Kako kakve ima veze gorivo, da je gorivo dobro sagorijevao bi motor sve, ne bi pola (vode ili cega) kroz auspuh izbacio.
Archi, sto je tu lose?
Kakve veze ima gorivo s tim?
TAKUMI
Kako kakve ima veze gorivo, da je gorivo dobro sagorijevao bi motor sve, ne bi pola (vode ili cega) kroz auspuh izbacio.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Pa dobro... zasto onda nekom izbaca a nekom ne?
Njak Njak Njak
A pa dobro ima i te da je motor totorota, ali zasto onda nekim novim autima takodje kaplje po malo iz auspuha, dodushe ne kao ovom lokva.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
kondenzacija i ostale zajebancije, ne mislis valjda da od rezervoara pa do motora uz svo sagorijevanje i opet nazad do auspuha voda ne bi nigdje isparila?![]()
She is only here to annoy herself!
Ok pobijedili ste![]()
17 Al-Isra, 37:
a) fabia nema odavno n8, sad ima kantu od e7
b) ako mislis na vodu koja izlazi iz asupuha, najbolje da je to voda iz goriva :roll: Kondenzacija u izduvnom sistemu...
c) (edit) nisam vidio da ima cijela naredna stranica diskusije :shy:
Last edited by verbalni_fajter; 09-10-11 at 21:11.
(nečitko)
Vala ono ne moze biti samo od kondezacije.. Najvjerovatnije sto oni rekose da je motor otisao o .... ali kondezacija onoliko to nema shanse.
17 Al-Isra, 37:
Gleda sam ja i nova auta kako im toči voda ka iz česme, vjerovatno se voze na kraćim relacijama tako da auspuh ne stigne da se zagrije pa se nakupi vode.
to ja vidjeh jedan dan hahaha , ide Opel Vectra a iz auspuha kao iz cesme voda i ne mogu da vijerujem svojim ocima hahahah
mada je ovome i smrdio plin iz auspuha i to bash dobro
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
znaci da su mu sipali vodu u plin. I u benzin. I u motorno ulje i kocionu tecnost![]()
(nečitko)
ja sam gledao dje momak pere auto...pa mu palo na pamet da opete i auspuh pa nabio onaj pistolj za pranje pa pod punim pritiskom u ausupuh...i on sav srecan kako mu iz auspuha izlazi ono crnilo...
cek...ovo niko ne komentarise najavljeno pojeftinjenje naftnih derivataja cu sacekat taman sjutra da uspem dizel 0.01c jeftinije...
Na 100 litara, 1 euro pa ti vidji ! (***** su poskupile tolko da bi trebalo da se spusti makar 10 centi).
Kako se oni sprdaju s nama... 1 jebeni cent su smanjili cijenu.
Al čim se ukaže prilika ima da podignu 3 a plin su već 5centi podigli. Sad je ubjedljivo najskuplji u regionu.
http://www.energy.eu/#LPG
U cijelu Evropu samo 3 države imaju skuplji gas od nas.
Last edited by Dutch; 10-10-11 at 21:48.
Mater im lopovsku...pa dobro, *****u...da smo bogati kao u Monaco...ali 80% porodica zive danas za sjutra.
TAKUMI
Bogme da, u pravu si, danas za juce.
TAKUMI
svudje je polako gorivo raspad, vidim po motoru kad uspem, steka na male obrtaje stravicno, dok mi bio rezervar kvalitetnog goriva miran je bio, cak stekaju carbovi na paljenje od vodurine mrzne po nasim pumpama
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks