Ajde, vidjecu nesto. Ne zbog Verbe, zbog tebe.
Ajde ne zajebajte, vala mozes jednu noc odvojit. Da odemo nedje, da veceramo, pijuckamo Chardonnay lagano, dovrsimo onu raspravu o Simbi, pa onda da objasnimo Verbu zasto je NAJVECI NAJVECI...
Jos ako bi Keni dosao... e pun pogoak
Ja mogu svaku noc, samo se dogovorite...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ajde, vidjecu nesto. Ne zbog Verbe, zbog tebe.
TAKUMI
ma e, zbog mene ne bi ni 1 sms potrosioA Petronas, nema shanse za jednu noc da zavrsimo pricu o Simbi, vidi se koliko si neupucen!
Nego, realno, Button prvi sjutra, pustite vi vasega djedurinu![]()
(nečitko)
ovo je vjerovatno najgori prenos jedne trke koji sam gleda, mora da su pjani ovi u reziju...
A shto radi Hamilton. Ne daj bozhe da mora da placa polisu osiguranja. Niko ga ne bi osiguravao od lomova.
Ma koliko bio agresivan i dobar vozach, samo srlja iz greshke u greshku. Pri tome postaje opasan za druge vazache i njihovu bezbjednost.
A na Massu se pretplatio samo shto ovaj put je Massa njega preticao.
mmijo gdje gledash prenos?
Last edited by hercules; 09-10-11 at 08:01.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
ne znam nekakva setanta 1 sad je malo bolje pri kraju bilo, ali skoro nijedan duel nijesam uzivo vidio, uvijek nesto drugo prikazuju.... isekirah se jutros![]()
FRAJER objasnio!!!!!! Fenomenalna voznja!!!!
TAKUMI
zar nije fenomenalnije sto se Rozberg sa zadnjeg probio u bodovemislim po vasoj logici
![]()
She is only here to annoy herself!
NSX ti to ne razumijesh![]()
Frajer objasnio kako za cijelu trku napredovati jedno mjesto![]()
LH je danas zasluzio kaznu, ali s obzirom da nisu kaznili Vettela na startu zbog identicnog incidenta, nisu mogli mjenjat kriterije. Jedina je razlika sto je Button prikocio a Massa nije, a i sto je Vettel namjerno zatvarao, a Lewis nije ni vidio Massu.
Release Yourself
Vettel nije nikoga udario i branio je poziciju jednom promjenom pravca. End of discussion.
Hamilton ne da je vidio Massu pored sebe nego mu je ostavio bio dovoljno prostora a onda se rpedomilio i htio da ga izgura a ovaj se nije uzmicao.
Da je za 1 mjesto pa da razumijem ali za 5-6 mnogo jada. Seljachki totalno.
Inache na Suzuku ima mjeta za preticanje koliko volish :mrgreen:
Nego ovo ce pojest Shumaherovu statistiku vozacha koji najvishe profitira na startu.
Ovoga Hamiltona treba iscerat iz F1,nije normalan definitivno.
uh kultard objashnjava,on se cijeli zivot u f1 vozio ka turista i nikad nishta napravio nije
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks