Ubija me adrenalin čim se sjetim da se igra sjutra...![]()
Vjerovatno nije slobodan ulaz na trening Enlgeza..(?)
Njima valja i 1-0 zbog bolje gol razlike. U tom slucaju imali bi jednake pobjede (medjusobni se tu zavrsava) i stupa gol razlika pa ce nam 'iskusne' pobjede od 1-0 glave doc.
Last edited by Mad_dog_KO; 06-10-11 at 13:20.
http://www.vijesti.me/sport/strah-zutih-kartona-clanak-41134Vučinić je poznat po specifičnim proslavama gola. S obzirom na to da ima žuti karton, napadač Juventusa najavljuje da neće skidati ni dres ni šorts ukoliko zatrese mrežu Džoa Harta.
„Ako dam gol, samo ću podići ruke uvis“.
Selektor Branko Brnović je potvrdio da će da odmara Bašu, Drinčića i Jovanovića za Švajcarsku.
„Da znam da će Vels dobiti Švajcarsku, igrao bih sa najjačim timom i siguran sam da bismo u tom slučaju dobili Engleze. Ali, osam igrača ima žute karone i moramo da smanjimo rizik“, kaže debitant na klupi Crne Gore.
Mitar Novaković je otpao zbog povrede, a upravo je on u startnoj postavi trebalo da zamijeni Drinčića.
Steta sto je Novakovic povrijedjen, on je bio dobar na sredini. Mozda je ovo i pametan potez, ipak je zeznuto s obzirom da prakticno cijela odbrana ima kartone a moramo imat jaku odbranu i u Bazelu.
LUKA PEJOVIC, perfect.
Ocu Bataka sad s njim, ugodjaj nece bit kompletan ovako.
Luka Pejovic vs. Teodosije Volkot, majko rodjena.
„Da znam da će Vels dobiti Švajcarsku, igrao bih sa najjačim timom i siguran sam da bismo u tom slučaju dobili Engleze. Ali, osam igrača ima žute karone i moramo da smanjimo rizik“, kaže debitant na klupi Crne Gore.
Ovo je već legendarna izjava.
Ljudi, sanjao sam da primamo go u prvih 10 minuta, ali ga u 14. Simon zabija sa nekih 30 metara!!! slabasan sut, ali Hart normalno nikakav propusta!!! na zalost poslije toga sam se probudio i nisam saznao sto ce se desit, ali sigurno je da ce ovo bit jedna velika bitka!!!
Teodosije Volkot..HAHAAHHAAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAH!!!!!
aj sad svi ispricajte sto ste sanjali![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ali prvo apdejtujte bazu podataka za snove jer sad imate Luku lijevo i Dzuda sa Runjasem.
Kakvi Luka Pejović jeste li vi ludi?! Kašćelan će počet vjerovatno...
Mora da se pogresno izrazio...Sad bih zrtvovao Vucinica i Basu za utakmicu sa Svajcarskom kad bih znao da cemo dobiti Engleze i da cekamo sto ce biti u Velsu...Svi su upisali Svajcarcima tu tri boda, a ja imam osjecaj da ce tesko oni do pobjede u Velsu...Igraju li Velsanima Bejl i Ramzi?
Igraju Bejl, Remzi i Belami.
Mi cemo imati barem 10 minuta prednosti u odnosu na utakmicu Vels-Svajcarska pa u slucaju da bude neki povoljan rezultat mogli bi da napanemo Engleze u tih zadnjih 10 minuta pa sto bude
Iskreno, nije ni to losa odbrana. Jebiga moraju se sacuvat 2 kljucna igraca iz odbrane kad je frka zbog kartona.
uff ne bih da prdnjavim ko ce igrat ko nece ono sto me dns pozitivno inenadilo jeste to stand za pradju sa rekvizitima za utakmicu konacno i mi to imamo ufffff osjeca se pozitivvna atmosfera na svkom cosku
aoooooo i to je selektor ccccccc kakvo crno odmaranje base sto je to....a dje je optimizam sto je cico imao?????? dje je hrabrost??? koji je to kukavicki mentalitet????
Ima li kiše u petak ljudoviii ?!![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks