Ao Tamagoci makse,nocna mora.Sestri se svaki put kad se islo u Tuzi mora trgovat jedan.Pa placa kad joj ugine. ao kakva budalastina.
Ao Tamagoci makse,nocna mora.Sestri se svaki put kad se islo u Tuzi mora trgovat jedan.Pa placa kad joj ugine. ao kakva budalastina.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
ahaha ja sam svoga kao mali non stop drzao da spava (samo okrecem sat izmedju ponoca i 7-8 ujutro) ne sjecam se tacno koje mu je vrijeme za spavanje bilo![]()
hahahaa meni ga je stric sa broda donio,crkao mi je odma![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Stric ???
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
sto se iscudjavas? :P
Nije bolovao ?
Strefilo ga ... onako ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
nothing comes from violence and nothing ever could
tako je
Je li tete Bate radila? Ih to je taj miris novina, danas ne mirisu tako. Cuvena karacha, ja i danas onu zatvorenu pjacu zovem Karacha, tzv. Merkato.
Kad smo kod Karache, sjeca li se ko ovih patika za fizicko, mrzila sam ih:
Pa cuvene Startas (vidjeh ih neki dan u Moskovsku preko puta Maxima haha):
Goozica stavi Zivotinjsko carstvo, ali ja pamtim neko drugacije, davno haha:
A ovo cudo kad se pojavilo, svemirske haha
![]()
@montenegrina: Zvala se teta Milunka, zvali smo je po imenu, ne znam da l` je imala neki nadimak..Imala je izostren sluh kad mama krene da nas tamani, sto je tada bilo sasvim racionalno nego mi nismo to tako posmatrali,i uletjela bi kod nas u stan da nas 'spasi'.. Pored teta Milunke radila je jos jedna crna zena,uvijek mi je bila strasno lijepa..Moram pitat mamu kako se zove,sjetice se ona..I cika Marko iz knjizare sa Trga N.Djurkovica mi fali, bio mi je najbolji drugar iz djetinjstva..I ljuljaske na setalistu kojih vise nema..I gomila stvari,uf..
Tada nismo zakljucavali vrata (sto je sad obavezno), druzili smo se medjusobno neuporedivo vise(ne samo mi djeca), ali tada nas je bilo daleko vise - 40oro djece na 3 zgrade..Nezaboravno..Sada nas ima 0,9 stanara/stan u mojoj zgradi. To su bila druga vremena, drugacije mjesto a i mi smo bili drugaciji. I to mi bas nedostaje.
Neki dan moj drugar Andrej (5 godina) svratio do mene da pita 'ocu li vanka da se igramo, rekoh :''Evo samo da pitam mamu''..Te pitah mamu mogu li izac da se igram - dogovor je dogovor..Zacenu se zena,davno je je to bilo..
...i domaći sok od zove. I domaći sladoledi.
Startas su nešto najudobnije što sam obula bila, ikad. Liše jednih štiklica, crvenih kao one iz Čarobnjaka iz Oza.
I dva blanš pramena s 14-15, kad je to bilo... avangarda?
I buntovničko odbijanje nošenja brusa, kad su se djevojčice utrkivale kad će koja prije da nabavi neki. (Ovo je već malo više informacija, ali.. tada JESMO bili drukčiji.)
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
vjerovatno ga nisi htjela nosit u prazno, tolko male brojeve tad nisu pravili ; )
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Dobro okačiste sliku šangajki. Usred ljeta šangajke na noge pa fudbala po betonu. Poslije nekoliko dana đon progori, ali se i dalje igra a na nogama opekotine u obliku rupa na đonovima. Posebna priča kad se njima lopta udari a noga odzvanja. Pa još ako je u pitanju polufudbal, iha. Nije dvadeset dana mogao da izdrži.
Mada ni Simod patike nisu mnogo bolje bile.
Must have olovka
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Pa ko je imao ovo bio je bajaČuvena limuzina na pedale :victorious:
Attachment 66299
A i ja ne 100 nego jedno 300 minimum, pink panteri,kamioni,avioni,svega i svaČESA :encouragement:
Bio sam 'music freak'. Snimanje, presnimavanje, blokčići sa full nazivima izvđača, pjesama i tako to ...
![]()
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks