Gledah reprizu sad.
Milan Jovanović nam je strašno bitan igrač. Sve se promijenilo s njegovim ulaskom. Bećiraj odličan! Ne znam jesam li vidio snažnijeg fudbalera od njega, odličan je u duelima, asistira, probija... Na nivou je Julia Baptiste. Jones se polomio čuvanjem Jovetića i uspio je, ali i pored toga Jovetić je imao ona dva prodora od čega jedan nesviran penal. Jedino mora malo da se pripazi, pada kao pero, čemu ga je Seria A naučila. To više niko ne svira.
Vučinić se u drugo poluvrijeme odlično kretao, odvlačio odbranu na sebe konstantno, imao je nekoliko vrhunskih pasova po kojima se vidi klasa. Oni koji ga pljuju su laici koji misle da napadač jedino treba da daje golove. U Gazzeti dello sport su imali veliki članak nakon utakmice sa Milanom u kome pričaju o tome koliko se dobro kreće na terenu i kakav je problem pravio odbrani Milana. U svakom trenutku može da namjesti gol.
Samo mi nije jasno što ga forsiraju kao prvog špica, mogli bi da probaju sa Bećirajem kao najisturenijim a Mirko i Joveta da namještaju.
Vukčević se borio, i od njega je krenula ona zadnja akcija ali taj čovjek udavi loptu svaki put. Bojim se da se to neće nikad promjenit, kad bi ga neko uspio disciplinovat da se manje zaleće u driblinge postao bi konačno silan fubaler. Ovako koliko napravi dobroga toliko i zahebe...
Peković je carina. Sirovina ali ubio se od trčanja i borbe. Stvarno greota što ne uđe onaj šut na kraju. Džudović isto, bez njega ne bi bilo ni onoliko Runijeve frustracije.
A Andrija je bog, iščupao je onu stativu iz korijena
U svakom slučaju neće biti lako u baražu, još ako budemo podređeni u žrijebu to znači da revanš igramo na strani... Ali svejedno, sasvim je jasno da mogu bilo kome da pariraju pogotovo kad je odbrana kompletna i kad su svi zdravi. Bez respekta, samo neka gaze i gledamo ih na Euro!
Već sam razmišljao kako ću nakon 15 godina opet da skupljam sličice samo zbog njih![]()

Reply With Quote

Bookmarks