Gad-e preko puta Euro petrol pumpe, znaci sa desne strane kad ides od hrama vidjeces ulicu malu skrenes unutra i prva od garaza je Zvezdova.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Sta moze da se cuje na brzine vece od 70,80 pa nadalje![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Lezhajevi...?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Jok, nesto je drugo u pitanju, neki drugi zvuk..
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Gerla?![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
sta dodje izmedju ovih kockica kada se disk namontira na tocak.. to su ove supljine za hladjenje, pa sta dodje na taj dio..
Na ovo ide disk jel ?Kada je to pocelo prvi put da se cuje neki je majstor samo naprskao onim sprejom u ove rupe (sa gornje slike) i stavio malo ulja tu i to je bilo ok sve do sad, ali neko rjesenje privremeno. Sta treba da promijenim da bi to bilo ok za stalno?
17 Al-Isra, 37:
Da stavis kvalitetne diskove, i pakne.
TAKUMI
Fabia pojma nemas. :P
Evo nadjoh neku sliku mislim da cu ovdje najbolje objasnit. PRvi put kad se to culo majstor je samo naprskao u ove rupe odozgo, i stavio ulja, i tako je rijesio problem, ali privremeno, mogu stalno ovo mazat i prskat, ali bih da zamijenim taj dio sto se cuje samo nznm sta je to? Sta dodje tacno ispod diska, tu nedje u liniji sa ovim rupama za hladjenje?
17 Al-Isra, 37:
Tu je sve prazno. Kanali zavrsavaju na kraju unutrasnje uvice diska. Ispod diska ide glavcina i lezaj. Ako je lezaj, on to nije moga da rijesi uljem, cak ni privremeno. Ako ti cvile diskovi, jedina solucija je da stavis nove. Ako ti krci pri kocenju, onda vodjice su ti suve, kao i sve drugo oko klijesta. Ja ne znam zasto pisem kad nemam pojma.
TAKUMI
Pa nije nista oko diskova, diskovi su ok, vec nesto sto dodje ispod, ali ne umijem da objasnim. Nema veze, vidjecu nekog drugog majstora mozda rijesi ovo.
17 Al-Isra, 37:
Meni su skripjeli kad sam kocio (nove su pakne), i drug imao neki sprej, u okov kupljen ja mislim, poprskah diskove cisto onako malo (sprej je bas za diskove/pakne), sto sam mogao kroz felme da poprskam, momentalno se susi, i sad mi ja mislim i ne skripe, znam da te nedelje nisu skripjele uopste, sad se nekad istripujem da mi skripi, pustim kocnicu, ono i dalje skripi, i provalim da taxista do mene koci....
Njak Njak Njak
Koliko je taj sprej? Kad si ih prskao?
TAKUMI
Sta je problem kad mjenjac trese pri brzinama vecim od 80 do tad je miran skroz ali jesam li ubrzao preko 100 npr trese ka lud stavim ruku na rucicu i trese ka blesav ide pola centa lijevo desno cim usporim umiri se .
Auto se normalno ponasa i na vecim brzinama ali me nervira jer imam naviku da drzim ruku na rucici dok vozim pa mi zglobove istrese .
Stope mjenjača možda, mada bi trebalo da trese i pri manjim brzinama
to je vjerovatno neki odmascivac diskova i pakni , ima ga u Bolex za nekih 3-4e , u autozetu je 5-6e
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Pisalo je na njega, cisti diskove od ne znam ni ja cega, i rezultat toga je prestanak skripe... Momentalno ispari kad prsnes..
Njak Njak Njak
to je taj sprej , ja sam sa njim cistio protokomjer, jer odmah ispari , skidanaslage a ne nagriza materijale
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Znaci ili stope ili poluosovine da pregledam ok tnx.
Da jeste prednja vuca a lomio sam prednji kraj po trortoaru dosta u zadnje vrijeme kad nema parkinga zakucam ga na trotoar moze bit i od toga da se sjeba prednji kraj.
Moguce da si udario poluosovinu. Zbog stopa ne moze da ti trese.
TAKUMI
Momci, samo da vam javim da sam popravio prozor ali ne kod Zvezda. Otisao sam kod lika kod kojeg sam vec ranije bio (davno jos). To je lik kod "Tuskih" semafora (kod bivseg Mex centra), on je kljucar.
Uzeo mi je 30 eura i bio je dosta brz. Pukla mi neka plasticna vodjica, on je imao rezervnu i sve fercera kako treba.
mogu li sam zamjeniti bocu od glicerina na passat 5 ili moram kod mehanicara?
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks