A polako djaole, nije još ni počeo ocrniste ga. Da igra sjutra Baša rekli biste je li on normalan, što ga ne sačuva za Švajcarce. Meni se čini kao dobra odluka da pričuva baš odbrambene, jer će oni u Švajcarskoj bit ključni.
Postojaće Crna Gora...
Vidio sam se sinoc sa nekim reprezentativcima,nece igrat Luka i Kascelan odakle vam to,jedino ako udju u drugo,a Vladimir Bozovic od starta izgleda,jao jao kako ga ne mogu gledat,jos nije odigra utakmicu da recem bar solidno ako ne sto drugo,veze nema.....
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski...c-Vejna-Runija
inace ja imam osjecaj da ce swajcarci u wels da se prowedu isto ko i mi minimum nerijesen oce biti a vise je ralozoga za to oni ni ne misle o toj utakmici vec samo o nama sto ce im se o glavu obiti siguran sam da rjesavamo sve sjutra
Nista ja nisam reko protiv ikoga iz strucnog staba, da se odma zna.
Imaju oni problema koliko oces.
Parovi stopera i zadnjih veznih imaju kartone, jedina zamjena trenutno (za veznjake), Kascelan, takodje ima karton.
Jovanovic jos nije mec odigrao posle operacije, zato je nespreman za 2 meca.
I pored svega treba da se nadaju da ce labilni Mirko i Simon da iskontrolisu svoje glave pa da se sacuvaju od kartona.
Petorica ih je, valjda ce nac pravo rjesenje i koje god da bude, imaju moju podrsku.
Je li moguce???Izadji sa najjacim sastavom Brnovicu, mozhesh sve sjutra da rijesis. Pa neko kazhe da imamo povjerenje u njih? Kakvo crno povjerenje...Dako igraci izvuku neshto, jedino tako, samo mi od pomisli na Luku Pejovica/Bozovica i Volkota u duelu suze idu na oci. Bukvalno.
Deserve's got nothing to do with it.
Bozovic na go, centralni Basa i Savic, sa strana Jovanovic i Pavicevic, sredina Pekovic lijevo, Drincic sredina i Vukcevic desno, Joveta ka organizator i napad Beciraj-Mirko! Ovako bi ja![]()
Još im izgleda igraju Wallcot i Young. Najgora moguća opcija, po nas. Skontali su da nas na brzinu mogu dobit.
Najjači tim bi morao da nam igra ipak.
Pustite vise Luku Pejovica kad covjek nece igrat. Ja ne razumijem taj stav izadji sa najacim sastavom, pa kad recimo Savic, Basa, Drincic, Dzudovic, Vukcevic dobiju kartone onda ce u Bazel odbrana bit Batak, Balic, Pejovic i....? Ne sprdajte se ljudi.
Mozhe, ukoliko Shvajcarci ne dobiju...Ali mora se igrati na pobjedu, mrzim ovaj gubitnicki mentalitet, uzhas...Mora Brnovic da taktizira jer mu je tako Dejo rekao, pih...Da ispane da je Dejo u pravu shto prica, da ne zavisi od nas, da nismo uspjeli, da se njegova glupa, malogradjanska sujeta ne uznemiri.Tacno ih gledam kad se naredjaju prije utakmice :mi smo maaaaaaaja zemlja a Engleska je veeeeeeeejika, igracemo pa shta bude, nije ni poraz sramota...Josh samo neka Filipovica zovnu da im drzi tercu, on im je bio trener bash po meraku, njega nisu micali zbog "pozitivnog shoka"...Idioti, svi od reda, kako su me sad iznervirali opisati vam ne mogu...Nadam se da ce ti igraci neshto da izvuku, ti momci makar imaju motiva i par njih je zaista dobro, ali obogaljice ih ovakav pristup...uzhas, gubitnici jedni obicni, svi na gomilu, na celu sa Dejom koji je od azerbejdzana gubio.
Deserve's got nothing to do with it.
Balic je jedno 3 puta bolji igrac od Pejovica. Ne razumijem zasto se neigrac od Pejovica forsira.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks