Da, da, ta druga je tete BateA cika Marko Markovic, vazda mi je bilo zanimljivo njegovo ime i prezime. Voljela bi uci u knjizaru da osjetim onaj miris knjiga
.
Satarwalker, a kad vec imas neku kasetu, ali neka glupa muzika, pa zalijepis selotep preko onih rupica i moze presnimavati na nju
A ova cuvena teglica sa crvenim poklopcem i najbolji krem na svijetu
![]()
Iako ga ima i sad, samo da ga pomenem :highly_amused:
Attachment 66303
Onda trotinet pravljen od blažujke pa se napravi volan od daske. Nazad dva manja kuglagera a naprijed jedan veći, a koči kako se snađeš. Pa niz onu stranu u masline prema bivšoj kasarni pa moli boga da ne završiš u Ribnicu
Kasnije smo se uštosali pa krali gumene točkove sa kontejnera kako bismo pravili bolje i udobnije trotineteirate:
archer chuveni karic, eh kako sam ih volio ..............
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
I ja plavu al ne znam koji je model bio, pa svijetla na bateriju Attachment 66377 a sirena kao one igračke gumene kad stisneš zviždi hahahah
Last edited by Archer; 06-10-11 at 08:56.
Oćete li vjerovat da sam prije par mjeseci uzeo ovo čisto da se malo vratim u djetinjstvo :congratulatory:
Attachment 66375Attachment 66376
Evo još nečeg što je bilo glavna zanimacija. Jeste da sada ima boljih i naprednijih ali tada je bio zakon, čuveni Ćorac
Evo i jednog odjevnog predmeta koji je obiljžeio dio djetinjstva a bogami i dio puberteta - model koji sam imao prije 15 godinaSad pokušavaju da opet vrate al sve je to bzv, možeš vratiti predmet ali vrijeme ne
Attachment 66381
he heeee nista ispod nike 180
al ako cemo pravo prije njih su postojale jedne i jedine i samo one, boooooooog medju modernim patikama, prvi cicaK IKAD kod nas , pa si mangup sa super brzim obukovanje istih
![]()
a imao sam plave nike na čičak iz USA kad sam dijete bio![]()
ovo su THE SIMOD !!!!!!!!!!!!!!! nisu najke
kad vec spomenuste patike...
moje su bile crne sa nindza kornjachama i crvenim svijetlom![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
o mios dios bobane,................ dobro je te me rodise van vasojevica.........hahahahahahahaha da stvar bude najgora sala je ovo imao sam i ja , cak i rolshue sa svijetlecim tockicima
a jel se sjeca neko happy ervina ? otvarah ja neka temu za njega
jesu ti rekli ene gleeeedni ?
ene je bilo vishe razvucheno.....eneeeeee gleeedni :P
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks