Ja rado citam Lukasove romane.![]()
Hahah a vidji japance kako dobro pjevaju, svaka im cast.
Ja rado citam Lukasove romane.![]()
Kad smo vec kod himne, ne znam sto ne puste instrumentalnu verziju, mnogo bolje zvuci
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
To je to, amnesiac! Nadovezacu se i prokomentarisati neke stvari kasnije. Nijesam stigao da pogledam ovaj snimak utakmice... dovoljno puta! Ojdoh, pocinje drugo poluvrijeme... opet.
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
Ne brini. Malo njih ce ulozit strpčjenja i vremena da ti procita post... A mozda si odigrao dobro. Da je bio samo dug, mozda bi ga preskocili. Ovako predug je privikao paznju
A cudna je ta prica. Mozda se oglasi i savez, mada njih boli uvo za to. Ja nesto ne mislim da su po drugi put to uradili tek tako bezobzirno. Mozda je i Dan ucinio sve da ne dodje do akreditacije, da bi mogao da trubi sad o tome...
Meni je pocelo pomalo da smeta svo forsiranje Beciraja, kad on nije napredovao koliko je trebao i kad jos uvjek cekamo na pravi doprinos reprezentaciji. I odigrao je bas lose, ali nije njegova pozicija. Ali to lose je bilo bolje nego igra pola reprezentativaca Engleske. Znaci da je bio dobar, ali opet neucinkovito dobar. Zverotic nije kiksao ni kod jednog, ni kod drugog gola. Zasto se to stalno spominje. On je ofanzivac, i igrao je par metara naprijed. Desavalo se da su Englezi tudjim greskama dolazili do lopte, brzo se transformisali, i Zverotic je zbog toga kasnio u povratku. To nisu ni trebale da budu golovi. Kascelan je morao presjeci loptu, Mirko nije smio onako nonsalantno odigrati povratnu... Treba pogledati drugi gol Turske protiv Njemacke. Kao da je namjesteno. Svo vrijeme se gura lopta po desnoj strani, a po lijevoj Turcin stoji sam-samcat, a jedan Njemac ima 3-4 sekunde da ga pokrije, ali to ne radi...
Ko god nam dodje, dobrodosa. Dobro rece Andrija. Dajte nam Srbiju da se igramo. Imamo napad koji Srbija moze samo da zamislja. Njima da je jedan Delibasic, spasili bi se... Mozda treba razmisliti ubuduce o stevanovoj poziciji u timu. Ono nista ne valja. Mozda da igramo 4-4-2. Sredina se napuni borcima Pekovic-Drincic-Zverotic-Vukcevic, a jos znaju s loptom. Zverotic kao da si je u sef ubacio. A naprijed Stevan i Mirko i tako bi igrali pozicije sto igraju u klubovima.
Edit: Ne bi Djalovica nesto... Cudi me da novi selektor ne vidi sve kvalitete koje taj napadac ima. Mozda cita komentare odje, pa da nam se dodvori.
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 09-10-11 at 17:07.
Golovi su primljeni zbog vise stvari,pocev od lose postavke na terenu,preko loseg odigravanja na sredini,ostavljanja Engleza samih pa na kraju do bespotrebnog izlijecanja iz odbrambene linije(srljanja)jednog naseg stopera kod prvog gola i kod drugog gola da onako prodje lopta medju trojicom,nesto slicno kao u Velsu.Sto ne pridjose Englezi u drugo na onaj nacin,kad smo se organizovali onako kako treba?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Bozovic pavicevic basa savic jovanovic pekovic zverotic misa vukcevic joweta delibasic
mislim da je tip formacije sa andrijom ko glavnim spicom najbolja nesto jer nam treba tip igraca ko on on pretvara golove koje misa i joveta realno ne mogu to su golovic 16 metara
Slusah sad intervju Damjanovica, na RTCG Sat... Uvjek mi je bio drag taj momak. Uvjek su tu bile emocije i iskrenost. Milo mi je sto su ga istrpljeli. I tu se vidi velicina saveza. Samo kad se sjetim koliko je Delibasic bio na ledu. Cak je i sam izjavljivao da ga nema dok je Dejo tu. A onda Dejo pokazao velicinu i uradio nesto sto je najbolje za CG fudbal. Ista je situacija sa Damjanovicem. Mislim da ga nijedan savez ne bi trpio koliko nas. Ali poznaju momka, znaju da je posten i radan, ali da je iz nekih jakih razloga morao otkazivati. A vrata se ne zatvaraju tek tako jednom dobrom igracu i covjeku.
Jer Zverotic nije igrao desnog beka , eto zato nisu prosli![]()
Momka necu da ga krivim jer sam mu stvarno veoma zahvalan na svemu sto je uradio (gol protiv Eng i Bug) ali se ne snalazi na toj poziciji , to smo vidjeli i protiv Velsa i sad se to ponovilo ..
Al cim je Savke zauzeo tu poziciju pa-pa Young![]()
Naravno da je i Zverka potpomogao odbrani iz sredine , kao sto je radio i na Vembliju ..
Last edited by Ultra_Spich; 09-10-11 at 20:17.
BISOGNA VINCERE !
Jos samo da puste instrumental himne da je navijaci otpjevaju jednom![]()
Evo gledam chitavo vrijeme, skoro chitav forum pricha kako to Zveroticu nije prirodna pozicija, on poziciju desnog beka igra u Svajcerskoj evo par godina i u Lucernu i Young Boysima sad, tako da mu to nikako nije neprirodna pozicija.
E sad da se bolje snalazi (makar kod nas, pricham samo ovo shto gledam) u sredini snalazi se i to mnogo bolje.
Shto se tiche samog barazha, ne znam vishe ni sam koja su tu imena u opticaju a koja nisu, ali bih volio da se izbjegne Portugal i ta Belgija koja je prepuna mladih i dobrih igracha, ostalo sve mozhe.
samo ne ekipe poput portugala i francuske jer ce uefa sve uradit da fudbalske VELESILE ucestvuju na EP.
vidjeli smo sta su sudije uradile bosni kad su igrali baraz sa portugalom, kradja i samo kradja. uefi bazdeljavoj vise odgovara jedan portugal koji ima cristiana ronalda + ostale realovce da ucestvuje nego jedna CG. tako je i sa francuskom.
Last edited by CurvaNord; 09-10-11 at 21:48.
kakvi francuzi , bosanci bi trebali ih dobiju u sred pariza da bi oni bili 2, a portugal treba da izgubi od danaca da bi bili 2
po meni ce ovako da bude
gruba A Turska B republika Irska C Estonija D Bosna E Svedska F Hrvatska G mi H Danska I Ceska
sa tim sto u grupu I bi vise volio da su skoti i sto je moguce, posto nece biti lako ccesima da dobiju litvance, a grupa C po meni ce tesko srbi dobiti slovence, nemaju oni hemiju u ekipi za to a imaju kadar igracki. ostalo je najvjerovatnije kako sam napisao
samo me danci iznenadise ostalo je po planu bilo, a nesto imam osjecaj da cemo mi sa cesima a bosanci sa portugalom opet![]()
Last edited by lepetanac; 12-10-11 at 16:37.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
u slucaju da pobijede ti koje si rekao onda bi bilo dobro da ih izbjegnemo.
a sto bosna nece dobit francusku aa?:mrgreen:
strijelci: Dzeko, Pjanic, Medunjanin.
Evo jedna dobra za desktopA pogledajte kako je Kejhil uhvatio Harta za ruku haha
![]()
Neka vi to mazinjanje, da vi ne zovem Cimbaljevica.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks