Hm?
I am so post-rock I shit sad birds.
I am the one who locks.
Rekao bi covijek gledajuci ovaj poster "A Steve McQueen Film jbt!", a ono crnac!
\\OFL•GIC
Ja vidjeh samo pozitivne stvari ovog trailera, a komentari su svudje sacuvajboze...
Originally Posted by Nk-001
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Uvijek sam vise volio Justice League. Superman-Batman/Lex-Jocker. Kako sada stvari stoje, Justice League izlazi 2013.
\\OFL•GIC
Meni lično su glupi su i Avangers i Justice League.
1. Avangers zbog najljigavijeg "superheroja" svih vremena
2. Supermen mi nikad nije bio interesantan. Superheroj kome niko ništa ne može.U ČEMU JE POENTA GLEDATI GA ???
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
avangers x2I nije tacno da Supiju niko nista ne moze
(nečitko)
Last edited by Rakun; 12-10-11 at 11:37.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Marvel > DC
neuporedivo imaju zanimljivije likove, bar meni...što se DC-a tiče, konkretno Justice League, jedino mi je Batman zanimljiv lik, ovi ostali samo nek su zdra'o...
A Batman je mracni supeheroj, koji uopste nema super nadprirodne moci i zbog toga je zanimljiv. Naravno za sobom vuce meni najboljeg villaina i u Marvel i DC univerzumu - Jockera. Sto se tice Batman filmova, nakon ovog treceg Nolanovog, krece reboot, odnosno reinvent.
\\OFL•GIC
taman su poceli da ga razvijaju, i vec rebootBolje da onda rade nesto u stilu The Dark Knight Returns/Strikes Again stripova, dje je vec mator i u peKsiji
(nečitko)
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
eto ga i Milo!
(Ventimiglia)
(nečitko)
Ne bi me čudilo da naprave neki film tipa "Betmen u budućnosti" ili neke slične gluposti jednostavno ponestaje im superheroja pa non stop recikliraju iste.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
prije ce biti "Batman, first generation"
Usput, Supermen se vraca u akAciju, jedno vrijeme je bilo price da ce Nolan biti potpisan kao reziser, sad je vec u pitanju Snyder (300, Watchmen).
http://www.imdb.com/title/tt0770828/
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Zipa mu kostim malo :highly_amused:
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
zanimljiv podatak za The Dark Knight RisesEva Green, Angelina Jolie Blake Lively, Rhona Mitra, Charlize Theron, Abbie Cornish, Jessica Alba, Vera Farmiga, Jessica Biel, Megan Fox, Natalie Portman, Gemma Arterton, Britney Spears, Kate Mara, Charlotte Riley, Emily Blunt and Keira Knightley all auditioned for the role of Selina Kyle. After the initial audition process, Green, Biel and Mara all screen tested. Ultimately, Anne Hathaway won the role.
(nečitko)
A shto nisu izabrali Britney Spears nije mi jasno...
\\OFL•GIC
Ni ja ne kapiram!
sigurno jedina od njih moze da napravi shpagu bez zagrijavanja.
(nečitko)
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks