niko nista? propalo se...
niko nista? propalo se...
Par.
Ides na njihov sajt, onda nadjes mapu filijala, i onda tu imas broj za svaku od njih, i onda nazoves onu najblizu.
TAKUMI
nebojsa sta ti se dogadja s autom?
a bice da stuca i puca na plin..![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
pa neka opise problem,da znamo kod koga da ga uputimo,sta mu se manifestuje i kada i kako?
Da sam ga ja vozio od pocetka, i manje bi presao ... ni 10 000 ne predjem za godinu. Prava mu je kilometraza, u to ne sumnjam...
P.S. kupih jutros nissens hladnjak, dobih popust i ispao me 70e i godina garancije, i po ovom zaropeku ga ugradih... dako bude dobar...
Njak Njak Njak
nema veze sa plinom,odnosno moze da bude uzrocno posledicno. na ime, na plin(BRC plin), radi relativno normalno, mirno. broj obrtaja je konstantan oko 1000rpm ali nema snage sto je do nekle razumljivo. a benzin? tu je vec sprdnja. nemiran ler gas, 1000-1400rpm ovo dolazi vise do izrazaja kad se motor ugrije. trza na malom gasu, nema snage. mucenje. kad ga malo nacepim cujem ventile kako zvece.cudan zvuk u loncu pri izduvu.ne moze nikud uglavnom. imam utisak da bi se motor raspao ako bi stigao do 100km/h. nove su svecice, novi kablovi, zamijenjen zupcasti(nadam se ne i prezubljen), zamijenjeno ulje(shell 10-40 kupljeno u roksped). e sad koliko se ja razumijem(a ne razumijem se previse) nesto sa smjesom nije u redu.neki senzor je crkao ili drasticno oslabio. vidim da je kuciste protokomjera otvarano zato na njega najvise sumnjam.ovih dana ce plata pa ce kod majstora jos kad bi znao kojeg to bi dobro bilo.
Last edited by nebojsa10; 05-10-11 at 18:25.
Bio sam danas u kastelanu a odradim reglazu, zadnji trap perfektan , ali na prednji trap tockovi previshe zatvoreni tj. nagib pud unutra... vjerovatno jeposledica mijenjanje spirala (-30mm) ...
lik mi je rekao prvo da odem da mi slicuju amotrizer da bi mogao da dovede nagib na normalu ...
e sad sta je slicovanje amortizera??? (tj. znam da treba nesto da se busi ali dje, sto , kako)
i kod koga to mogu odraditipa da povedem auto da mi mi to sve izregliraju
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
kako moze od spustanja da se zatvori trap? ako govoris bas o zatvorenom trapu (iz pticje perspektive: tockovi stoje ovako / \ - zatvoren; a ovako \ / - otvoren ) to slicovanje nece rijesit.
slicovanje moze da sredi jedino kad gledas od naprijed da ti tockovi ne stoje ovako / \ no da ih ispravi | | . al to se ne zove zatvoreni trap. ja ovo po seljacki, ko zna pravilne izraze nek pomaze![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
vjerujesh da ne znam , lik mi je pricao pola sata danas i pokazao na racunar stanje
to je to u sustini sto ti kazes tockovi stoje / \ , nije sad previshe ali u crveno (zeleno, zuto, crveno polje) . Kaze da je imao ovakvih slucajeva dosta i da treba da se amortizer slicuje da bi on mogao na ona dva sarafa dolje da ispravi malo nagib
e sad nije sigurno da se od spustanja malo zatvorio ali kaze da je vrlo moguce
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
to je normalno kod spushtanja da su tochkowi owakwi / \...meni je su prednji na pajera posle dizanja bili owakwi \ /![]()
normalno jeste da se napravi nagib kad se spusti auto, al se to ne zove zatvoreni trap to sam htio rec
Stivi u redu je to, bolje lezi po krivina![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
njemu fabricki i jeste malo zatvoren, ali valjalo bi ga malko otvorit , jer ako je granica od 0-40 on je 20 preko granice
sta mislis nebojsa da odes kod tadica u niksic da ti pogleda PLIN i da ti ga napravi na plin da ti radi 1/1....pa ga vozi na plin 100%...i da vuce i da radi ko sat...
Onda ti je to Golf
Njak Njak Njak
Pa i ja mislim da je u pitanju neka sramota na 4 tocka...
TAKUMI
na stranici prije ove je receno no te mrzi da citas
znaci tebe se problemi samo desavaju kad vozis na benzin? a na plinu radi kako treba i radi i vuce????
pa vozi na plin,na benzin i ne radi zato sto se vozio "mnogo" na plin....
zabetonirale dizne.. 1/1
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks