jes Ćipure, jes, striko i tata namještali u Škotskoj ligi utakmice![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Eo i ja nabavih kartu da debitujem u ove kvalifikacije![]()
deuscroix
Vejn Runi suck donkey balls!!
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Oce li moci dje da se gleda utakmica? Nije valjda da ce sve zatvorit...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Oce li ovaj trening danas bit otvoren za javnost![]()
deuscroix
Kakvi smo neandretalci, a ovih 100 engleza i par hiljada gradjana koji ce bit osudjeni da gledaju utakmice u kafice, treba da se zalivaju kafama i chajevima, e paaaaaaaaaa CRNAAA GORAAAAA.
Ako sam moga' pit' pata pata sa ircima, mogu i sa englezima da je*e oca... Neće valjda ova nesojska milicija pozatvarat lokale, to bi tek bilo kontraproduktivno...
#fakenews
Kako se niko ne sjeti da snimi trening ovih rugoba Kapelovih. Na Goricu se postavi kamera i iskoristi se ta prednosti istocne tribine. Posalje se snimak Brni i poslozimo ih...![]()
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
Shta bi da imamo veci stadion.. 30, 40 k, pa da dodje 3, 4 k Engleza...
Po kuca bi nas zatvorili... Josh jedno pi, drugo po redu danas...
Slazem se.
Evo sam ja gledao i protiv Velsa i protiv Bugarske.Protiv Engleske nisam.Vels je dobio sam sebe,promasio nekoliko sansi,ukljucujuci i prazan gol.Jes na kraju bilo 4-1,pa je izgledalo ubjedljivo,ali je meni ta utakmica bila istovjetna kao onih nasih 4-1 protiv Bugara u prethodnim kvalifikacijama.Da ne preceram,Vels i sudija su im poklonili 3 gola u toj utakmici,ovaj sudijin u 80 i nekom minutu za 3-1 je prelomio utakmicu.Bugari mi nisu izgledali nesto posebno motivisani,da ne pricam da im ni tim bas nije bio isti kao protiv nas no su igrali i neki Bataci njihovi ko sto je onaj Milanov.I takvi su bili u igri do pred sam kraj,sa igracem manje,a ne znam sta si ti to vidio u igri Svajcaraca osim ranjivosti odbrane,posebno nakon prekida i velike klase Cerdana Sacirija(ne bi bilo lose da dobije zuti u Velsu) koji je individualnim kvalitetom dobio Bugare.Ja neku strasnu igru protiv koje mi ne bismo mogli zaista nisam.
Ovo sve nevezano za ovu pricu o selektorima i ko bi trebao da igra,a ko ne,mada ja bas navijam da Dzudovic igra jer nam je srecan,jos nismo primili gol sa njim u timu u ovim kvalifikacijama :-P .
http://www.blick.ch/sport/fussball/i...billett-183727
vele shvajcarci da se vodi istraga protiv ljudi koji prodaju falsifikovane vozachke, i da je jedna od tih vozachki vuciniceva
BTW, shto je nasha utakmica 15min kasnije no wales-shvajcarska???
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
cuo sam da je bila kao neka manja frka u Bar sa Englezima.
mislim da ce oni bit mirni kao bubice. zvanicno je 10tak policajaca njihovih sa njima. ne bi me iznenadilo da ih ima "malo" vise. ono u civilu.
e sad, oni imaju tu neku navijacku tradiciju, pa ako neki nasi budu nasijedali na neke, za njihove prilike, normalne pojave kad se bodri svoj tim. onda bi tu moglo bit svasta. mislim da, kakve god im prijete kazne doma, nece ni oni pustit na sebe.![]()
O Crna Gora ale,o Crna Gora ale.Ajmo mi nocas da se probamo s njiima,pa sto bude,koji god da izadje,izginuce,i to je samo bitno.Drugih nemamo,ovi su nasi,kakvi god da su.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
odvratna majica....michite ovu muku![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks