ja sam instalirao ustream i odlicno radi na Galaxy S i na P1000
http://www.ustream.tv/everywhere/android
Што граете, кои су ви яди?
nije bas tako...sad je 5:05 i imaj jos 70% baterije...a u 8 sam ga skinuo sa punjaca
p.s.
a da ne bude da lazem...evo i dokaz...screnshootimas u gornjem lijevom uglu widget gdje stoji procenat...
![]()
Last edited by E_K_V; 05-10-11 at 16:15.
SFU, hvala na preporuci, eo probacu sad!
Fora je u tome sto kad izvadis neku Snjokiu iz dzepa, mrkne ti svijest kad vidis samo onaj font kockasti... one ikonice nepregledne kao loptice...
Onda onaj njihov glupi koncept menija... Nikad ne znas dje ti je koja opcija, jeli u konektiviviti, u ofis ili u setup...
Tako da odma pozelis da ga vratis u dzep i drzis tamo sve dok te neko ne zovne. Zato i baterije toliko traju..
E, a kad izvadis Android... osjecaj je potpuno drugaciji... samo to kako glatko radi sve i koliko je funkcionalna svaka app, te cera da ga koristis dalje i dalje...
No nema svrhe pricat, vidjece i sami to kad se otarase ovoga Snjokiinog ropstva :confusion:
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ko ne moze da nadje Cordy, evo linka...
http://www.apktop.com/cordy-1-51.html
jesi probo!? reche treba ti neka laka za izvodjenje?
a ova je prejednostavna a izgledaaaaaaa
Odlicna je!!! Ovakvih neki igrica je falilo cini mi se za Android, neka adventure.
A svikao sam prilicno i one pucacine sad, samo je pitanje vremena...
jbg, za tebe su flash samo banneri, za nekog drugog je flash npr. svi klipovi (a ne samo youtube, sto je jedino cemu mozes da pristupis preko njoke), audio, pa igrice, da ne pominjemo sajtove koji su komplet uradjeni u Flashu. Ja podjem na topgear.com/uk i gledam sve klipove koje postave, gledam stare epizode, ti citas text. Podjem na autoexpress i gledam video reviews, ti gledas text. Podjem na engadget i gledam video, ti opet gledas text... I naravno, banere, koji nije da se refresuju svake 2 sec, kao sto ti kazes, nego je proc i deda simba toliko "jak", da moze da izgura animaciju od samo 0,5fpsUostalom, do prije 2-3 mjeseca si nas sve odje ubjedjivao kako imas full flash podrsku, samo neces da je instaliras, iz "principijelnih razloga"
eto jos jedna primjena za flash. Paz da ovo ne bi radilo na e7, tom uber telefonu!
priznaj da je fotosop, priznaj, prije nego sto Fabia provali tvoju zavjeru! Priznaj da si slikao ovo u 10 ujutro, samo si promijenio sat!
meh, Fabia sam kaze da tel samo koristi za zvanje i sms, do nedavno nije imao djaolji app instaliran na tel (and proud of that). Ako nista, DHD moze da se koristi kao E7, uz krace trajanje baterije, ali E7 nikad nece moci da se koristi kao DHD, i tu je kraj price :mrgreen:
(nečitko)
vidj ove narkomane , od 8 ujutru o androidu dumaju ....................
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Citam stranicu, i kazem, jebes mi sve ako znam sto je napisano sa Fabia_Elegance! a sto sa Petronas.
TAKUMI
Aj kuku kuku... manja rezolucija ZBOG PROTOKA, da ima full flash :congratulatory::congratulatory::congratulatory:
Moraces Vili na prevaspitavanje :dispirited:
ocigledno ne![]()
nece ni meni... A onda se zali sto spamujem(o)
Ja ga zovem na jos jedno okupljanje, da dodje i Hercules i Keni i NSX, al kaze da nema kad, jer uci. Steta!
pa naravno da nije prazna kad si tel jos u 15h stavio na punjac, i evo se jos puni, dok ti sredjujes screenshotove u photoshop i laziras podatke
pa vec su se dogovorili, zato je ista![]()
(nečitko)
Pa imam dupli nick pa nekad ne obratim paznju na koji se ulogujem.. jer mi je autofill upaljen.. :angel:
Jao, KENI KENI, taj nam treba... Placacu mu cijelu noc da pije samo da dodje
A ja da jedeZamisli sta bi tek pijan pricao, kad trijezan ovakve bisere valja?
![]()
(nečitko)
Uh uh, morace Vili nabavit sa Ovija neki recorder dobar da snimimo to cudo, jer ovaj stock sa Androida ne valja nista. I po mogucnosti da se placa
A posjeti i ovu temu "iPhone 5 sve vijesti ", da vidis sto je Keni odvalio danaslayful:
Da se oslobodite njokinog ropstva?ćutite fantazije jedne mogu da se zakunem da ste svi ovdje imali barem po 4-5 nokijinih modela i dizali symbian u nebo. Čitava crna gora je imala nokije i ja sam se naravno svima sprdao jer su bačali po 300-400 eura za 7610 i 6630 i itd. Verbalni ih je držao u gaće 100%, a Petronas muvao zećanke sa njima. Be original mi je sumnjiv mora da je radio neki self-anal...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks