Ova Ceska bi nam najbolje legla u barazu.
Nek je srećno i berićetno dako nam bude milostiv žrijeb u baražu.Oću da mi sledeći ljetnji odmor bude u Poljskoj ili _Ukrajini
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ova Ceska bi nam najbolje legla u barazu.
Nezvanično, nosioci bi bili HRV, SWE, EST/SRB, CZE
Protiv: CG, BiH, TUR, IRL.
samo svedjani da nam ne dodju....najvishe bi volio srbijance![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Stvarno lose navijanje nocas... A dako Dejo sredi pa ne bude kazna najstrozija...
Ma nisu Svedjani nista strasni. Tezi su Hrvati i Bosanci od njih, vjeruj mi. Inace, ne postoji nikakvo najgore drugo. To nikad nije ni postojalo. Ima najbolja 2, koja ide direktno. Ostali se baraziraju.
I nece kaznit sigurno nas. Ono je slavlje bilo, niko nije ugrozen. Stvarno su beljovi ako nas kaze za to.
DICIOTTO
Jesam. Ali ovo racunjanje nema svrhu. Jer svi drugoplasirani, osim najboljeg, idu u baraz. Jedno je sigurno. Crna Gora nema nikakvu sansu da bude najbolja drugoplasirana.
Idemoooo breeeeeeeeeee !
Jes baš smo namjestili motivisali smo Velšane da dobiju nas i Švajcarce da bi bilo komplikovano.A sjedite likovi iz teorija zavjera dobro je to.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
I ja mislim da ne mogu kaznit toliko, jer je sudija svirao kraj pa su uleceli. Nije bilo u toku meca
Ali najveci lik Milorad Pekovic koji preskace ogradu i upada na tribine.
Covjek me svaki put odusevi.
Edit: sad povucite pare od puta u Bazel i svi u Kardif na zahvalnicu Velsanima.
Ja da zovnem ove novinare te nas citajuda dodju u pub 111 ja ih castim 2-3 ture
![]()
Dobi li on zuti za ono? Valjda je uspio da odradi utakmicu bez zutog, ako tu nije dobio...
ma kakva bre kazna jeste ludi vi .. igraci engleske su vecj skoro bili u svlacionicama kad su nasi uleceli ..
A ja gledao na al dzaziru i dje prikazuju Skocka kako uzima busen trave![]()
BISOGNA VINCERE !
Za pocetak moram malo da te pecnem-shto bi sa onim furioznim i famoznim Shvajcarcima?
Kad smo to obavili, moram koju progovorit i o fantasticnom osjecaju koji me obuzima. Ja josh ne mogu da vjerujem, ali iskreno. Mozhda je do previse pica, mozhda je to stvarno efekat nevjerovatnog uspjeha koji smo ostvarili. Momci, Brna, Cico, Dejo (nebitno koga volim od ovih a koga ne, koga sam pljuvao koga hvalio), svaka vam chast i hvala vam za sve!!! Najveci uspjeh nasheg sporta definitivno!
Analiza utakmice kad se malo smirim(shto nece biti brzo, bojati se)
Deserve's got nothing to do with it.
A ljudi hahahahahahahahaha sad se sjetih.
Veselin je vec bio otkucao tekst za sjutra. Save changes to word file? NO.
hahahahhahahahahahahahhahahhahaha
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ne zamjerite.
beciraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj najboljii danas=)
e vivaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ahhhhhhhh, kakvo veče :tears_of_joy:
Početak sraman!Bunker kao nižerazredna ekipa.Englezi koji ni sami ne znaju što će sa loptom nadodavali se prvih 40 minuta za nekoliko narednih kvalifikacija.Dajemo srećno drugi gol.Drugo poluvrijeme daje nam jasan dokaz kako smo trebali odpočetka igrati sa ostrvljanima.Oštro, snažno, muški...Razbijamao ih , igramo bolje , nekoliko šansi i na kraju zaslužen gol!
Da smo od 1. minuta igrali kao II poluvrijeme , glatko bi ih dobili ali ...
Imamo ludu sreću što sa Englezima igramo i za Svjetsko prvenstvo, jer je to najlakša ekipa iz prvog šešira ali kao ono velika, strašna...TRT!
Ne bih volio da igramo sa eks Jugašima već ako bog da da svi prodjemo baraž.
Brnović drugi put mora od prvog trenutka igrati jako i hrabro jer nećemo uvijek moći dostići dva gola minusa!
Inače ovo je najveći uspjeh u istoriji fudbala jer se nikada nije dogodilo da jedna evropska selekcija sa 620000 stanovnika udje u baraž!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks