e jbg onda![]()
Ne pamti greske ABS-a, pamti engine greske.
ABS greske nestaju, inace ne bi ti se gasila lampica.
Ne vjerujem da je to u pitanju, sami senzor negdje pravi problem.
TAKUMI
e jbg onda![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ko radi popravke podizaca prozora (elektricni) , izgleda da mi se zapetljala sajla? Koliko kosta popravka ako treba samo sajla da se promijeni ?
Dajte kontakt i preporuke.
Ja znam samo dvoje da to rade, cuo sam za jos nekog mada mi ne uliva povjerenje. Radio sam kod "Bugija", posle pola god mi se opet sjebalo, i majstor mu je nikakav (po meni), samo nesto pametuje i masti, a skupi su u krv.... Drugi koga znam je "Zvezdo", u dalmatinsku, mislim da je on bolji od ovih
Meni je ovaj u dalmatinskoj radio na 3 auta po prozor i sve odlicno funkcionise. 40-50e cini mi se.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Dalamtinska "Zvezdo" (pretpostavljam da je to ovaj o kome prica i dub_c ) koji dio Dalmatinske (novi/stari), moze li malo blize objasnjenje, broj telefona ?
Pitaj brate one radulovice da ti objasne, to je odma pored jednog servisa za pranje auta, mislim da taj servis ima reklamu, znaci tu nedje blizu radulovica, skrenes desno-udjes u jednu uličicu, i tu su ti zvezdo i ovaj servis
Da ne mislite na ove ovdje sto su?
http://maps.google.com/maps?q=42.448...m&z=16&iwloc=A
Njak Njak Njak
Ne, nego dalmatinska ulica, ne ta iza![]()
ja bih se prvo raspitao koliko kosta novi ili polovni podizac
To sam naravno uradioNov kod Pavicevica 215 eura sa motorom. Nov kod Pavicevica zamjenski bez motora 111 EUR. Polovni ne znam koliko kosta, nema potrebe mijenjati bilo sto ako je samo sajla.
onda pici kod Zvezda![]()
Radije bih stavio polovni nego taj reparirani.
TAKUMI
Ja ne, jer ipak nema sta on tu da reparira ako je sajla u pitanju. Ima kotur celicne sajle odredjene debljine (mora biti celicna da se ne bi restezala i ponovo upetljala), okine je na velicinu koja je potrebna za taj auto, stavi "cep" (ili kako li se to vec zove) na kraj sajle, ubaci je umjesto stare i to je to. Ovo moze da uradi svako od nas, samo treba imati zivaca (pogotovo prvi put kada radis) sa sajlom jer "bjezi".
Ja sam do sad otvorio, pa sigurno 100 podizaca, najvise VW grupa.
Jos nisam vidio da je sajla pukla, svaki put se ona sjebe zbog toga sto su one "remenice" (vodjice) loseg kvaliteta.
TAKUMI
Sto znam, ja sam imao drugacije iskustvo. Prvi put na mog starog Toleda, samo sam promijenio sajlu (do ljetos je radio jer sam tada zadnji put vidio momka kojem sam prodao auto). Snaha mijenjala na megan-a sajlu evo po godine sve radi kako treba. Pojma nemam, ce da vidimo![]()
ima li dje na aerodromu PG parking? treba da sigurno ostavim auto na dan tamo dje
Ne mogu da vjerujem![]()
![]()
Pa imas parking, 40-50 centi po satu.
Last edited by Fabia_Elegance!; 10-10-11 at 18:17.
TAKUMI
kakvo pitanje
naravno da ima.
the World's leading dance event
Sensation
naravno da ima parking...da preformulisem pitanje...koliko se placa i moze li da se ostavi koliko oces sati,tj na dan? ili ima odredjeno vrijeme...
Pa ko ti brani da ostavis auto na parking gdje placas za svaki zapoceti sat?
TAKUMI
pa evo u centru pg mozes 1h-2h-3h...sto znam jesu li tamo postavili neke zajebancije i zone jer nisam bio![]()
Pa aerodrum je nesto drugo. Ja sam 1 put ovdje a nekoliko puta u USA ostavio auto na aerodrum po dan dva...
Ovdje sam ih zajebao, malo. Ostavio sam auto 38h, to je bilo 19 eura, kada sam dosao kod rampe: U SHIT, nestala mi je parking karta jutros kada sam parkirao auto.
OK, placate kaznu 5 eura.
Evo 5 eura i cao.
TAKUMI
onda mi je lakse taksijem jer nisam ja za te prevaresvakako hvala
![]()
Taksi ce ti uzet vise nego sto kosta parking.
TAKUMI
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks