View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 781 of 2250 FirstFirst ... 28168173177177777877978078178278378478579183188112811781 ... LastLast
Results 19,501 to 19,525 of 56248

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ja imam dres iz Kardifa (sa sve travom na njemu ) i casti mi nije uopste los. Ne vidim potrebu da se mijenja, makar onaj bijeli.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Gledam ovu Sofrovu emisiju... Koji tupan, pita pred kamerama igraca je li namjerno napravio zuti. Dobro je da Misja ima vise klikera od njega, pa rece da nije i nasmija se...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Legea oblači sljedeće reprezentacije: Albanija, Kosovo, Bosna, Bahrein i Crna Gora. :P
    Ako se kvalifikujemo, biću nezadovoljan ukoliko se ne raskine ugovor i sa njima i ako se ne izboksuje neki bolji sa Nikšićkim Pivom, mada su oni sad potpisali ekstenziju do kraja sljedeće godine.

Ali mislim da je vakat da se napusti Leđea famozna.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koga od vas je htio da šamara Skočko? :lolblue::lolblue:
    A ja se čudim zašto mi se nikako nije dalo da pođem na utakmicu. Jer bi danas, ili ja ili on imali ovakvo oko: irate:

p.s. Nisam znao da je tako moodat. :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mozemo li kako da dobijemo Umbro i one seksi dresove s kojima bi se lagano moglo izlaziti u grad?
    You trying to say Jesus Christ can't hit a curveball?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    samo cu vam rec jedno, sjever je navijacka tribina tamo se dolazi da se navija a ne da se bleji okolo
    ako ste vec dosli na taj sjever onda navijajte, i jeste greska je sto su se zalecali i sto su *****rali narod, al greska u tome sto je to trebalo od starta da bude od prve utakmice pa da se pojedini nauce redu na tribini
    slazem se da imamo mal izbor pjesama al ko vam brani da ako hocjete smislite nesto i sl pa predlozite, nadjete neku melodiju smislite text, sto ne znaci da smo mi odustali od toga

lepetanac zar mora da se iz utakmice u utakmicu prica da se navija, da je sjever za navijanje i sl????

ako smo vecinu ispostovali za karte da dobiju na sjevernu tribinu ispostujte i vi klub navijaca pa navijajte svo vrijeme,

afi slazem se sa tobom da se istrosimo svi po ulica

ajde uzdravlje pa dako donesemo 3 boda iz swiss

i evo nesto sto je dijeljeno za prve kvalifikacije izgleda da cje morati opet da se odradi

Na sjevernoj si tribini, među crnogorskim ultrasima!
    Dakle, među onima čija pjesma ne staje, čiji dlanovi ne miruju a zastave ni jednog momenta ne prestaju da se vijore za čast, slobodu i pravo Crne Gore!
    Među odabranima! Zato od tebe očekujemo da se ponašaš u skladu sa svojom, našom - jedinom ljubavi.
    Prati vođe i pjevaj svaku pjesmu, do kraja!
    Ne počinji pjesme samostalno - u organizovanom navijanju se zna red!
    Ne pjevaj političke pjesme - majka Crna gora je iznad svih podjela!
    Ne nosi stranačka obilježja -
    Naš znak i naša boja mogu biti samo naša zastava i krstaš barjak!
    Svemu ostalom - nije mjesto među nama, i znaj da se takve stvari neće tolerisati!
    Ovdje smo samo zbog jednog cilja - da grlom i dlanovima pomognemo našim momcima i vratimo dio duga svetinji zvanoj Crna Gora!
    Zato, prati pjesme i instrukcije i budi 12 igrač!
    Zajedno do pobjede!
    Ultras Montenegro
    vidi i ja sam za to da sjever bude za navijanje i da se navija stalno. evo treci dan i jos sam promukao, ali ne moze neki tamo jado od skocka ili sl da *****ra i sl u mom pravcu. pa kolik god se to ne odnosi na mene al nije u redu. ne moze on reci , nemoj da vam ja j... m .... vama tamo desno. a i mene niko nije ispostovao vec sam sam karte nabavio u svojoj reziji , pa i ako mi ih niko nije poklonio ja dodjem da navijam zbog sebe i reprezentacije a ne da bi ispostovao nekoga ko me psuje. ne odgovori mi cime me do beciraj toliko zaduzio da mu moram 3 puta skandirati a ostali igraci nista. eto predlog pjevajmo skini gace vucina da se vidi .....
    ovo boldirano podrzavam maksimalno i ja sam za to ako si dosao na sjever navijaj ali neka smanje malo dozivljaje.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

ahahhahahahaaaha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Gledam ovu Sofrovu emisiju... Koji tupan, pita pred kamerama igraca je li namjerno napravio zuti. Dobro je da Misja ima vise klikera od njega, pa rece da nije i nasmija se...
    hahahahahaahahahahahahaha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A vidji ovoga prslog muta mutavog.

Thanks Thanks Given 
    851
    Thanks Thanks Received 
    633
    Thanked in
    253 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    vidi i ja sam za to da sjever bude za navijanje i da se navija stalno. evo treci dan i jos sam promukao, ali ne moze neki tamo jado od skocka ili sl da *****ra i sl u mom pravcu. pa kolik god se to ne odnosi na mene al nije u redu. ne moze on reci , nemoj da vam ja j... m .... vama tamo desno. a i mene niko nije ispostovao vec sam sam karte nabavio u svojoj reziji , pa i ako mi ih niko nije poklonio ja dodjem da navijam zbog sebe i reprezentacije a ne da bi ispostovao nekoga ko me psuje. ne odgovori mi cime me do beciraj toliko zaduzio da mu moram 3 puta skandirati a ostali igraci nista. eto predlog pjevajmo skini gace vucina da se vidi .....
    ovo boldirano podrzavam maksimalno i ja sam za to ako si dosao na sjever navijaj ali neka smanje malo dozivljaje.
    ne znam sto im znaci to ponasanje takvo. drug mi je bio na sjever gore i kaze da je vidio jednog od tih vodja da je imao boks. na koga je mislio da ga upotrijebi da mi je znat???? inace, ako tako nastave da se ponasaju, na kraju ce ostat njih nekolicina sami gore na toj "sipci" pa onda nek razmisle sto s njom da urade. i ja sam za to da se navija, al ne znam odkale su pokupili pravo da smiju da istresaju muda na ljude koji dodju na sjever. ja sam jedan od onih koji su cekali cijelu noc ispred sportskog da kupe kartu i ne moze mi ni jedan od njih reci da voli vise nasu reprezentaciju od mene, al se gore na tribinu pored njih ne bi ispeo nikad samo zbog toga sto su takvi kakvi jesu.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    985
    Thanked in
    583 Posts

Quote Originally Posted by hadivelko View Post

ahahhahahahaaaha
    iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiippppppppp :d

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Kranjčar: Želim biti novi izbornik

Slaven Bilić odavno najavio svoj odlazak nakon EP-a- Je li problem u ovoj reprezentaciji manjak autoriteta? Također, javnost se igra i kalkulira imenima za njegovog nasljednika, a kao glavni kandidat za novog izbornika slovite upravo vi. Kolege iz Grčke objavili su vijest kako ćete vi u ponedjeljak preuzeti klupu Hrvatske.

"Smiješno mi je to uopće i komentirati. Slaven Bilić je izbornik i nema razloga da se prije važne utakmice s Latvijom mijenja isti. Što se mene tiče, ja sam već ranije govorio da ako se otvori mogućnost da bih želio biti izbornik. Naravno tu odluku ne donosim ja već Izvršni odbor HNS-a."

"Normalno je da se mene vidi kao kandidata, imam rezultate i znanje, na ljudima iz saveza je da odluče tko će biti novi izbornik. Što se tiče Slavenove objave da sigurno odlazi iz reprezentacije, smatram kako je pogriješio u tom trenutku. Nije pametno da je to najavio, ali on je to osjećao da se sve to završi s Europskim prvenstvom."

"Bili smo predaleko od gola"

Europsko prvenstvo je s ovakvom igrom još uvijek daleko za našu reprezentaciju. Gdje je pogriješio Bilić, kako biste vi postavili momčad za Grčku?

"Hrvatska je kolektivno odigrala lošu utakmicu, podbacili smo u skoku, podbacili smo u kontroli igre. Na papiru smo imali dobru momčad, napadački postavljenu. Mandžukić s lijeve, Dudu s desne strane i Niko kao ofenzivni vezni. "

"Očita je namjera Slavena bila da budemo opasni prema naprijed. Ali naša igra Grcima je otvorila šanse koje su oni iskoristili. Pogreška je bila u tome što su naši glavni igrači bili previše udaljeni od gola, van situacije. Nismo imali inicijativu da bismo mogli na tim pozicijama, koje su igrali Mandžo i Dudu, biti opasni" zastao je Kranjčar stariji, te nastavio:

"Ja bih postavio sistem 4-4-2. To je napadačka formacija, gdje bismo imali kontrolu i gdje bismo dominirali jer Grčka nije kvalitetnija od naše reprezentacije, niti je dominantnija. Ali pustimo sada to, Bilić je htio najbolje, sada se valja koncentrirati na utakmicu s Latvijom."

Dodatne kvalifikacije realnost: Prijete nam Crna Gora, BiH, Turska, Belgija...

Sigurno smo u dodatnim kvalifikacijama. Koga biste voljeli vidjeti kao protivnika? "Vaša" Crna Gora sinoć je ostala neporažena u Podgorici protiv Engleza i mogli bismo se s njima susresti.

"Koga god da dobijemo mi smo kvalitetniji od njih. Mislim, valja pružiti poštovanje prema reprezentacijama koje se osvojile drugo mjesto u kvalifikacijama, ali mi imamo vrlo jaku momčad. Mi smo favoriti i momci si to moraju uzeti u obzir.

"Ne smiju više podbaciti već moraju pokazati svu svoju kvalitetu. Što se tiče Crne Gore, Hrvatska je dakako favorit u toj utakmici. Treba samo biti vrlo motiviran i ne smiju se ponoviti neke slabosti. Hrvatska je u baražu najkvalitetnija." zaključio je Cico.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kakav je brav ovaj zeljeznicar

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Stadoh na skund da vidim sto ce odgovorit.Dobro je proslo,Misha smekerski.A ono ne smije da se pita pa da je ne znam kakvo slavlje i koliko god da je prisna atmosfera,mora se imat neka kontrola.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Je li ovo Veselin?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Što se tiče Crne Gore, Hrvatska je dakako favorit u toj utakmici. Treba samo biti vrlo motiviran i ne smiju se ponoviti neke slabosti. Hrvatska je u baražu najkvalitetnija." zaključio je Cico.
    sta reci novi izbornik hehe

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kad nas ne mogahu Englezi dobit dva puta ne bojim se sad vise nikoga.Makar ovija baraznih.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Kakva je ova ruskinja sa dvije osuncane glavice kupusa u njedrima Bogme bi je mnogi preorali ka njivu... Inace, najbolji je onaj dio kad se ona dofati za mikrofon, a sofronije joj mice ruku ka da je gubava hahahah. E pa zveka sto radi taj covjek, al ljudi koliko ga god ne voljeli - dosadno bi bilo bez njega na TV. Meni su 300 puta crnji ovi fini komentari koji utakmicu prenose ka da sjede u neku kapelu na Cepurke. Da ne pricam kad ih sastavi nalet emocija...

Uh, moram opet pogledat ovu zajebanciju, i komentari Mirka Vucinica su dobri hahahaha.
    Nebitno to shto navija za Milan i shto to pokazuje u prenosima (kao shto ne bi trebao da radi) opet mi je milije njega slushat nego Jacimovica koji kao shto si ti rekao, tako magichno dochara atmosferu sa Chepuraka da je uz njega nemoguce pratit utakmicu.

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Evo da i ja nešto napišem jer sam ostao bez teksta preksinoć. Nijesam znao što da napišem od sreće. A što i da pišem? Dovoljno je bilo viđeti Delibašićev samoubilački gol i tu erupciju oduševljenja na tribinama i plač od sreće navijača. Treba li komentar kada za vrijeme pauze poslije gola Milan Jovanović, momak iz Čačka kome su jedva našli crnogorsko porijeklo preko majke, gleda u nebo kontrolišući radovanje i moli Boga da to izguramo do kraja? Ili kada Petar Grbić pred śevernu tribinu dovodi Fatosa Bećiraja, momka iz Peći, kako bi mu navijači skandirali? Mislim da ne, i ko je bio na stadionu zna o čemu govorim. Ulijetanje na teren dijela navijača poslije završetka meča nije po pravilima, ali i ta novčana kazna će vjerujem biti smiješna, odnosno kap u moru onoga što je savez zaradio od ove utakmice. Mnogi vjerujem nijesu ni sanjali da će ikad istrčati na teren Stadiona pod Goricom. Kad su ih ljudi iz Securityja puštali sa pokretima ruku “Upadaj”. Legendarno .

Sama utakmica? Iskreno, sastav koji je Brnović izveo nije mi ulivao povjerenje. Staviti četiri ofanzivna igrača protiv jedne Engleske rijetko bi ko učinio. Doduše, neke pozicije im je izmislio (Bećiraj) ali je sam naš početak bio previše defanzivan. Taktika je bila jasna. Sačuvati gol u prvih pola ure jer se zna da Englezi odmah vle da dođu do prednosti. Ipak, par grešaka odbrane su učinile da se upravo to dogodi. Kod 0:2 vjerujte da sam pomislio da će nam zabit 6 komaTa i rekoh “ako ovako ostane dobro će bit”. Takvo rano vođstvo se odrazilo i na atmosferu na tribinama, iako ja konkretno nijesam prestajao da pjevam. I što se onda događa? Gol Zverotića koji se time iskupio za greške kod golova Engleza (koje su, uzgred, bile plod igranja na neprirodnoj poziciji usljed Savove povrede) i taj gol je postignut u najboljem mogućem trenutku. Kad ekipa smanji razliku u posljednjem minutu prvog dijela, ona automatski dobija psihološku prednost u nastavku a protivniku istovremeno pada samopouzdanje. Dosta je bilo tu i sreće jer se lopta odbila od jednog engleskog igrača i znatno otežala posao golmanu Hartu, ali sreća je sastavni dio fudbala. Ispostavilo se da naš golman Božović praktično nije imao nekog posla tokom čitavog meča jer pored primljenih golova za koje nije kriv ni 1 % nije imao nijednu ozbiljniju intervenciju. U nastavku potpuno druga situacija u ondnosu na prvo poluvrijeme i momci su igrali oslobođeni bilo kakvog straha. Sve nam je krenulo počev od igre preko pozitivnih vijesti iz Velsa, pa isključenja Rooneya pa sve do gola Delibašića. Brnovićeve izmjene su bile “svi u napad, jedan je Hase”, a opet genijalne na svoj način. Svu sreću o kojom sam govorio momci su svojim zlaganjem zaslužili. Apsolutno ne bih analizirao igrače pojedinačno jer svi su igrali koliko mogu. Glavne igrače su nam Englezi dobro neutralisali i to je njihova zasluga. Svaka čast našima, i od srca im hvala za radost koju su mi priredili.
    Osvrnuo bih se na još par stvari. Zamjenu selektora nijesam puno komentarisao iz prostog razloga jer je kod nas dominantno crno-bijelo shvatanje svega i svačega pa tako i fudbala “ili si dobar, ili si nesoj”. Pokušavao sam tada blago da opravdam Savićevićev potez jer je većina bila protiv njega, a isto sam radio kad se ovđe prije smjene psovao Kranjčar. Jednostavno, smatram da ne treba mi da tražimo ničiju “glavu” i ne sviđa mi se negativan naboj kad je reprezentacija u pitanju iako znam da svi ti ljudi (osim par izuzetaka provokatora) doživljavaju tu reprezentaciju kao svoju i da joj žele sve najbolje. Sad, kad je Brnović ispao heroj, mogu reći hladne glave da dio razloga Kranjčareve smjene nijesu pili vodu kad je govorio “kako ćeš dobit Englesku ili Švajcarsku, kad ne možeš Vels a ove dvije reprezentacije su tri puta bolje do Velsa”. Ispostavilo se da to nije baš tako. Napominjem da sam se osvrnuo samo na jedan od razloga smjene. O ostalim razlozima ne bih jer tu mnogo toga niko od nas ne zna. U svakom slučaju Kranjčareva zasluga za ovaj rezultat je ooogromna i to mu niko neće uzeti. Savićević je puno rizikovao smjenom i gotovo igrao rulet. Na kraju je dobio, što mi je nevjerovatno drago jer vjerujem da mnogi nijesu svjesni koliko je on učinio za naš fudbal. E sad, neke stvari mi se ne sviđaju kod njega. Ukidanje akreditacije Dan-u na primjer. Znam da ću tu ostati u smiješnoj manjini, ali prije nego što se ospe drvlje i kamenje po meni dozvolite da objasnim . Dakle, smatram tu novinu velikom sramotom naše države, i o njoj bih napisao svoje mišljenje, no pravila foruma su neumoljiva tako da te izraze ne mogu upotrijebiti. Ta novina koja otvoreno radi protiv države u kojoj izlazi bi po meni trebalo da bude zabranjena zakonom. Ipak, pošto nema države da je zabrani, zašto im uskratiti akreditaciju? Ma Drljević bi plakao od muke, a ovako mu je ostavljen manevar da preusmjeri svoju priču. Zašto mu uskraćivati da svoju čuvenu “Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije..” dopuni i upiše “Englesku”. Šteta, zaista šteta zbog one ljudine. Kad je na Atlasu na kraju prošle godine minimizirajući naš rezultat u kvalifikacijama i remi na Wembleyu izjavio “što ćemo kad se izgubi od Engleske pod Goricom?” a on se, kukavac, śekira. Drugi razlog zbog koga sam protiv toga je da se Fudbalski savez ne može tretirati kao privatno preduzeće. Iako potpuno razumijem zašto je to učinjeno, u pitanju je princip i ništa drugo. Iz istog razloga tj tretiranja FSCG-a kao privatno preduzeće, neprihvatljivo je da Vlaisavljević ostane na čelu mlade reprezentacije jer je u dobrim odnosima sa predsjednikom saveza (neko napisa da mu je kum). Čovjek nam upropaštava treću generaciju zaredom i to po meni najkvalitetniju i nema više čekanja pa dako mu Dejo nađe drugi posao . Eto, sve što imam protiv Savićevića sam napisao sad dok je heroj, a opet ću početi da ga branim kad počne pljuvanje po njemu.

Navijanje? Kao prvo, ogromna je šteta što nemamo stadion kapaciteta 25 000 mjesta. To treba država da uradi, i to što prije (ovo podvlačim zato što mnogi misle da je savez taj koji to treba a to ne radi nijedan savez niti ima novca za takve poduhvate). Mjesta ima, a idealno bi bilo da to bude recimo kod kampa FSCG-a. Nit je van grada a nit je u centru. Samo navijanje nije bilo baš na visokom nivou a glavni uzrok je što smo rano primili dva gola. Ona argentinska melodija mi je odlična. Ipak, jedna zamjerka ide na koreografiju odnosno vrijeme koje je odabrano i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Neprihvatljivo je da to ide za vrijeme himne. Ne znam praktikuje li se to iđe, ali śever treba da pjeva himnu najjače od svih tribina a da za to vijeme ljudi ne nose neke najlone. Nema nikakve logike jer himna je nešto sveto i tu čovjek treba da stoji mirno i eventualno drži ruku na srcu (ne najlonu). Malo zavidim Englezima kako pjevaju svoju bez ikakvih najlona. Nadam se da ovo čitaju oni koji su za to zaduženi i da će ovu moju dobronamjernu kritiku primiti k znanju. Inače, svima preporučujem da ulaznice trebuju preko Kluba navijača u narednom ciklusu jer su time pošteđeni nepotrebnih gužvi. Ko bi samo da gleda Englesku, žalim slučaj. Naravno, na śeveru moraš pustit glas i preporučujem da ga nepotrebno ne trošite u kafićima.
    Sada revijalna utakmica u Švajcarskoj i zavidim svima koji idu. Meni se čini da je ljepše ići kad znaš da je reprezentacija u baražu.

Eto, malo odužih ali nijesam imao vremena ranije da napišem ovaj post.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by hadivelko View Post

ahahhahahahaaaha
    Prsla je tebi glava jadove... Kakva seljačina glupa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Englezi UVIJEK na Vembliju imaju koreografiju kad je himna. I mislim da je UVIJEK ista!

I nije problem Sjever za himnu jer je oni pjevaju, vec ostale tribine dje 20% naroda pjeva himnu. Za ostale stvari o ponasanju vodja na Sjeveru bih se slozio..
    Last edited by good; 09-10-11 at 16:25.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    samo cu vam rec jedno, sjever je navijacka tribina tamo se dolazi da se navija a ne da se bleji okolo
    ako ste vec dosli na taj sjever onda navijajte, i jeste greska je sto su se zalecali i sto su *****rali narod, al greska u tome sto je to trebalo od starta da bude od prve utakmice pa da se pojedini nauce redu na tribini
    slazem se da imamo mal izbor pjesama al ko vam brani da ako hocjete smislite nesto i sl pa predlozite, nadjete neku melodiju smislite text, sto ne znaci da smo mi odustali od toga

lepetanac zar mora da se iz utakmice u utakmicu prica da se navija, da je sjever za navijanje i sl????

ako smo vecinu ispostovali za karte da dobiju na sjevernu tribinu ispostujte i vi klub navijaca pa navijajte svo vrijeme,

afi slazem se sa tobom da se istrosimo svi po ulica

ajde uzdravlje pa dako donesemo 3 boda iz swiss

i evo nesto sto je dijeljeno za prve kvalifikacije izgleda da cje morati opet da se odradi

Na sjevernoj si tribini, među crnogorskim ultrasima!
    Dakle, među onima čija pjesma ne staje, čiji dlanovi ne miruju a zastave ni jednog momenta ne prestaju da se vijore za čast, slobodu i pravo Crne Gore!
    Među odabranima! Zato od tebe očekujemo da se ponašaš u skladu sa svojom, našom - jedinom ljubavi.
    Prati vođe i pjevaj svaku pjesmu, do kraja!
    Ne počinji pjesme samostalno - u organizovanom navijanju se zna red!
    Ne pjevaj političke pjesme - majka Crna gora je iznad svih podjela!
    Ne nosi stranačka obilježja -
    Naš znak i naša boja mogu biti samo naša zastava i krstaš barjak!
    Svemu ostalom - nije mjesto među nama, i znaj da se takve stvari neće tolerisati!
    Ovdje smo samo zbog jednog cilja - da grlom i dlanovima pomognemo našim momcima i vratimo dio duga svetinji zvanoj Crna Gora!
    Zato, prati pjesme i instrukcije i budi 12 igrač!
    Zajedno do pobjede!
    Ultras Montenegro
    Sto se tice ovoga sto boldovah, ovdje se pokrenulo upravo to. Ljudi su smisljali tekstove, trazili melodije..a nije niko na kraju ispostovan. Tako da ti ova prica bas ne pije vodu.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

http://www.youtube.com/watch?v=HXHpBQs_Aog&feature=related
    k
    ad je ovi mogu pjevati mogu svi:=))
    trebalo bi njih na zapad staviti
    hahahah

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahahahahaahah qq viđi ove kraljeve

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Evo da i ja nešto napišem jer sam ostao bez teksta preksinoć. Nijesam znao što da napišem od sreće. A što i da pišem? Dovoljno je bilo viđeti Delibašićev samoubilački gol i tu erupciju oduševljenja na tribinama i plač od sreće navijača. Treba li komentar kada za vrijeme pauze poslije gola Milan Jovanović, momak iz Čačka kome su jedva našli crnogorsko porijeklo preko majke, gleda u nebo kontrolišući radovanje i moli Boga da to izguramo do kraja? Ili kada Petar Grbić pred śevernu tribinu dovodi Fatosa Bećiraja, momka iz Peći, kako bi mu navijači skandirali? Mislim da ne, i ko je bio na stadionu zna o čemu govorim. Ulijetanje na teren dijela navijača poslije završetka meča nije po pravilima, ali i ta novčana kazna će vjerujem biti smiješna, odnosno kap u moru onoga što je savez zaradio od ove utakmice. Mnogi vjerujem nijesu ni sanjali da će ikad istrčati na teren Stadiona pod Goricom. Kad su ih ljudi iz Securityja puštali sa pokretima ruku “Upadaj”. Legendarno .

Sama utakmica? Iskreno, sastav koji je Brnović izveo nije mi ulivao povjerenje. Staviti četiri ofanzivna igrača protiv jedne Engleske rijetko bi ko učinio. Doduše, neke pozicije im je izmislio (Bećiraj) ali je sam naš početak bio previše defanzivan. Taktika je bila jasna. Sačuvati gol u prvih pola ure jer se zna da Englezi odmah vle da dođu do prednosti. Ipak, par grešaka odbrane su učinile da se upravo to dogodi. Kod 0:2 vjerujte da sam pomislio da će nam zabit 6 komaTa i rekoh “ako ovako ostane dobro će bit”. Takvo rano vođstvo se odrazilo i na atmosferu na tribinama, iako ja konkretno nijesam prestajao da pjevam. I što se onda događa? Gol Zverotića koji se time iskupio za greške kod golova Engleza (koje su, uzgred, bile plod igranja na neprirodnoj poziciji usljed Savove povrede) i taj gol je postignut u najboljem mogućem trenutku. Kad ekipa smanji razliku u posljednjem minutu prvog dijela, ona automatski dobija psihološku prednost u nastavku a protivniku istovremeno pada samopouzdanje. Dosta je bilo tu i sreće jer se lopta odbila od jednog engleskog igrača i znatno otežala posao golmanu Hartu, ali sreća je sastavni dio fudbala. Ispostavilo se da naš golman Božović praktično nije imao nekog posla tokom čitavog meča jer pored primljenih golova za koje nije kriv ni 1 % nije imao nijednu ozbiljniju intervenciju. U nastavku potpuno druga situacija u ondnosu na prvo poluvrijeme i momci su igrali oslobođeni bilo kakvog straha. Sve nam je krenulo počev od igre preko pozitivnih vijesti iz Velsa, pa isključenja Rooneya pa sve do gola Delibašića. Brnovićeve izmjene su bile “svi u napad, jedan je Hase”, a opet genijalne na svoj način. Svu sreću o kojom sam govorio momci su svojim zlaganjem zaslužili. Apsolutno ne bih analizirao igrače pojedinačno jer svi su igrali koliko mogu. Glavne igrače su nam Englezi dobro neutralisali i to je njihova zasluga. Svaka čast našima, i od srca im hvala za radost koju su mi priredili.
    Osvrnuo bih se na još par stvari. Zamjenu selektora nijesam puno komentarisao iz prostog razloga jer je kod nas dominantno crno-bijelo shvatanje svega i svačega pa tako i fudbala “ili si dobar, ili si nesoj”. Pokušavao sam tada blago da opravdam Savićevićev potez jer je većina bila protiv njega, a isto sam radio kad se ovđe prije smjene psovao Kranjčar. Jednostavno, smatram da ne treba mi da tražimo ničiju “glavu” i ne sviđa mi se negativan naboj kad je reprezentacija u pitanju iako znam da svi ti ljudi (osim par izuzetaka provokatora) doživljavaju tu reprezentaciju kao svoju i da joj žele sve najbolje. Sad, kad je Brnović ispao heroj, mogu reći hladne glave da dio razloga Kranjčareve smjene nijesu pili vodu kad je govorio “kako ćeš dobit Englesku ili Švajcarsku, kad ne možeš Vels a ove dvije reprezentacije su tri puta bolje do Velsa”. Ispostavilo se da to nije baš tako. Napominjem da sam se osvrnuo samo na jedan od razloga smjene. O ostalim razlozima ne bih jer tu mnogo toga niko od nas ne zna. U svakom slučaju Kranjčareva zasluga za ovaj rezultat je ooogromna i to mu niko neće uzeti. Savićević je puno rizikovao smjenom i gotovo igrao rulet. Na kraju je dobio, što mi je nevjerovatno drago jer vjerujem da mnogi nijesu svjesni koliko je on učinio za naš fudbal. E sad, neke stvari mi se ne sviđaju kod njega. Ukidanje akreditacije Dan-u na primjer. Znam da ću tu ostati u smiješnoj manjini, ali prije nego što se ospe drvlje i kamenje po meni dozvolite da objasnim . Dakle, smatram tu novinu velikom sramotom naše države, i o njoj bih napisao svoje mišljenje, no pravila foruma su neumoljiva tako da te izraze ne mogu upotrijebiti. Ta novina koja otvoreno radi protiv države u kojoj izlazi bi po meni trebalo da bude zabranjena zakonom. Ipak, pošto nema države da je zabrani, zašto im uskratiti akreditaciju? Ma Drljević bi plakao od muke, a ovako mu je ostavljen manevar da preusmjeri svoju priču. Zašto mu uskraćivati da svoju čuvenu “Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije..” dopuni i upiše “Englesku”. Šteta, zaista šteta zbog one ljudine. Kad je na Atlasu na kraju prošle godine minimizirajući naš rezultat u kvalifikacijama i remi na Wembleyu izjavio “što ćemo kad se izgubi od Engleske pod Goricom?” a on se, kukavac, śekira. Drugi razlog zbog koga sam protiv toga je da se Fudbalski savez ne može tretirati kao privatno preduzeće. Iako potpuno razumijem zašto je to učinjeno, u pitanju je princip i ništa drugo. Iz istog razloga tj tretiranja FSCG-a kao privatno preduzeće, neprihvatljivo je da Vlaisavljević ostane na čelu mlade reprezentacije jer je u dobrim odnosima sa predsjednikom saveza (neko napisa da mu je kum). Čovjek nam upropaštava treću generaciju zaredom i to po meni najkvalitetniju i nema više čekanja pa dako mu Dejo nađe drugi posao . Eto, sve što imam protiv Savićevića sam napisao sad dok je heroj, a opet ću početi da ga branim kad počne pljuvanje po njemu.

Navijanje? Kao prvo, ogromna je šteta što nemamo stadion kapaciteta 25 000 mjesta. To treba država da uradi, i to što prije (ovo podvlačim zato što mnogi misle da je savez taj koji to treba a to ne radi nijedan savez niti ima novca za takve poduhvate). Mjesta ima, a idealno bi bilo da to bude recimo kod kampa FSCG-a. Nit je van grada a nit je u centru. Samo navijanje nije bilo baš na visokom nivou a glavni uzrok je što smo rano primili dva gola. Ona argentinska melodija mi je odlična. Ipak, jedna zamjerka ide na koreografiju odnosno vrijeme koje je odabrano i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Neprihvatljivo je da to ide za vrijeme himne. Ne znam praktikuje li se to iđe, ali śever treba da pjeva himnu najjače od svih tribina a da za to vijeme ljudi ne nose neke najlone. Nema nikakve logike jer himna je nešto sveto i tu čovjek treba da stoji mirno i eventualno drži ruku na srcu (ne najlonu). Malo zavidim Englezima kako pjevaju svoju bez ikakvih najlona. Nadam se da ovo čitaju oni koji su za to zaduženi i da će ovu moju dobronamjernu kritiku primiti k znanju. Inače, svima preporučujem da ulaznice trebuju preko Kluba navijača u narednom ciklusu jer su time pošteđeni nepotrebnih gužvi. Ko bi samo da gleda Englesku, žalim slučaj. Naravno, na śeveru moraš pustit glas i preporučujem da ga nepotrebno ne trošite u kafićima.
    Sada revijalna utakmica u Švajcarskoj i zavidim svima koji idu. Meni se čini da je ljepše ići kad znaš da je reprezentacija u baražu.

Eto, malo odužih ali nijesam imao vremena ranije da napišem ovaj post.
    Da je neko drugi napisao ovoliki post ne bih ga čitao tvoj sam morao i naravno, nije mi žao. Svaka čast!!!

Page 781 of 2250 FirstFirst ... 28168173177177777877978078178278378478579183188112811781 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)