Ali recommended ce samo gurati na medium.
Edit: ovaj editor na forumu je prilicno lose napravljen, bolje da je ostao kao prije.
Ali recommended ce samo gurati na medium.
Edit: ovaj editor na forumu je prilicno lose napravljen, bolje da je ostao kao prije.
Last edited by memyselfandi; 24-09-11 at 13:03.
Zvanično je! Star Wars The Old Republic izlazi 22. decembra 2011 godine.Objavljene su i cijene pretplate i ostale stvari
http://www.swtor.com/news/news-article/20110924
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Lose ce bit, po mene barem kad ne bude htjelo na high![]()
rm -rf /
Ja cu sebe da ubijedim da je lose, jer ne igram MMORPG, nemam vremena, a volim KoTOR 1 i 2
I onda cu da se ubijedim da su svi koji igraju MMORPG no-liferi a ja sam neka superiorna jedinka koja se uzdigla iznad toga. Eto tako
EDIT: Izasao Driver: San Francisco za PC. Moze da se vozi DeLorean. Dovoljan razlog da se proba.![]()
Last edited by VanjaTheMan; 24-09-11 at 23:39.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Zadnje strategije od kojih sam se ubijao su bile Knights of Honor i Europa Universalis 3. Ako bude slicnija tom tipu strategija a ne onima tipa Starcraft i Warcraft bice dobro. Sto znaci vise diplomatije i micromanagementa. Jedna partija KoH i EU3 je znala da traje danima ako ne i nedjeljama. Ja takve stvari volim.
Nisam ni Brotherhood igrao, a gle ovo. Awwwww.
I am so post-rock I shit sad birds.
Steta sto je za PC odlozen u decembar..
je li game of thrones: genesis toliko losa igra da nece niko da je krekuje?
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Jel ko probao Rage?Vidim da je igra ogromna čak 20 giga i da radi na nekom ovom revolucionarnom endžinu.
evo se ja bakcem sa njom...javicu utiske ako proradi danas kuci kad dodjem....ako ne onda cu opet morat skidrow release da skidam....
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
rage 18gb treba ce mi dosta da je skinem......
Izasao NBA 2k12
Rage bagovit kao djavo....ima ogromni problem sa VSync-om....al evo skidam neke optimizovane drajvere pa da vidim oce li to ishta da rijeshi....
al izgleda........perverzija...
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Ja ću da sačekam da se pojavi u Metalku kod onog lika koji prodaje narezane na diskove.Mnogo mi je čekati 20 giga da se skida na moj protok interneta a i vjerovatno će u međevremenu izbačiti neke zakrpe.
Imas kod PC gamer-a,a sacekajte Black Box to je najbolje
Najbolja reklama, ikad!
rm -rf /
Evo vam jedan wallpaper dok ne izadje igra
http://i.imgur.com/T89e9.jpg
Što imate završite do 11.11. a onda zbogom bilo kakvom socijalnom životu tamo neđe do nove godine![]()
He is a man of logic and should not be taken seriously.
A brate kad sam igrao Oblivion nekih 80 sati efektivne igre lunjaj po planinama i šumama sa kraja na kraj mape da nađem neku krčmu jer me tamo čeka neki lik koji će me naučiti petom stepenu mačevanja:congratulatory:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks