hahahahah nagrdiste coeka![]()
on je lokva
hahahahah nagrdiste coeka![]()
She is only here to annoy herself!
Ne, on je nagrdio sebe.
Jebenti, vozio 15 godina a ima samo 13 pobjeda...a uvijek je imao iznadprosjecan bolid.
TAKUMI
Dakle , GAZDA opet objasnio svima !!!
Odlična voznja, bez ijedne jedine greskice, briljantno. Start nije bio dobar kao prethodnih puta, tj ON je dobro krenuo i bio brz ali ga je Veber po malo pokvareno zatvorio na onaj pravac, zamalo ga izgurao.
A nesto sto vi ne kapirate je da sa Benzom moze da bude MAKSIMALNO sedmi, jer prvih 6 mjesta su za RB, MC i Ferrari. Benz jednostavno nije konkurentan nijednom od njih ni približno. Tu može doć jedino do promjene ukoliko neko iz pomenuta 3 tima gore odustane, zakuca se i td.
Tako da kad si sedmi, NAJBOLJE sto mozes da uradis sa onom kantom od Benza je da cuvas poziciju ili cekas neku gresku, to je PLAFON, za trkanje si nesposoban.
NAJVECI je krenuo osmi, a zavrsio sesti, sto je fantastican rezultat.
Britni danas sasvim prosjecno... a imali ste priliku vidjet sto radi ON kad krene zadnji.
Dalje, Ganjola kvaran kao i vazda. To je onaj njegov klasicni problem " ja sam najbolji na svijet i tacka " no evo mu se obija o glavu. Mislim da on ima neki trip da kad je iza nekog, taj neko mora da se skloni sa idealne putanje i da ne pruza prevelik otpor. Mada koliko god se cinjelo smijesno, vozace je prilicno strah kad vide onoga penala u retrovizor, jer samo cekaju kad ce se zakucat u njih.
Massa... uhhhh, lose lose lose, koliko samo Ferrari gubi sa njim..
E da, GAZDA kaze: “Vrlo sam sretan s današnjim rezultatom na Suzuki, jer smo maksimizirali potencijal bolida i odvezli dobru utrku. Momčad je tijekom cijelog vikenda obavljala sjajan posao u pronalasku performansi za dobru utrku. Mislim da nismo mogli očekivati ili ostvariti ništa više. Zaustavljanja u boksu su vremenski bila savršeno određena i sve je išlo prema planu. Čestitam Sebastianu (Vettelu) i njegovoj momčadi što su bili izvrsni tijekom cijele godine. Iznimno je emocionalno vidjeti kako ponovno osvaja naslov prvaka – vrlo sam zbog njega i čak pomalo ponosan.”
Dok je Britni izjavio kako je staza teška za preticanje i da mu je bod puna kapa.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
http://www.f1racing.com.hr/formula-1...a-u-da-reagira Hamilton se opravdava da Massu nije vidio zbog vibracija u retrovizorima, Massa pozvao FIA-u da reagira
Kao prvo, sve cestitke VetteluOdvozio odlicnu sezonu sa bolidom koji nije toliko dominantan ko sto svi odje misle
Opet nemas pojma, puta 2each:
da im samo zamijenis one kacige, pricali bi kako Rozberg nema pojma jer je napredovao samo par mjesta, dok je Gumi sa zacelja usao u bodove na stazi koja je vrlo uska i teska za preticanje. Zbogom objektivnosti, dobro jutro shumaherozaludjenosti
no je cak i ovom manijaku jasno da cema sta dalje da dodaje na ovaj spisak
Ma, da vidimo. Opet nemas pojma, puta 3each:
Reko ja da ne pises ovakve postove, pa da ti se sprdamo posle trke
kao i obicno, opet sam promasio rezultat. Steta sto se opet nismo kladili u 5€, sad bi mi dugovao 10 :highly_amused:
a to kolika je razlika u sekundama na kraju je jaaaako indikativno. Evo je i Vettel bio tu oko sec iza Buttona, znaci jos par krivina da je trka trajala, pretekao bi ga![]()
(nečitko)
Dragi -schumi- , hvala ti sto postujes apsolutno svaki link sa www.totalf1.me, ne znam sta bismo bez tebe!
(nečitko)
Ima pravo i to, nije ga izgurao nego je jednostavno bio ispred njega i branio se.
TAKUMI
Kako sere ovaj kad je gusto:
Felipe - the car’s mirrors vibrate at high-speed, so I couldn’t see him pulling alongside me. I want to apologise for our cars’ touching, but fortunately nothing happened to either of us. There was no bad intention towards Felipe; I’ve got the utmost respect for him, he’s a fantastic driver and he was extremely quick today.
"Finally, big congratulations to Sebastian for winning the title. We all knew it was going to happen, but his season has really been flawless. It’s a fantastic achievement for him."
TAKUMI
jbg, treba da se ugleda na Gumoslava, kojeg sustizu godine, pa mu se stalno kunja![]()
(nečitko)
Pa vidis li da je NAJVECI nabacio facepalm, mora da je neko kenjao u pozadini.
Njemu brifinzi nisu potrebni, on moze da ih uci sve zajedno.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Gumoslava godine, a Gumoslav Ganjolu.
TAKUMI
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks