Posli su kod tih parasa gore.
Avetinje avetne.
meni se prosle nedjelje požalilo više ljudi sa sjevera, kako im je stigla republička i da ih o jadu zabaviše. od svjetala, pojaseva, opreme, sve živo provjeravaju, a prekršaje pogotovo ne praštaju.
malo se trenira strogoća.
Posli su kod tih parasa gore.
Avetinje avetne.
Last edited by Mad_dog_KO; 06-10-11 at 14:06.
Jes jes prosetaju se put sjevera, odu do MUP_a, nabache tablice od nekog oduzetog auta, i cao.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
nađoh sad ispod brisača čestitku za parkiranje.. 20e, sve sa uplatnicom ispunjenom, zapakovano u providnoj foliji..
mora li to nosit đe, kad je uplatim? e pa sprdnje..
ili da se pravim kao da ništa nijesam našao, neko je mogao to slučajno da ponese, vjetar da oduva..![]()
Plati u postu, ne moras nosit uplatnicu nidje. Gledaj vedriju stranu toga, na tom parkingu ces posle imat CITAV dan placen parking hahaaha
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
ne znam kako je kod vas u pg,ali kod nas (HN) te cestitke kostaju 5e i kad ti je stave boli njih uvo jesi li ih ti vidio ili ne,jer oni slikaju auto (prekrsaj koji je...) i to im je dokaz za sud. a ti hoces platiti ili ne tvoja stvar...
hahaha, bas evo duva, sve ponese...![]()
znas i sam da ti to zaboravit nece,vjerovatno imaš neki rok poslije kog stiže opomena, poziv ili slično, siguran sam da ti je bolje odma platit, nije to neki iznos.
ako je na toj uplatnici upisan tvoja npr registracija kao poziv na broj, onda pretpostavljam da ne moras nidje nosit, cim legnu pare na račun onda ce te eliminisat kao duznika
Parasi li ne, ako prave preksaj treba ih kaznit. Uglavnom ja sam ove godne isao svaki drugi vikend gore. Voze se dzipovi i fina kola, i to sve neregistrovani na strane tablice. Naravno kako su velike lijenstine po citav dan $ede u kafanu i piju sljivu. Posle toga upali kola i buc... Sta se desava kada te udari sa takvim kolima? Trebam da ga fatam po sudova da naplatim stetu, neka hvala.
Mad_dog_KO jesu li ono plavci sad napravili saobracajni udes sa jos dva motora iznad otvorenog bazena na uzbrdicu? Jer em su oni cuknuti em su dva motora prevrnuta na sred puta...
Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!
A sto su napravile dvije patrole-pratnje malo prije BD PG...sramota.
TAKUMI
a što to?![]()
She is only here to annoy herself!
ne vjerujem ti... oni? ma nema sanse...
f6
Danas bjese udes u Kotor motor i drotovsko auto.
Zaustavili me malo prije kod S. Kule zbog nepropustanja pjesaka. Pogodite sto je bilo!
TAKUMI
Sto god da je bilo, vjerujem ti![]()
Originally Posted by Nk-001
Ili su puko 50e ili si im uvalio krvnu sliku pa su pomislili da je sluzbena...
Originally Posted by Nk-001
Ni to ni to. Ajmo dalje...
TAKUMI
Ne zezaj, no pričaj![]()
prije je bilo nekih prica da ce se moci vidjeti raspored radarskih patrola kroz cg...pa su i izbacivani rasporedi nekoliko puta...ali to odavno nisam vidio...niti mogu da nadjem..jel ima toga uospte???
Lokalne televizije i radio stanice. U Kotor svaki dan obavjestavaju ali nisam bas siguran da je to istina.
a okle jes lud..
She is only here to annoy herself!
Danas drot na bike prodje kroz crveno kao sa rotacijom, ja jedno 70ak picio kroz zeleno, e shto ga ne pokupih no mu svirah, posle mi krivo bi.
17 Al-Isra, 37:
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks