Ne, to fer ne moze bit, mozda precizno (ostavio po 10 cm lijevo desno, 300 na sat).
TAKUMI
NAJVECI je i prosle godine objasnjavao timskom kolegi.
Ove godine mu jos vise objasnjava, pa u svaku trku je brzi od njega minimum sekundu po krugu.
Davno bi ga presisao po bodovima da nije imao par odustajanja, u MC npr i ovo u Singa...
Al ne samo njemu...ON drzi lekciju svima. Faka Ganjolu kao malo dijete.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Release Yourself
pa ne znaci ako ima duplo manje bodova i ako je gori i u kvalama i na trkama, sa istim bolidom, da je Gumi zapravo losiji vozac. Znaci, samo oni koji ne znaju matematiku ne vide da je bolje imat 72 boda nego 142 boda! I da je bolje imat 72 boda nego uzet titulu!
znaci, prestani da ih zbunjujes, Gumi je zakon, i objasnjava cak i kad ga HRT dere![]()
(nečitko)
Jeap, jos samo cekam da cujem odvalu da je Britni bolji od NAJVECEG.
ON je MAESTRO u karavanu...NJEGOVOM stilu i perfekciji voznje niko nije ni priblizan..
I na svaku trku opet i opet objasni ko je jedini GAZDA i zasto mu se svi klanjaju..
KRALJ ! JEDINI ! NENADJEBIVI ! Juce...
Nadam se da si gledao trke pa da znas da je BRILJANTNI imao vise pehova ove sezone nego Britni, inace bi ga davno presisao bodovima.
Isto kao sto ga sisa svaku trku kad su obojica na stazi, vise mu i nije nikakva konkurencija. Opegla ga kao i svakog Virgina, ono bas lagano, a u istom su autu.
da, da, tako se to radi! Kad neko predoci cinjenice, onda ti i Fabija
![]()
(nečitko)
Pa pogrešnu za dalji tok vožnjeJeste njegova putanja pravolinijska.
Svakako je bio na prljavi dio staze a trebao je poći lijevo da izađe na čistiji dio. Samo je tu Hamilton perfektno isto startovao pa je uznapredovao dobro.
Poenta je da je Vetel imao pravo da krene onako.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kakve cinjenice? NAJVECI je i prosle godine bio ODLICAN, sa tim sto je posle 3 god sio u bolid. Odradio je VRHUNSKI sezonu, u kojoj su bolidi komplet promijenjeni.
A sto ti cutis kad vidis Ganjolu sto radi. Kad vidis kako se timski kolega sprda sa njima, sad je spao na to da je morao da ga propusti zadnju trku. Ejjj... Ganjola da propusti nekog. Garantujem da je u toku trke dobio cir na zeludac.
A to sto ga NAJVECI jebe u zdrav mozak sa kantom od bolida... to je vec rutina.
pa da, bas ga jebe... otpozadi... tu nedje sa desetog mjesta u prosjeku, dok Hami zavrsava na podijumu, ono bas ga opuca od fukanja...A FYI, da si gledao npr. BBC-ev prenos, znao bi da Hami nije propustio Batona, nego je imao slow puncture, zato je odmah i otisao u pit taj krug. Nemas pojma, ni ti ni fabia
![]()
najjace mi je sto se Sumaherovci vazda pozivaju na statistiku kad tvrde da je to najbolji vozac, a kad im neko predoci bolno ociglednu statistiku njegovih jadnih uspjeha u zadnje dvije sezone (0 pobjeda, 0 podijuma, kvale jos gore od trka), onda pocnu
![]()
(nečitko)
Ahaaaaa... ja zacepim usi kad ti pomenes dvije godine, a kad ti ja pomenem 15 godina dominacije NAJVECEG onda ti zacepis usi?
NJEGOVI uspjesi sa Benzom su ODLICNI, sa onakavim bolidom izvuci onoliko je MNOGO VISE od onoga sto je izvukao Ganjola sa mnogo snaznijom masinom.
Pa daj ne sprdaj se, vidis li da ga kaznjavaju svaku trku, da je ove godine lokva. Sa puncture ili bez, Butko bi ga opeglao glatko u sledecem krugu, pa je kao iskoristio ono da mu se skloni. Rano je docekao da se sklanja kolegama sa staze. Kad se to NAJVECI nekom sklonio?
A zatooooo se ti nisi cujao na topic F1 eo dva mjeseca, zbog Ganjolinih ispada... :emmersed::emmersed:
ili zato sto sam bio malo po Srbiji, Vojvodini, Hrvatskoj, Sloveniji i Italiji?Uostalom, ja navijam za tim, ti za vozaca. Tim je tu da ostane, a vozaci idu u peKsiju. Poenta tvog posta je u sledecem priznanju:
Pola ti se prasta!ja zacepim usi kad ti pomenes dvije godine![]()
(nečitko)
ovako da vam kazem nesto kao VECI poznavalac F1.Statistika pokazuje ko je bolji vozac ali hamilton je mlad... inace ja sam hamiltonov fan
opa, osnovac, a veci poznavalac od svih nas! :eek:
(nečitko)
da nema dr.Hama u f1 bila bi dosadna svaka trka,koga da gledam onu djedurinu trulu od gumija ili onu placipicku od zalonsa,vetelu svaka cast ali ima bolidcinu a butko je eto malo u zadnje vrijeme dobar ali je isto penal tako da ostaje dr. Hamo i neka se malo sprda sa onim masom on je inace zalutao u f1
neznam zašto ste se okomili na Hamiltona momak je dobar ali malo agresivan vozač. pa sjetite se kakve je incidente pravio isti taj najveći (Šumaher) 1994 sa Dejmonom Hilom i 1997 sa Žakom Vilnevom.
Ou nou...sa Dejmonom? Sto je ono bilo?
Znas li da je Ganjola bio kod sudaca ove godine vise nego NAJVECI od 1991-e?
TAKUMI
Ajde, ti, hot shot-e, sa kim je imao incidente??
Kad je nekoga izgurao sa staze kao tvoj omiljeni crnjo?
Daj, sve, detalje, kad, koga i kako...i onda cu ja za Kmicu pa da vidimo ko je jaci po tom pitanju (sad cu da ti kazem da je Kmica imao vise incidenata ove godine nego komplet vozaci od 2008-e).
TAKUMI
kome su jos u zadnjih 20 godina uzeli sve bodove i diskvalifikovali ga?![]()
(nečitko)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks