View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 775 of 2253 FirstFirst ... 27567572576577177277377477577677777877978582587512751775 ... LastLast
Results 19,351 to 19,375 of 56304

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E ovako, kad su se euforija i mamurluk slegli, da napishem neshto i o utakmici.

Dva suprotna poluvremena. Prvo ocajno. U barazu ako onako budemo i 10 minuta igrali(a ne cijelo poluvrijeme), nemamo shansu da prodjemo. Zverotic je bio mnogo los na desnom beku, vidi se da je on sve vise igrac sredine. Vladimir Bozovic katastrofalan kao i obicno, Beciraj se, kao ni Jovetic, nije mnogo vracao u odbranu, i sve je to rezultiralo cinjenicom da su nam Young i Walcott fijukali po krilima kako su htjeli. Drugi gol ni odbrana San Marina ne bi smjela da primi, jednim pasom Young ih je trojicu izbacio.

Pored svega toga, najveci problem u prvom poluvremenu je bio strah kod nashih igraca. Brnovic je tu zakazao, i to je onaj mentalitet o kom ja pricam-respekt prema protivniku je fraza za medije, na terenu toga ne smije da bude. Od golog straha dva pasa nisu mogli da povezhu nego su sve palili lopte kao na one stare fudbalske igrice od prije 15 godina. Bog nas je pogledao kod onog gola Zverotica.

Drugo poluvrijeme mnooooogo bolja slika, i to je prvenstveno zasluga upravo Brnovica, kome je izgleda samopouzdanje raslo kako je utakmica odmicala. I on se bio uplasio na debiju taman kao i igraci. Izmjene koje je napravio bile su prosto odlicne-ni Mourinho nije mogao bolje da napravi. Takodje je preraspodijelio snage odlicno, sa Kascelanom na fullbacku smo dobili cvrstinu, Zverotic je u sredini radio shto najbolje umije, kasnije kad je Savic preuzeo stranu a Beciraj izasao postali smo i opasni po desnoj, i na kraju smo i dali gol. Koji smo potpuno zasluzili, uzevsi u obzir situaciju na terenu u drugom poluvremenu.

Brnovic je kod mene popravio utisak. U pocetku je to bilo katastrofalno, ali je skupio mooda, preuzeo situaciju u svoje ruke, rizikovao i dobio. On je jos na pocetku karijere, i i dalje sam misljenja da bi neki drugi trener bio bolji sada(a da on odradi makar par godina u nekom manje bitnom klubu/takmicenju), ali bolje je mnogo nego shto sam mislio. Bitno je samo da stekne autoritet, da ga igraci slushaju, a ne samo vole i poshtuju. Onakvim odlukama autoritet se stice, ali to je proces. Uglavnom, nije loshe. Nije idealno, mozhe bolje, ali nije loshe.

Shto se tice igraca, ubjedljivo najbolji od nashih su bili Pekovic i Vukcevic, ljudi koji nisu stajali i koji su prakticno od 30og pa do 90og minuta potpuno zagospodarili sredinom, i nadigrali tu Engleze, a to vjerujte mi nije lako. Savic je takodje bio odlican(osim onog drugog gola Engleza gdje je komplet odbrana odigrala ocajno). Vidim da se Vucinic puno kritikuje-ljudi, to su takvi igraci. Italijanska liga ih je uvijek bila puna. On svaku utakmicu onako igra i onoliko trci, ali od 10 utakmica na 8 zabije gol. Ovaj put nije, ali hoce sledecu,vjerujte mi. To su igraci trenutka. A drugo, Vucinic ima odlican pas, i mnogo bolje funkcionise iza shpica nego kao shpic.

Jovetic je za mene glavno razocarenje. Odigrao je izuzetno loshe, a za ono previjanje na kraju a la Buskets dobro bih ga kaznio na Brninom mjestu. Nadam se da ce Mihailovic da mu izbije te bubice iz glave u Fiorentini, prerano je poceo da se ponasa kao primadona, da ne dodaje loptu i previja se po terenu. Sjajan je igrac, imamo potencijalno igraca za top 3 Evrope tu, ali mora da nauci neke stvari. Beciraj me,iskreno, i nije mnogo razocarao, iako je odigrao lose(u namjestanju gola nije imao neki tezhak posao, sve su odradili Zverotic i odbrana Engleza). Potvrdio je ono shto mislim o njemu-sasvim prosjecan igrac, oko kojega se dize neopravdani hype jer je igrao za Buducnost i vole ga njihovi navijaci. Dobra rezerva, i to je to.

Shto se tice baraza, jedina reprezentacija za koju ne bih nikako volio da nam dodje je Portugalija. Nikad nisam pesimista,ali mislim da stvarno ne bismo imali shanse protiv njih. Nije u imenima, koliko u cinjenici da nam takav stil igre uopste ne lezhi. Shto bi rekli Englezi, jurili bi sjenke citavu utakmicu. Sve ostale mozhemo da dobijemo, i imamo realne sanse da izbacimo. Na stranu to, shto ne bih nikako volio ni Srbiju,jer bi to ekstremisti sa obije strane ispolitizovali, i to ne bi vise bio samo fudbal i sport, i kako god se to zavrsilo, bacilo bi sjenku na sve ovo shto smo uradili.

Na kraju, da se zahvalim jos jednom igracima, Brnovicu, strucnom shtabu, Savicevicu i posebno Kranjcaru, za jednu od najljepsih noci u mom zhivotu. Svi i sa foruma i inace znaju koliko ja mrzim patetiku i pretjerivanje, ali ovaj put ne pretjerujem. Najveci uspjeh crnogorskog sporta, nikakav vaterpolo,kosharka,dzudo ne mozhe da se mjeri sa ovim. Fudbal je ipak fudbal!Svaka chast!
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Gledah reprizu sad.

Milan Jovanović nam je strašno bitan igrač. Sve se promijenilo s njegovim ulaskom. Bećiraj odličan! Ne znam jesam li vidio snažnijeg fudbalera od njega, odličan je u duelima, asistira, probija... Na nivou je Julia Baptiste. Jones se polomio čuvanjem Jovetića i uspio je, ali i pored toga Jovetić je imao ona dva prodora od čega jedan nesviran penal. Jedino mora malo da se pripazi, pada kao pero, čemu ga je Seria A naučila. To više niko ne svira.

Vučinić se u drugo poluvrijeme odlično kretao, odvlačio odbranu na sebe konstantno, imao je nekoliko vrhunskih pasova po kojima se vidi klasa. Oni koji ga pljuju su laici koji misle da napadač jedino treba da daje golove. U Gazzeti dello sport su imali veliki članak nakon utakmice sa Milanom u kome pričaju o tome koliko se dobro kreće na terenu i kakav je problem pravio odbrani Milana. U svakom trenutku može da namjesti gol.

Samo mi nije jasno što ga forsiraju kao prvog špica, mogli bi da probaju sa Bećirajem kao najisturenijim a Mirko i Joveta da namještaju.

Vukčević se borio, i od njega je krenula ona zadnja akcija ali taj čovjek udavi loptu svaki put. Bojim se da se to neće nikad promjenit, kad bi ga neko uspio disciplinovat da se manje zaleće u driblinge postao bi konačno silan fubaler. Ovako koliko napravi dobroga toliko i zahebe...

Peković je carina. Sirovina ali ubio se od trčanja i borbe. Stvarno greota što ne uđe onaj šut na kraju. Džudović isto, bez njega ne bi bilo ni onoliko Runijeve frustracije.

A Andrija je bog, iščupao je onu stativu iz korijena

U svakom slučaju neće biti lako u baražu, još ako budemo podređeni u žrijebu to znači da revanš igramo na strani... Ali svejedno, sasvim je jasno da mogu bilo kome da pariraju pogotovo kad je odbrana kompletna i kad su svi zdravi. Bez respekta, samo neka gaze i gledamo ih na Euro!

Već sam razmišljao kako ću nakon 15 godina opet da skupljam sličice samo zbog njih
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rebel, ja iskreno mislim da je bolje da revans igramo na strani. Da se iscupa povoljan rezultat ovdje, da se ohrabre momci, pa tamo shto ko ponese.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Recordare svaka cast na postu

Ono sto bih ja napisao je iduce. Posle gola Delibasica nije me bilo briga sto smo glupo primili 2 gola, sto jovetic nije igrao kako zna, sto je vukcevic po navici nekoliko puta davio loptu, sto je zverotic lose poceo mec.

Sve je to jednostavno bilo u drugom planu. Andrijin gol je mozda najvazniji trenutak crnogorskog sporta. Vazniji cak i od onog gola u finalu EP u Malagi ili Gojkovicevih golova za polufinale OI.

Jednostavno nesto opisivo i neponovljivo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bas mi je nebitno ko ce nam doci u baraz, jar sam ubijedjen da nam je SUDJENO da idemo na EURO!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by my name is ... View Post
    Recordare svaka cast na postu

Ono sto bih ja napisao je iduce. Posle gola Delibasica nije me bilo briga sto smo glupo primili 2 gola, sto jovetic nije igrao kako zna, sto je vukcevic po navici nekoliko puta davio loptu, sto je zverotic lose poceo mec.

Sve je to jednostavno bilo u drugom planu. Andrijin gol je mozda najvazniji trenutak crnogorskog sporta. Vazniji cak i od onog gola u finalu EP u Malagi ili Gojkovicevih golova za polufinale OI.

Jednostavno nesto opisivo i neponovljivo
    Hvala,hvala...A shto se brige tice, sinoc ni mene nije bilo,vjeruj mi

Thanks Thanks Given 
    160
    Thanks Thanks Received 
    1,733
    Thanked in
    1,091 Posts

Aj neka neko odradi analizu za baraž. Ko može bit povlašćen a ko neće itd. Naravno, još se ni ne zna ko će igrat al eto makar otprilike

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by Serhi View Post
    Nije bitno ko ce odluciti baraz, bitno je da se odluci u nasu korist. Presrecan sam sto je Andrija odlucio ovakvu utakmicu, zasluzio je a asistirano mu je sa $evera, sa cijelog stadiona i iz cijele Crne Gore.
    Naravno da je tako nego se ja salim...kad svi igraju samo Bozovic tesko moze dat gol ali drugi svako...to najveci dobitak sinoc jer ce valjat i za baraz
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pominje li ijedan medij, uefa ili bilo ko neku eventualnu kaznu (koje se nadamo da neće bit) zbog pitsh invasion?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vucninic je, po meni, odigrao bolje utakmice nego protiv Bugara i Velsa. Trazio je loptu stalno, kretao se vise. Moze to bolje i vise, naravno, ali nije lose odigrao. Sledece, morate da shvatite nesto. Na Jovetu su KONSTANTNO flaster igrali. Uvijek je bio jedan, a cesto puta i 2 igraca na njegovim ledjima. Jedina greska koju je on ponavljao je sto je pokusavao da se oslobodi tih igraca DRIBLINGOM, umjesto pasom iz prve, i onda je gubio lopte. Zaboravljate da ce nasa odbrana izgledati mnogo bolje u baraz. Tu ce biti i Basa i Pavicevic, Jovanovic ce bit 100% spreman. Tako da ce odbrana izgledat ovako (sa desna na lijevo): Savic, Basa, Dzudovic, Jovanovic. To bi bio moj neki prvi izbor. E sad, tu moze mnoogo kombina da se napravi. Kao sto smo vidjeli, moze Jovanovic stopera da igra. Znamo da Savic igra i desnog beka, tako da tu postoji mnogo alternacija. Sve u svemu, vjerujem da mozemo, kao sto sam i vjerovao poslije prve serije dobrih rezultata. Naprijed SOKOLI!!!
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FulhamFC View Post
    Pominje li ijedan medij, uefa ili bilo ko neku eventualnu kaznu (koje se nadamo da neće bit) zbog pitsh invasion?!
    Nece bit' kazne. Gostujuci igraci su obezbijedjeni bili, kontrolisan je bio ulazak navijaca na teren. Imate slike. Kornjace (interventna) su stojale kod juzne tribine i nadgledale ponasanje navijaca. Sve je, kao sto ste vidjeli, proteklo u najboljem mogucem redu, i ako UEFA odluci da kazni ovakvo slavlje, neka ih je sram i stid.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Bice neka novcana kazna ali zabolje nas kita!
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

(6) Croatia 33,478
    (8 ) Portugal 31,910
    (9) Greece 31,825
    (10) Sweden 31,125
    (11) France 30,588
    (12) Denmark 30,313
    (13) Serbia 29,005
    (14) Czech Republic 28,148
    (17) Turkey 27,836
    (19) Republic of Ireland 27,268
    ....

Mi ce mo biti nepovlasceni (30), isto tako i bosna (20) i estonija (38 ), belgija (33) itd u koliko se kvalifikuju

povlasceni odnosno protivnici su za sada:
    Grcka / Hrvatska
    Svedska
    Ceska
    Irska

danska ide kao najbolja 2. plasirana ekipa direktno na EP
    Last edited by denxho; 08-10-11 at 15:08.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by denxho View Post
    (6) Croatia 33,478
    (8 ) Portugal 31,910
    (9) Greece 31,825
    (10) Sweden 31,125
    (11) France 30,588
    (12) Denmark 30,313
    (13) Serbia 29,005
    (14) Czech Republic 28,148
    (17) Turkey 27,836
    (19) Republic of Ireland 27,268
    ....

Mi ce mo biti nepovlasceni (30), isto tako i bosna (20) i estonija (38 ), belgija (33) itd u koliko se kvalifikuju

povlasceni odnosno protivnici su za sada:
    Grcka / Hrvatska
    Svedska
    Ceska
    Irska
    Ovo dobro zvuci. Sve ove povlascene mozhemo da izbacimo. Sa Hrvatima najteze ali mozhemo i njih. Shvedska-imaju odlican napad ostalo nishta, presjeci ih kao shto smo Shvajcarce u PG i to je to, Ceska mnooooogo losa reprezentacija, doshli na drugo mjesto zahvaljujuci prelakoj grupi. Sa Irskom je i Filipovic postigao povoljan rezultat u dvije utakmice, pa vala mozhemo i mi. Odgovaraju nam sve te drvenaste ekipe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

treba da cekamo kako igra srbija sa slovencija, jer ako srbija dobije, odpada irska i srbija zauzima njihovo mjesto...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uh, čini mi se kad bi sad krenuo da kucam sve što mi je na pameti, ne bi kraja postu bilo.

Ali neću dužiti. Samo ću napisati da je sinoć ispisana istorija. Mislim da se u životu nikad nisam tako poradovao nekom sportskom trenutku i bio tako srećan kao sinoć poslije Andrijinog gola! Još je i rakija učinila svoje ekstaza, ako je ima...

Brnoviću svaka čast za izjavu i zahvalnost Kranjčaru. Što se tiče ostalog u vezi utakmice a gledao sam je opet, potpisujem sve što je Rekordare u svom postu napisao, od A do Š.

Daće Bog pa ćemo proć i taj baraž, zaslužili smo da j*ebe majku. Nadam se da nam neće doć neka od država bivše SFRJ, a želja mi je da se opet ide u taj Dablin Irce bi prošli lagano...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ceska- moj prvi izbor za baraz. Iskreno kad nas nisu Englezi dobili u dvije utakmice mislim da mozemo sa svakim da se nosimo u barazu.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Svi osim Srbije, to bi bila ispolitizovana utakmica..

Svedska bi nam najbolje pala, a ne bi bilo lose ni Ceska da nam dodje.

I da, Irsku zaboravih, nju bi trebalo zaobic, tesko da bi u goste postigli povoljan rezultat
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Bolje Ceska nego Svedska.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Uh, čini mi se kad bi sad krenuo da kucam sve što mi je na pameti, ne bi kraja postu bilo.

Ali neću dužiti. Samo ću napisati da je sinoć ispisana istorija. Mislim da se u životu nikad nisam tako poradovao nekom sportskom trenutku i bio tako srećan kao sinoć poslije Andrijinog gola! Još je i rakija učinila svoje ekstaza, ako je ima...

Brnoviću svaka čast za izjavu i zahvalnost Kranjčaru. Što se tiče ostalog u vezi utakmice a gledao sam je opet, potpisujem sve što je Rekordare u svom postu napisao, od A do Š.

Daće Bog pa ćemo proć i taj baraž, zaslužili smo da j*ebe majku. Nadam se da nam neće doć neka od država bivše SFRJ, a želja mi je da se opet ide u taj Dablin Irce bi prošli lagano...
    I ja bih volio Irsku, pogotovo shto postoji neka varijanta da budem u Francuskoj u novembru, ukoliko se sve to poklope, eto mene ponovo u Dublin Fair City-ju

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Svi osim Srbije, to bi bila ispolitizovana utakmica..

Svedska bi nam najbolje pala, a ne bi bilo lose ni Ceska da nam dodje.

I da, Irsku zaboravih, nju bi trebalo zaobic, tesko da bi u goste postigli povoljan rezultat
    Ja sam svoju zelju napisao a od ostalih najvise bih volio da izbjegnemo Irsku jer pravda jeste spora ali dostizna sto bi rekli a njima se ispadanje onako sramno mora vratit tako da bi valjalo da to bude neko ko je bio na svjetsko u afriku
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ko god dodje nije vazno je mi ćemo pobijediti. Pricalo se kako Njemci igraju do zadnjeg minuta i tra-la-la kad ono Zverotić 45', Delibašić 90'. Crnogorci igraju do zadnje sekunde

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Postigli smo veliki uspjeh, sve što smo htjeli prije kvalifikacija smo postigli. Da je neko pitao prije kvalifikacija sve članove FS Crne Gore i sve fudbalere da li bi potpisali da igraju baraž, u roku od 2 sec svi bi potpisali. A baraž smo ostvarili kolo prije kraja. Da je utakmica trajala još 10 min dobili bi sinoć Engleze.
    Ako u baražu odigramo kako umijemo, na najvišem nivou mogućnosti, idemo na EU.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    144
    Thanked in
    87 Posts

kad vidim ove tabele mislim da ce kao najbolja drugoplasirana ekipa biti ipak SVEDSKA

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ćipur View Post
    Postigli smo veliki uspjeh, sve što smo htjeli prije kvalifikacija smo postigli. Da je neko pitao prije kvalifikacija sve članove FS Crne Gore i sve fudbalere da li bi potpisali da igraju baraž, u roku od 2 sec svi bi potpisali. A baraž smo ostvarili kolo prije kraja. Da je utakmica trajala još 10 min dobili bi sinoć Engleze.
    Ako u baražu odigramo kako umijemo, na najvišem nivou mogućnosti, idemo na EU.
    Što ti je frojdovska omaška :mrgreen:
    You trying to say Jesus Christ can't hit a curveball?

Page 775 of 2253 FirstFirst ... 27567572576577177277377477577677777877978582587512751775 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)