View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 742 of 2251 FirstFirst ... 24264269273273873974074174274374474574675279284212421742 ... LastLast
Results 18,526 to 18,550 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bar vi,koji ne nabavite karte,odgovorite na post ultra spich,bicete na istom.
    Ni vi ni on necete biti na stadion!

Thanks Thanks Given 
    1,773
    Thanks Thanks Received 
    2,287
    Thanked in
    1,263 Posts

a mogu li ja da odem sad npr i da trazim sjutra dajte mi 10 karata???

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by stefke View Post
    a mogu li ja da odem sad npr i da trazim sjutra dajte mi 10 karata???
    ti mozes traziti i dace ti 2
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Gledajuci ove fotke sa treninga i citajuci najave, sve vise sam ubijedjen da uspjeh nece izostati. Nekako mi se cini odlicnim potez pravljenja mladog, a respektabilnog staba. Kako li je sad nekim igracima kad trckaraju sa Savom Milosevicem, pricaju, razmjenjuju utiske, ideje... Ili mozda neko smatra da ih boli tuki sto je to igrac uz kog su odrastali?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Prebroji ljude, ako ih bude vise od 500 vrati se doma.

I jos se nadaj da posteno prodaju.

Da li bi se mogle napravit fals ulaznice zaboga?

Kako bi se ugazio od para, moga bi kupit ta tri boda da yebe oca.
    Last edited by Mad_dog_KO; 05-10-11 at 01:02.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    38
    Thanked in
    14 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    ti mozes traziti i dace ti 2
    ahaha i 2 ako mu daju dobro je

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prenosi li ovo RTCG utakmicu, posto vidim da opet odbrojavaju "jos 3 dana...jos 2 dana..." -_-

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ewo mi je drug nabavio kartu, ceka je od 3 jutros. A interesuje me moze li se sjedjet tj stojat gore dje ko oce, il po numeraciji? Pitam jer jer je karta za donji dio pa ne znam mogu li gore poc...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mozes naravno , obicno stariji ljudi sidju dolje i dolje je poluprazno

na trening u 6ipo ne zaboravite
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    194
    Thanks Thanks Received 
    469
    Thanked in
    296 Posts

zanimljivo, evo i prvih najava o sastavu engleske.

Fabio Capello is considering pairing Wayne Rooney with Danny Welbeck in Friday's Euro 2012 qualifier in Montenegro.

His desire to nullify the threat posed by Montenegro's Mirko Vucinic prompting him to deliberate whether, of the four right-backs at his disposal, Phil Jagielka or the inexperienced Kyle Walker may be best equipped to combat the Juventus winger

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Ja sam dosao u 10 do 8 i vec je bila pocela prodaja. I ugrabih 2 za zapad i ostalo je bilo jos dosta. Nego slabija su mjesta, bila bi mnooogo bolja da su ispostovali najavljeno - 2 karte po osobi. Uzimali su ljudi koliko su htjeli, po 8, 10. Sramotno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kakva stoka ovaj nas narod,to bi ubilo,ali bukvalno ubilo za kartu.Kakvih tu divljaka sve ima.Medjutim,da krenem redom.Dodjem ja lijepo sa drugom tamo u 1h i 20 min,da budem precizan.Zatekosmo tamo nesto manje od 50 ljudi,koji su se uglavnom skupili oko 23 h.Prema nekim informacijama prvi momak koji je dosao da ceka kartu pojavio se u 21 sat.Zauzmemo fino mjesto na stepenistu i cekamo da se primakne tih 8 sati.Onaj ledni mermer,san na oci,hladnoca,sati u jednom istom polozaju,sve to trpimo.Momci koji su prvi poceli da se okupljaju,pitali su ''sekjuritija'' je li tu ulaz i on im je rekao da jeste.Izmedju 4 i 5 sati okuplja se dosta naroda koji popunjava plato od stepenica do ulice,i pravo da vam kazem dostini od njih ne bi pravo sto mi sjedimo na stepenice,a ko im je kriv kad su dosli satima posle nas.Odjednom se pojavljuje taj famozni ''sekjuriti'' i svi stajemo u pripravno stanje na par metara od ulaza,da bi ''gospodin'' ladno objavio da to nije ulaz nego da su ulazi bocno a izlaz centralno,sto je mimo svake logike.U tom momentu pocinje takav haos i trka da oni koji su dosli dosta kasnije i bili iza nas sada odjednom zauzimaju prva mjesta ispred saltera dok nas blokira ''sekjuriti'' da prodjemo.Ne zelivsi da idemo na kraj reda,nakon sto smo samo par trenutaka ranije legitimno bili na pocetku istog,zaobilazimo doticnog ''gospodina'' i primicemo se salteru sa druge strane i tu pocinje da se radja haos.To se desilo otprilike oko 5 sati i do 8 sati to je bio sardina polozaj.Poslije slijedi najgore jer mi dolazimo s jedne,a oni sa druge strane a izlaza nema.Kad se u par minuta do 8 otvorio maleni prozor na jednom salteru nastao je pravi stampedo.Inace gospoda koja se bave prodajom su umjesto,kao sto je bilo naznaceno,2 razdvojena saltera za sjever i jug,otvorili samo jedan na kom su prodavali karte za obje tribine i tu nastaje krkljanac.Ljudi pocinju bjesomucno da se guraju,jedni s jedne,drugi s druge strane,a sve se to sliva u jedan metar sirine.Guranje udaranje,kao da se dijelio hleb u inflaciji a ne kupovale karte za utakmicu.Takav nagon u ocima ljudi i takav pogled,daleko daleko od civilizacije.Ne pomazu povici nekoliko momaka da se rulja smiri.Do saltera ne mozes doci,nego se naprotiv udaljavas osim ako sam ne pocnes da razgrces.Jos je gore pri izlasku posle kupovine karata.To je prakticno nemoguce,masa se stalno uliva u taj mini prostor i zatrpava onog ko zeli da izadje.Neki ljudi se guse,one koji pokusavaju da izadju masa gnjeci uza zid.Pored mene stoji podosta krupan momak koji ne moze da izadje jer mu je taj prostor premali,ja ga guram na silu da ga ne bi zgnjecili.Ako zelis da izadjes moras preskocit malu ogradu.Dakle,organizacija ravna nuli,a ''ljudi'' koji su dosli da kupe karte,kao copor zvjeri.Vidim ja tu ne moze fino,te ja uzmi pa razgrci sve pred sobom,i malo i veliko i prema unutra i prema napolje.Ne pamtim kad sam tako bio popizdio.Ne bih ga vise dosao da se borim za kartu s ovim nasim divljacima,nema sanse,da je ne znam koja utakmica.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Kakva stoka ovaj nas narod,to bi ubilo,ali bukvalno ubilo za kartu.Kakvih tu divljaka sve ima.Medjutim,da krenem redom.Dodjem ja lijepo sa drugom tamo u 1h i 20 min,da budem precizan.Zatekosmo tamo nesto manje od 50 ljudi,koji su se uglavnom skupili oko 23 h.Prema nekim informacijama prvi momak koji je dosao da ceka kartu pojavio se u 21 sat.Zauzmemo fino mjesto na stepenistu i cekamo da se primakne tih 8 sati.Onaj ledni mermer,san na oci,hladnoca,sati u jednom istom polozaju,sve to trpimo.Momci koji su prvi poceli da se okupljaju,pitali su ''sekjuritija'' je li tu ulaz i on im je rekao da jeste.Izmedju 4 i 5 sati okuplja se dosta naroda koji popunjava plato od stepenica do ulice,i pravo da vam kazem dostini od njih ne bi pravo sto mi sjedimo na stepenice,a ko im je kriv kad su dosli satima posle nas.Odjednom se pojavljuje taj famozni ''sekjuriti'' i svi stajemo u pripravno stanje na par metara od ulaza,da bi ''gospodin'' ladno objavio da to nije ulaz nego da su ulazi bocno a izlaz centralno,sto je mimo svake logike.U tom momentu pocinje takav haos i trka da oni koji su dosli dosta kasnije i bili iza nas sada odjednom zauzimaju prva mjesta ispred saltera dok nas blokira ''sekjuriti'' da prodjemo.Ne zelivsi da idemo na kraj reda,nakon sto smo samo par trenutaka ranije legitimno bili na pocetku istog,zaobilazimo doticnog ''gospodina'' i primicemo se salteru sa druge strane i tu pocinje da se radja haos.To se desilo otprilike oko 5 sati i do 8 sati to je bio sardina polozaj.Poslije slijedi najgore jer mi dolazimo s jedne,a oni sa druge strane a izlaza nema.Kad se u par minuta do 8 otvorio maleni prozor na jednom salteru nastao je pravi stampedo.Inace gospoda koja se bave prodajom su umjesto,kao sto je bilo naznaceno,2 razdvojena saltera za sjever i jug,otvorili samo jedan na kom su prodavali karte za obje tribine i tu nastaje krkljanac.Ljudi pocinju bjesomucno da se guraju,jedni s jedne,drugi s druge strane,a sve se to sliva u jedan metar sirine.Guranje udaranje,kao da se dijelio hleb u inflaciji a ne kupovale karte za utakmicu.Takav nagon u ocima ljudi i takav pogled,daleko daleko od civilizacije.Ne pomazu povici nekoliko momaka da se rulja smiri.Do saltera ne mozes doci,nego se naprotiv udaljavas osim ako sam ne pocnes da razgrces.Jos je gore pri izlasku posle kupovine karata.To je prakticno nemoguce,masa se stalno uliva u taj mini prostor i zatrpava onog ko zeli da izadje.Neki ljudi se guse,one koji pokusavaju da izadju masa gnjeci uza zid.Pored mene stoji podosta krupan momak koji ne moze da izadje jer mu je taj prostor premali,ja ga guram na silu da ga ne bi zgnjecili.Ako zelis da izadjes moras preskocit malu ogradu.Dakle,organizacija ravna nuli,a ''ljudi'' koji su dosli da kupe karte,kao copor zvjeri.Vidim ja tu ne moze fino,te ja uzmi pa razgrci sve pred sobom,i malo i veliko i prema unutra i prema napolje.Ne pamtim kad sam tako bio popizdio.Ne bih ga vise dosao da se borim za kartu s ovim nasim divljacima,nema sanse,da je ne znam koja utakmica.
    Dok sam čitao post neki me strah obuzeo, usro sam se ka p...a! )
    Ne gnjidu, no njivu!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zna li se po treninzima otprilike koji se sastav uigrava, ko će počet utakmicu?? Ili će to Brna u maniru starog, iskusnog trenerskog maga držati u tajnosti do samog početka meča...

Glavni su nam igrači svi u dobroj, neki i u odličnoj formi (liše Simona, ali na to smo već navikli), ali biće da se čuvaju neki igrači za Švajcarce zbog kartona...što Cico sigurno ne bi radio

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Opisao si identicnu situaciju kao kad sam cekao za Bugarsku red. Znaci kupim kartu i okrenem se, niko nece da me propusti. Satjeraju me uza zid i dalje guraju i guraju, bukvalno sam se gusio. Dok nijesam pregorio i laktao se do ograde koja mora da se preskoci i prebacim jednu nogu, a na drugu se navalila masa i ne mogu da je izvucem. Pocnem da urlam od bijesa i niko nista, dok jedan krupni momak ne vidje sta je problem i na silu ih sve gurnu i prebaci mi nogu. Eto dokle to ide. Divljina, stoka !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nesto nam nikad nije bilo srecno kad se podje na trening prije meca dan,dva,ni protiv Bugarske ,ni kad je Buducnost trebala da igra,nikad....
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Citajuci ove izvanredne opise nashe obichajne krvave grabe za karte vidim "nishta se tu promijenilo nije" od oniJa davnih dana Chegovica... Dva pitanja mi dolaze napamet:

Je li ikad nekom u FSCG palo na pamet da umjesto raznih sistema "trebovanja" izda sezonsku kartu za sve utakmice repke za ciklus? Valjda je svjeCki a nash Dejo i za to chuo dok je bio u Milano.

Je li iko od tih silnih security profesionalaca ikad chuo za "crowd control" tehnike. Lijepo zmijska linija gore-dolje, dodaj josh koji red kako narod pristize i problem rijeshen...
    Last edited by frnjok; 05-10-11 at 12:28.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rece mi sad lik sto je bio da kupi karte da je lagano moglo da se uzme i ko je u 9 dosao,da je bilo karata dosta.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by frnjok View Post
    Citajuci ove izvanredne opise nashe obichajne krvave grabe za karte vidim "nishta se tu promijenilo nije" od oniJa davnih dana Chegovica... Dva pitanja mi dolaze napamet:

Je li ikad nekom u FSCG palo na pamet da umjesto raznih sistema "trebovanja" izda sezonsku kartu za sve utakmice repke za ciklus? Valjda je svjeCki a nash Dejo i za to chuo dok je bio u Milano.

Je li iko od tih silnih security profesionalaca ikad chuo za "crowd control" tehnike. Lijepo zmijska linija gore-dolje, dodaj josh koji red kako narod pristize i problem rijeshen...
    Ovo za komplet karata za utakmice reprezentacije je predlozio moj otac ovoj zeni u FSCG koja nam nabavlja karte. Ona je i sama rekla da odavno prica o tome, moguce je da nesto naprave za sljedece kvalifikacije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    zeni u FSCG koja nam nabavlja karte
    Samo se zamisli malo o ovome...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Je li nocas u 6 i 30 trening pod goricom ??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Gledajuci ove fotke sa treninga i citajuci najave, sve vise sam ubijedjen da uspjeh nece izostati.
    I ja se nadam da ce tako biti.

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore
    Nekako mi se cini odlicnim potez pravljenja mladog, a respektabilnog staba. Kako li je sad nekim igracima kad trckaraju sa Savom Milosevicem, pricaju, razmjenjuju utiske, ideje... Ili mozda neko smatra da ih boli tuki sto je to igrac uz kog su odrastali?!
    Niko iz tog shtaba nije proveo ni jedan momenat kao trener/selektor nekog kluba/reprezentacije. Moram ti reci da mi to ne uliva povjerenje. Igraci ce definitivno imati motiv, i u to uopste ne sumnjam, ali sami motiv nije dovoljan, jer ga imaju i Englezi (pogotovo ova mlada postavka koja dolazi), plus shto imaju i veci kvalitet i Kapela na klupi. 80 posto uspjeha jednog tima je trener-to ti fino pokazuju primjeri Intera sa, prije i posle Mourinha, ili CG sa Filipovicem i one sa Kranjcarem. Stoga, dzaba je svima njima Savo bio idol, ako taj isti Savo ne mozhe/umije(a ne znam umije li, to je problem) da zavede disciplinu i postavi dobru taktiku.

Kako CG treba da igra? Prije svega defanzivno. Protiv Engleza se mora igrati iza lopte, bez velikog rotiranja igraca na pozicijama, nashi lijevi i desni vezni moraju biti defanzivnije orijentisani(zato nam valja Simon, on to radi dobro, pogotovo na Wembley-u), jer Englezi imaju ubitacna krila i valja ih udvajati. Ne bi bilo zgorega ubaciti 2 defanzivna vezna, jednog da kvari igru i drugog(mislim da bi Pekovic bio dobar za to) da igra flaster na Rooney-a(neshto slicno je Pepe radio sa Messijem u utakmicama Real-Barcelona), jer Rooney obicno igra povucenije u reprezentaciji u odnosu na United, igra ofanzivnog veznog. Nash ofanzivni vezni treba da bude Jovetic, koji je mlad, brz, energican igrac, mozhe da se vrati u odbranu po potrebi a mozhe i da istrci kontru i da zavrsni pas Mirku, koji bi bio shpic u toj varijanti. Igramo protiv Engleske, i jedan shpic nam je sasvim dovoljan u napadu, a razne Beciraje, Damjanovice, Djalovice treba zaboraviti.

Pri ovakvoj igri Englezi ce napraviti, po mojoj procjeni, 2-4 shanse, e, tu cemo zavisiti od odbrana Bozovica i srece. Jbg, nashoj ekipi treba i doza srece da bi ostvarila povoljan rezultat protiv Engleske, u prethodne dvije utakmice nismo je imali(po svim pravilima fudbalske igre trebalo je Bugarima dati 2 gola, a i Velsanima, mada smo tu igrali slabije i bili oslabljeni), red je da nam se malo vrati.

Shto se tice nashih napada, prvenstveno treba dugim loptama traziti Jovetica(ili krila pri kontrama), a onda se nadati u kreativnost Jovetica i Vucinica(oba su poznata po sposobnosti da "izmisle" gol).

E sad, ako ja mogu ovo da smislim, trebalo bi da to mogu i Brnovic i Milosevic, koji su se bavili fudbalom toliko godina. Ipak, za ovakvu igru treba gvozdena disciplina, posvecenost radu i uigranost ekipe, i upravo sam tu sumnjicav prema sposobnostima naseg strucnog shtaba. Priznacemo svi,Cico je bio majstor da to uradi-zato je ekipa i postizala tolike uspjehe i igrala tako dobro odbranu cak i sa Batkom i Dzudovicem, koji su, realno gledano, ispodprosjecni igraci i kixeri. I svakako treba izvesti najjaci sastav, jer ukoliko Shvajcarci kiksaju mi imamo shansu da vec u petak zavrsimo posao za baraz. Imamo najjaci sastav tima, maksimalno motivisan, i imamo losiji strucni shtab. Valjda ce to nekako da se izbalansira.

Shto se tice prognoze-necu nishta da govorim. To jest, ko voli kladionicu, igrajte od 0 do 1 golova.

P.S. Moram skupiti hrabrost da iz sveg srca navijam PROTIV Rooneya, Younga, Jonesa, Welbecka, Ferdinanda u istoj ekipi. To je za nas Unitedovce ipak blasfemija, na neki nacin Ali, istrpjecemo, CG je ipak CG
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by frnjok View Post
    Samo se zamisli malo o ovome...

Nemam sto da se zamislim, to se zove trebovanje karata. Ja idem na svaku utakmicu od kad igra reprezentacija i ne vidim nista sporno u tome sto ocu unaprijed da obezbijedim karte. Takodje prihvatam da uvedu sistem dje se moze kupiti komplet karata za kvalifikacije prvi bi ih kupio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post

Nemam sto da se zamislim, to se zove trebovanje karata. Ja idem na svaku utakmicu od kad igra reprezentacija i ne vidim nista sporno u tome sto ocu unaprijed da obezbijedim karte. Takodje prihvatam da uvedu sistem dje se moze kupiti komplet karata za kvalifikacije prvi bi ih kupio.
    Ma chujem ja sto ti govorish, sve je to ok - tako se trenutno karte uzimaju i ti izbora nemash nego tako. Ali kakvom je to umu debiloznom samo palo na pamet da se karte "trebuju" ... ne znam da l' da plachem il' da se smijem ":-)

Pa evo i josh koja ideja...lijepo se postavi web prodajno mjesto (recimo kao kad se avionska ili pozorishna karta kupuje), zna se svakog momenta koje je sjedishte josh slobodno, dva klika, bar kod se odshtampa i imash kartu. Bice jednog lijepog dana....
    Last edited by frnjok; 05-10-11 at 13:00.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

dzaba nam sva prica dok je stadion jedan od 3 najmanja u koji se igraju kvalifikacije. sramota
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Page 742 of 2251 FirstFirst ... 24264269273273873974074174274374474574675279284212421742 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)