Verbo, Rosberg je izjavio da doci do sedme pozicije sa ovim bolidom je isto kad da dodjes do pobjede. Ako ti ocekujes za DEDU da napravi nesto sa takvom kramom onda ti si u komi.
Verbo, Rosberg je izjavio da doci do sedme pozicije sa ovim bolidom je isto kad da dodjes do pobjede. Ako ti ocekujes za DEDU da napravi nesto sa takvom kramom onda ti si u komi.
TAKUMI
za*ebite priču oko ovih baba, mika hakinen je gazda.. bio..
sinoć gledah onaj stari TG kad hakinen traumira Sporog, pa se sjetih..
ma da, evo ga Gumaher, slavi cetvrto mjesto u Kanadi:
http://www.lohl.net/342_fourth_sucks.html
(nečitko)
Pa u Montreal po kisi je objasnio svima ko je sef u F1, i onda kad se osusila staza kada sve zavisi od bolida, kita.
TAKUMI
E, i sad kako, u Montreal i SuzuKi dobar, a ovamo los?
Prazne price glupih hejtera kojima je dosadno u zivotu i koji uzivaju podjebavajuci, a ako ispadnu glupi onda se restartuju lupajuci glavom o zid i prave se da nije bilo nista.
TAKUMI
danas je mirno, vrlo cudno sta mislite sto ce bit u koreji
Ne znam, GAZDA je prosle godine bio odlican. ono sto je sigurno - Ganjola ce slomit nekog i onda ce popusit kaznu...a i vrijeme bi bilo.
TAKUMI
e nece a tvoj GAZDA ce bit npr osmi i ti ces Ga Dizat u nebesa ka i vazda
A tvoj Ganjola ce udarit nekoga, npr. Massu a ti i slicni tebi cete napisat da je bio odlican.
TAKUMI
pa ***** mu mater nece sad da udara dovijeka a sto ti iMas protiv njega objasni
Kreten, imbecil, prljav...
TAKUMI
U Koreji koja JEDE gume ce tek da popusi...
Kazu vec da ce normalno bit 4 pit stopa, a koliko Ganjola siluje svaki svjezi set guma ima da nasadi nekog debelo, ili sam sebe.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ovaj je lud. Ali lud stvarno. Plus jedna velika NULCINA od covjeka.
Ferrarijev vozač, Fernando Alonso potpuno je promenio ciljeve za završetak sezone. Iako je do pre nekoliko dana tvrdio da želi završiti na drugom mestu, danas mu to više nije bitno.
Odjednom "nema velike razlike između drugog i petog mesta"
Iako je do juče govorio da mu je drugo mesto u poretku vozača jedini cilj za kraj sezone, Fernando Alonso promenio je mišljenje i danas je rekao da ga to uopšte ne zanima, nego da želi uživati na četiri preostale ovosezonske trke.
Alonso je trenutno na trećem mestu u poretku vozača, sa osam bodova zaostatka za drugoplasiranim Jensonom Buttonom.
"Pokušaću da pobedim na barem jednoj trci, ali znamo da će to biti teško. Red Bull je favorit, a McLaren je vrlo jak u ovom delu prvenstva tako da znamo da će biti teško," objasnio je. "Pokušaćemo da uživamo na trkama. Nismo pod pritiskom zbog prvenstva jer ionako mislim da između drugog i petog mesta nema velike razlike."
"Jednom kada izgubite naslov izgubite i interes. Što se tiče konstruktorskog prvenstva, koje je puno važnije, tamo je McLaren daleko ispred nas," dodao je Alonso, koji je pre samo nekoliko dana tvrdio da mu je i to veliki motiv i da nije nemoguće da Ferrari sustigne McLaren.
a ko je objektivan ne znam cini mi se da niko
Zanimljiva animacija trke u Japanu
http://www.totalf1.me/index.php?opti...ideo&Itemid=54
Yeongam 2010.: Vettel onboard
http://www.totalf1.me/index.php?opti...ideo&Itemid=54
Imamo mali redizajn naslovne strane na sajt
www.totalf1.me
Kakvi su komentari ??![]()
Last edited by -schumi-; 13-10-11 at 15:41.
Sto velis to?
Da gledamo udese, guranja sa staze, sa slusamo kako place preko radia i filozofira nesto kako su svi protiv njega?
Formula se gleda zbog NAJVECEG!!!!!
Zbog NJEGOVE perfektne voznje, stila, obilazenja.. Kad nije bio tu sve je bilo sivo, pa oni su sami tvrdili da ja pala gledanost i ima manje para..
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Last edited by Petronas; 13-10-11 at 16:44.
Verb, ha ha ha ha ha :nevreness: puncture jel?
http://www.f1fanatic.co.uk/2011/10/1...ncture-suzuka/
I bataljuj taj BBC, vidim da te fuliraju neprovjerenim informacijama. Morao je da se skloni Butku i kraj price, pa su kao izveli da bude diskretno.
26 godina, ej.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks