Pricas bezveze. Fizichela je ako me sjecanje sluzi tada bio prvi na kvalama, kao i 2005-e u Albert Park, jer je Lojzek imao problema sa bolidom i mislim da je krenuo sesti ili sedmi.
pogledaj fino tabelu
http://en.wikipedia.org/wiki/2006_Formula_One_season
vidjeces da je Alonso mnogo vise ispred Fizikele nego sto je vas smrdi ispred Masse, a plus je Fizikela osvojio trku ispred Alonsa sto se nikako ne bi moglo desit u Ferariju gdje bi Massa sigurno propustio najsmrdljivijeg
She is only here to annoy herself!
Pricas bezveze. Fizichela je ako me sjecanje sluzi tada bio prvi na kvalama, kao i 2005-e u Albert Park, jer je Lojzek imao problema sa bolidom i mislim da je krenuo sesti ili sedmi.
TAKUMI
ne pricam bezveze, Alonso je stvarno zavrsio drugi iza njega
She is only here to annoy herself!
team orders, ka vazda u ferrari sto ih je bilo i bice. Argument ti je NULA
Drugo, kad staaaalno pricate kako je ta mudovina sa inferiornim bolidima cuda pravila, dje ga je sad? Rozberg se sa tim istim bolidom peo na podijum, pa cak prosle godine jedno vrijeme vodio sampionat, a djedo matori ni da prismrdi podijumu![]()
(nečitko)
Zalonso je voda.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Last edited by Petronas; 10-10-11 at 22:19.
Dobro, a znas li zasto? Zato sto je bio pocetak sezone. Znas li sto se dogodilo posle u Spaniji?
TAKUMI
Ma pusti glupsona.
U McLarenu nikad nije bilo tram ordersa.
Tamo ih je bilo i preko radija, javno. Aj da pocnemo: Monaco 2007, Turska 2010 (kad je Kmica pitao da li ce pretec Butko ako usporim, a ovi: ne ne, ne sjekiraj se), onda Madjarska 1998-e, Njemacka 2008, Madjarska 2011...I mean, how many more do you want?
Mislim, sto reci, NAJVECI je bio, jeste i ostace NAJVECI!
Kad je neko cuo GAZDU kako place preko team radija...kaznite ovoga, kaznite onoga? To je samo jedan od atributa koji vozacu pomaze da bude najveci!
Last edited by Fabia_Elegance!; 10-10-11 at 22:33.
TAKUMI
Rozberg vodio sampionat, sto?Nemas pojma!
frende, ko je prvi vozac u McLarenu? Nema ga! A ferrari je vazda imao glavnog vozaca, i jos jednog koji ce tu da kenja i ometa ostale. Kome je receno nema ni 2 nedelje "Destroy Hamilton's race as much as you can"? I sta je Barikelo govorio o toj Ferarijevoj politici (aj sad kenjaj malo po Barikelu i izbjegni da das odgovor)![]()
(nečitko)
kako ste dopizdili s tom prepirkom jebenom. Svako brani svoje i taKo se mozete raspravljat do sjutra.
Ali ovo su odje zaludjnji hejteri. Niko nema nekog za koga navija.... ili mozda ima ali ih je sramota da ga pomenu jer je neka lokva vjerovatno.
Ali ON je tu... Koliko se samo F1 srozala bez NJEGA bila...
I jos je minimum godinu tu... jos godinu da mu svi zavide i dive mu se.
LONG LIFE NAJVECI !!
Fabia_Elegance je najveci bolid ikad... :lolblue:
i Barikelo je bio bolji vozac od Schumahera, sad sto je uvjek bio luzer, to je neka druga pjesma...
Nesto smrdi opet... :disillusionment:
Pa sve neki glupsoni, pocevsi od Smrde, Pobra...
Kladim se da 90% gledaju F1 samo zbog sprdnje...ne znaju sto je to.
Pogledaj arhivu, tamo se vidi ko je gledao F1 2002-e, 2003-e i za koga su navijali. Skoro svi za GAZDU a sad tu kenjaja i tako se hrane.
Pobro nikad nije pratio F1. On je sa Naskom slusao Metallicu i drkao gledajuci razrednu.
vrbo je u komi, cus, kaze: u McLaren nema team orders...a ja mu dajem kad i kako i zasto, on opet po svome.
Sto ces, bolesnik.
Opet smrdi, mater mu...
Last edited by Fabia_Elegance!; 10-10-11 at 22:53.
TAKUMI
Pa ovo sad u Japan kad ga je Ganjola propustio je bio team order. Samo su mu poslali SMS-om da ga ne brukaju.
Ej, tip je od 26 godina dozivio da vec mora da se sklanja.
Frende, ja znam da ti ne znas nista, ali eto da ti kazem neke stvari:
FIA je nekoliko puta promijenila pravila da bi ga zaustavili;
Vozaci sampioni su napustili F1 zbog njega;
Komplet F1 se vrcela a i dalje se vrti oko njega;
42 godine i dere klinca od 25, u istom bolidu;
Najvise pobjeda, najvise poena, najvise sampionata, najvise brzih krugova, najvise podijuma...I mean, how many more do you want?
TAKUMI
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks