će nepovlašćene selekcije da budu Turska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Estonija.
Brnović je podsjetio da su Crna Gora i Republika Irska bili rivali u prošlom kvalifikacionom ciklusu i da ih dobro poznaje.
"Odgovara nam njihov stil igre, pa mislim da bi nam najbolje legli od svih potencijalnih protivnika. Ekipa koju bih želio da izbjegnem je Portugal, jer iskreno nisam očekivao da će takva ekipa vizu za Evropsko prvenstvo morati da traži kroz baraž", rekao je Brnović u izjavi za zvanični sajt Fudbalskog saveza.
Ceremoniju izvlačenja, koja će početi u 13 sati, vodiće generalni sekretar UEFA Đani Infantino i bivši poljski reprezentativac Zbignjev Bonjek, jedan od ambasadora Eura 2012.
Prve utakmice baraža biće odigrane 11. ili 12. novembra.
http://www.vijesti.me/sport/brnovic-...u-clanak-42005
I? Dje su Turska i BiH? Kako mrzim kad me neko ispravlja, a u pravu sam. Sve strucnjak do strucnjaka! Aj da neko misli da sam pogrijesio i fino objasni zasto, nego su odgovori u vidji-ovu-budalu stilu. Niko ne zna ni sto se gleda, boduje, ni ko je prosao, a vec svi imaju izgradjeno misljenje o svemu i samo popuju. Uh...
Sto se zadnje utakmice tice... Nije lijepo kad se gubi, ali nemam sto da im zamjerim. Sa onakvim timom je dobro sto nijesmo izgubili sa vecom razlikom. Tacnije, imam jednu zamjerku golmanu Bozovicu. Dragi Bonja, uz sve duzno postovanje, kako je moguce da ides nogama na onu loptu? Mogu da razumijem ono ispadanje lopte protiv Velsa i ono neizlazenje kod prvog gola Engleza, ali ovo je bilo nesto najgluplje sto sam vidio. I to zamalo da povrijedi Bozovica. One prethodne greske pripisujem Videotonu, ali ovo nema veze sa brojem (ne)odigranih utakmica, vec sa zdravim razumom. Da ne bude da ga samo grdim, pjeva himnu ka' ipojedan majcin sin!! Bilo kako bilo, mi vise nemamo golmana i to ce nam biti najveci problem u barazu.
Kao sto ranije rekoh, u barazu prizeljkujem Cehe i Irce. Prosli ili ne, momci su za mene prvaci Evrope.
Osvrnuo bih se jos samo na nase navijace. Je li moguce da se tri pjesme vrte cijelu utakmicu zadnje 4 godine? Gledam ove nase klipove i skoro svaki prati pjesma 'ti si nasa prva ljubav...'. Zajebava li se neko? Predebilno! Zar je toliki problem obradit' 4-5 melodija koje pjevaju svi navijaci svijeta. Neka se pjeva marseljeza, neka se obrade neke pjesme Buducnosti, par argentinskih i to je to. Ili se mozda trazi nesto izvorno? Sto god da je, ovo je postalo smijesno. To je 5 minuta posla! Ka' da poezija treba da se pise, jbt! Koreografija protiv Engleza - ocajna! Falila je setalica. Parola bi bolja bila sa 'WE have...'. Samo sredina tribine pjeva i to dosta slabo. Krajevi iskljucivo zavise od igre i rezultata. We only sing when we are winning ( )!
Transparenti se kace preko parole, a ograda vecim dijelom prazna!
Neko pomenu (izvinjavam se sto ne zapamtih ko, cita' sam 1000 postova) da bi trebalo kacit' Ljuba Cupica i to je odlicna ideja. Jedan od rijetih likova iz nase istorije koji je potpuno cist! Pravi heroj!
Last edited by neTko_iz_mase; 12-10-11 at 16:16.
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
Nekako mi se cini da bi najvise sansi imali protiv Iraca.
AKo ne oni..mogu i Cesi. Samo ne Portugal i Hrvatska. Ovi drugi i nekako...ali Portugal NE.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks