Moze bit da su prve takve, ne znam jer ga nisam koristio sa prvim verzijama. Ove sad su briljantne.
Dok su Simbi i prve i zadnje verzije smece :anonymous:
Android je zakon.
Hah, izmedju 7 i XP je prevelika razlika.
Meni su rekli ljudi, a i profesori na fakultet (koji se bave tim stvarima) da su W6.5 i prve generacije androida SMECE.
TAKUMI
Moze bit da su prve takve, ne znam jer ga nisam koristio sa prvim verzijama. Ove sad su briljantne.
Dok su Simbi i prve i zadnje verzije smece :anonymous:
Android je zakon.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Za prve verzije ne znas jer ih nisi koristio, a za zadnju verziju Simbe znas iako je nisi koristio?
erbalno
Vidio tebe, tj. verbalnog pa reko ajd i ja...
Da li stvarno postoji pacijent koji daje toliko para za tu limenku?
TAKUMI
imas aplikaciju za apdejt aplikacija? Vrrrrrh :lolblue:
a da ce Belle da pokori svijet? A oni se bave bas tim stvarima (programiranje za mobile OSs)? LOL
odacu ti tajnu: nije dupli profil, samo je avatar isti :tongue: Petronas je moj alternativni nick :chuncky: (cudo da nisi provalio, pominjem HTC DHD) :biggrin:
(nečitko)
Nego da ve pitam ja za Operu.
Pošto je godinama koristim na komp sad bih i na Andorid. Opera Mini ili Opera Mobile? Koja i zašto?
Evo čitam review i ništa ne pomažu za sad![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
ja koristim operu mini zbok KLIK servisa
koji linux turit na hp ipaq hw6915 il nesto tako je oznaka ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Opera mini ima bolju kompresiju stranica, i manje ti protoka troši. Opera mobile je malo naprednija verzija opere mini, i podržava java skripte. Naravno, više troši protoka.
hahaha, treba ti aplikacija (ovi store) da bi instalirao aplikaciju (Software Updater) koja ce da ti provjerava da li su izasle nove verzije aplikacija koje imas instalirane!! :lolblue: E to se zove optimizovan sistem. Jos mi reci da Software Updater ima free i premium, kao sve na Ovi/Nokia store![]()
(nečitko)
ANDROID ALOOOOOOO.
Samsung Nexus Prime/Galaxy Nexus sa Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
I loša vijest - odloženo predstavljanje i telefona i OSa (bilo predviđeno za 11ti).
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
2.4.1? A sto ne 2.4.0? Citao sam i ja dosta o tome, ali na kraju krajeva, nije ni bitnoMozda bude i 3.3.0 ili 3.5.0. Samo da radi, i da dodje sto prije na moje hatecejchice :0
(nečitko)
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
...jer novotarije zavise od toga koju ce cifru da stave![]()
(nečitko)
bravo! :P
eo na dealextreme bijeli blade za 146 Eura:
http://www.dealextreme.com/p/zte-v88...i-white-101744
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks