kom vozacu?Naravno, NAJVECEM POSTENJACINI i kojem jos vozacu?
![]()
Tvom McLarenu zbog kolektivne prevare.
TAKUMI
kom vozacu?Naravno, NAJVECEM POSTENJACINI i kojem jos vozacu?
![]()
(nečitko)
Ma tvom McLarenu, i Ron Pennisu, samo si ti, za razliku od mene, zaboravio sto je bilo te godine i zbog cega su im oduzeli bodove.
Sto ces vise?
TAKUMI
Kako volim da te vidim ovako ballroomiranog...
TAKUMI
da, da, to ja zovem "argumentovana prica"Penzos Gumi je opasan rekord oborio na zadnjoj trci: najstariji vozac koji je vodio par krugova u trci
kakvo dostignuce, treba mu medalju dati za to. Ajd da je uradio sta, nego je djedurina sa prvog pala na shesto mjesto, a vas dvojica ga dizete u nebo zbog toga :lolblue:
(nečitko)
Tvoja Kmica nije vidio prve pozicije juce, a vozi pobjednicki bolid
TAKUMI
Opet se polemise o NJEMU samo. I koji jos dokaz ocete da je NAJVECI ??? Ocete 7 titula?
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
ma gtfo obojica :mrgreen: I ne precerujte sa tim halucinogenim drogama![]()
(nečitko)
Jes jes, ada sve 7 su mu poklonili. Ja da sam na tvoje mjesto nebi moga uc na ovaj topic sa tim nickom :apthy:
Inace, http://www.cafemontenegro.com/index....26&news=203517
Aj nadji jednog sampiona da je osvojio sampionat u losem bolidu.
Nadji jednog.
TAKUMI
Vettel, prvi put cuh za njega sinoc kod shofra, posto ima 24 godine a ove sezone ce uzeti trecu uzastopnu titulu mislim da ce to biti najbolji vozac formule ikad, naravno poslije mike.![]()
recimo Alonso 2006. osvojio je a na kraju sezone bili su sporiji od Ferarija 1,5 do 2 sekunde po krugunesto kao danasnji Renault u odnosu na Red Bull
![]()
She is only here to annoy herself!
Au kakve se izjave odje valjaju.
NAJVECI JE. Svi to znate
dali je bio i veliki kada je barikelu uzeo pobjedu iako je ovaj vodio cijelo vrijeme, pa je onda takozvani veliki doživio zvižduke 100 000 gledalaca dokje bio na podijumu.
Sto si pio danas? Nesto nije u redu sa tobom.
Da si pratio 2000-u, 2003-u...znao bi da nije imao najbolji bolid.
Onda, da si pratio F1 1996-e, vidio bi sto je radio sa inferiornim bolidom, 97-e zamalo naslov, 1998-e je bio blizu, 99-e bi osvojio naslov da nije slomio nogu, 2000-e je imao 1 sec sporiji bolid od McLarena, 2003-e je imao nepouzdan bolid i jedva je dobio naslov. Cak, da nije bilo kisne Suzuke ne bi...Recimo zadnju trku je zavrsio osmi, trebao mu je samo 1 bod, jedva je dosao do osme pozicije. Eto, takav bolid je vozio.
Dalje, ako je imao tako dobar bolid, zasto Barichello i drugi timski vozaci su zavrsili treci, cetvrti...zasto su uvijek imali po 50-60 bodova manje?
TAKUMI
Kenjas bezveze, hejtujes i nemas pojma.
To je bio A1, 2002-e. Barichello je komplet vikend bio brzi od DEDE jer je ovaj bio bolestan nekoliko dana prije. Barichellu su rekli da uspori medjutim ovaj nije htio. NAJVECI za to nije ni znao, a to je izjavio na presici posle trke.
Kad su se popeli na podijum, NAJVECI mu je rekao da se popne na br. stepenicu, i poklonio mu je nr.1 pehar.
DEDI ta "pobjeda" nije trebala nista jer prije te pobjede je imao oko 65 bodova vise nego drugoplasirani, a inace tada je bilo 10, 6, 4, 3...(zbog njega su 2003-e promijenili sistem bodovanja).
Dalje, u USA 2002-e NAJVECI je usporio i poklonio Barichellu pobjedu.
Da li ti je sad jasno?
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks