Kod shvajcaraca su pozhuceli Lichtsteiner, Shaqiri i Derdiyok....ko god od njih sjutra dobije zhuti, bice dobro za nas![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Engleska -izvikana reprezentacija.Svi je stalno tretiraju kao veliku ali ona skoro pola vijeka to ničim nije zaslužila.Rezultati govore da je riječ o , za evropske prilike ,drugorazrednu reprezentaciju.Da li bi ijedan čovjek na ovom forumu dao i jedan euro na Crnu Goru da igra sa Španijom, Holandijom ili Njemačkom.Naravno da ne, odrali bi nas žestoko.A kada je u pitanju Engleska , nekako svo očekujemo i nadamo se pobjedi.Treba igrati malo zatvorenije, sa jakim presingom na njihovoj polovini jer njihovi igrači nijesu kvaliteta Španskih,holandskih,Njemačkih koji bi do sjutra držali loptu, posebno ne odbrambeni igrači.Očekujem da im nekoliko puta pobjegnu Vučinić i Jovetić, da Vukčević pogodi neki šut sa distance svojom ljevicom i to je to.
Znači slično kao u Londonu samo malo agresivnije na njihovu zadnju liniju, iz Vučinića i Jovetića koji pucaju od samopouzdanja i pobjeda će doći.Veoma važno je pobjediti jer u slučaju da Švajcarci to isto ne urade u Velsu, zadnja utakmica bi nam se potpuno otvorila protiv nezainteresovanih Švajcaraca.Znam da će vam biti čudno ali Englezi će ići na bod i čekaće greške naše odbrane.Neće oni previše kidisati, nije to nivo Španije, Holandije ili Njemačke.
Zato hrabro i na pobjedu, posebno što nas potcjenjuju i ne shvataju ozbiljno.Previše je bezobrazno što se zezaju sa Savićem, kao nikada nijesu čuli gdje je Crna Gora.Naučiće u petak.Nema većih hvalisavaca od Engleza a većih neznalica.Ne treba ih respektovati uopšte veš od početka igrati jakoooo oštro na njihove ,,zvijezde" i pokazati zube.
sa sajta HMZCG - "U petak jače naoblačenje, koje će usloviti kišu, pljuskove i grmljavinu, intenzivnije padavine se očekuju krajem dana i tokom noći."
mada, baš kiša može da pomogne stevanu ili mirku da naćeraju nekog iz odbrane engleske na klizanje..![]()
Podgorica: Pretežno oblačno, povremno kiša, tokom noći i pljuskovi sa grmljavinom. Vjetar umjeren do pojačan, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha oko 17, najviša dnevna do 23 stepena.
Znate cega se "bojim"...da ovi lutkari sa zapada , sto su karte dobili u kovertu, nece doc pa ce bit pola tribine prazno.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Sto na boli bar ce nas biti,oni nam ne trebaju.Didi kad mozes majicu donijeti?
A bice sigurno,zato ce biti ludnica na SJEVERU!
kad sam glas i ydravlje na jug ostavio protiv madjarske po onakvom kijametu, nema toga sto ce me sprijeciti da sjutra to ne ponovim pa nek pada i duva koliko oce, a ti sto ce biti "sprijeceni" da dodju taman nek ne dolaze jer ionako nista nece znaciti reprezentaciji tokom utakmice
Sudija - Volfgang Stark... Da nam sudi ka za Barsu ako Bog da..![]()
Ma ajde bre ne opterecujte se vremenom , kao da je bitno .. vazno je da idete na utak. kad vec neki ne mogu ( kao ja -.- ) .. Puno srece nasim momcima sjutra , pa se vidimo u SWISS !
Jo-Jo - Go-Go![]()
BISOGNA VINCERE !
Ja bih svu osmoricu sa kartonima odmorio i ubacio rezerve. Pa i ako nas tresnu imamo opravdanje, ipak smo mi njih pospremili u njihov lokal.
ja bih odmarao Basu i Drincica...jer ako i neko dobije zuti,savic ili pekovic,eto njih dvoica da upadaju,a ako ne jos bolje da igraju svi.Mirko valjda nije malouman da ga dobije.
1908.
@Laciale
Ma dobro, naravno da zbog toga i pricam.
Mirko, Simon, Drincic, Pekovic, Savic, Basa, V. Bozovic i Kascelan.
Bar jedan od dvojice zadnjih veznih ga mora dobit, bas kao i jedan od stopera.
nemojte za*ebavat sa tim odmaranjem, nije toliko nemoguće da ih dobijemo, a onda direktna linija euro..
E da, brine me fizicka spremnost nasih igraca. Mi kad imamo samo jedan mec lipsemo, kao zadnji put u Vels, strah me da zamislim na sta ce da lici drugo poluvrijeme u Bazel.
@ Kimi
Kad (ne ako) Svajcarska dobije Vels dzabe je i 7-0 protiv Engleske. Opet treba bod tamo.
nece valjda mirko skinut gace![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Njemu je najbolje glavu da skine pa da proba neku drugu za ovaj mec, ne vjerujem mu s ovom.
Sjetite se Simonove proslave gola za Sporting i drugog zutog.![]()
Last edited by Mad_dog_KO; 06-10-11 at 12:21.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks