Da ispalim neku prognozicu.
Sa ovom odlukom saveza da odmara igrače nikako nisam okej, vjerovatno kao i većina nas. Ne vidim razlog, stvarno, ali ako osjećaju da će im to dat' neku veću šansu u Bazelu, okej. Englezi u ovom ciklusu igraju solidno u gostima, nažalost, i realan rezultat bi bio 3:0 zbog razlike u klasi, forme igrača i milion sitnica. Dosta je mladih igrača i to može bit' mač sa dvije oštrice za njih - daje im tu želju koja Englezima konstantno nedostaje, ali neiskustvo ili manjak koncentracije mogao bi da napravi razliku.
Naravno, sve ovo ne znači da ova naša banda neradnika (šala, šala) ne može da traži šansu i odigra dobro, pa na kraju krajeva i iznenadi sa još nekim neriješenim ishodom. Pobjeda je moguća, ali bi moralo da se poklopi mnogo faktora i da se iskoristi i 200 puta optrči svaki centimetar terena. Pobjeda bi me poslala direktno na nebo, kao i svakog ostalog, vjerujem.
Plaši me ova priča o nedostatku straha i respekta i to - mahom jer to igrače sa naših prostora zna da opusti i da ostane na priči.
Raspored se ispostavio kao najgori mogući, jer je odlučujući meč sa Švajcarskom ostao zadnji i očekivanjima i emocijama igrača se mora upravljati jako pažljivo zbog meča u Bazelu.
No, nadam se najljepĆem, a u jedno sam siguran - makar će bit' 90 minuta paklenog navijanja.
P.S. Ukoliko izgubimo, čeka se tekst Veselina Drljevića u subotu.![]()

....hvala anyway
Reply With Quote

petak, 07. 10. 2011.
21:00 h

Bookmarks