Ne moze preko pm jer moramo vidjet kako se razumiju...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Šta će ti kenon pored te aždaje?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Ne moze preko pm jer moramo vidjet kako se razumiju...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
update-ovah cynogen mod na 2.3.7 i ovaj novi market kad pretrazujem ili skidam sve iskace Force Close sto moze bit to zna li neko ?
Pa tu ti je bio i lap top...onaj mali...od 10 inca.
Sjecas li se kad si mi pokazao na HTC one slike - kako fotke slikane HTC-om imaju po 8+ MB (jer si to vidio kod mene na Nokiju) pa sam ti ja onda rekao: daj details...kad ono, rename slike DSC i 4-5 cifara.
Znaci prebacio si slike sa Canona na HTC, i na taj nacin si htio da mi se hvalis kako HTC ima "teske" slike...ono, hoces da budes blizu Nokije.
E, na taj nacin si prebacio i klip pa si ga poslao meni, preko BT-a naravno, i onda je sjeeeeeckaoooo...
I to bi bilo to za veceras, priznaj da je ovo bilo sunday afternoon nod off.![]()
TAKUMI
na kojim si ti tad bio drogama, daj i meni malo?No, kazem, uploadujem klip na rapidshare, u properties ili exif ili sta vec ima ce se vidjet i cim je snimano, mada lako je vidjet: canon snima u mov, a DHD u 3gp. Klip o kom pricas je u 3gp. A da, zaboravih, ja sam: maknuo glitcheve, podigao rezoluciju i kvalitet, promijenio format, i sve to da bi tebi dokazao da nisi u pravu.
A tvoja nokija pushta quicktime u HD, bez ikakvog dodatnog plejera, jel?
A za slike, kad se slika sa fabrickom app, i sa camera360, nazivi fajla su razliciti, npr sa camera 360 je C360_2011-07-02 19-10-50.jpg , a sa ugradjenom app par sekundi kasnije je IMAG0242.jpg . Sa Canonom je npr IMG_0896.jpg, ali ja sam nabavio i Sony DSLR samo da bi te zajeb'o i odatle ovo sto pominjes "DSC i 4-5 cifara". :roll: Naravno, zaboravio si da dodas i onaj dio kako canon slika 16:9, a DHD 15:9, pa sam i kropovao slike, samo da bi dokazao mocnom i velikom Farbiji da moj DHD moze da napravi fotku od 5-6 megabajta. Kako je meni dosadno u zivotu, pa koristim razne editore da laziram fotke i klipove, jedino je jebenica sto si ti super 'nteligentan, pa provalis svaku moju teoriju zavjere. Jedino jos nisi provalio da je moj Mini zapravo prefarbana peglica (oh shit, sad sam se odao)![]()
Last edited by verbalni_fajter; 02-10-11 at 23:59.
(nečitko)
aj probacu nego izbrisacu sve![]()
ili flesuj taj sto ti je bio prije. bez wipe-ovanja. mada ne znam moze li to tako nikad nisam radio downgrade
Moja Nokia nema quicktime, ima Nokia Video Player, sa Big Screen-om i tim stvarima. Znas li sto je Big Screen?
Dalje, a sa kojim su nazivi DSC? Sa kojim app-om?
Aj sad, ovako, uzmi HTC i slikaj nesto, sa bilo kojom aplikacijom, da vidimo tih 10/12 MB, ovako nesto:
![]()
TAKUMI
jao, jadan ja, n8 sa 12mpix pravi 6.85MB, a ja sa DHD sa 8mpix samo ovoliko
Uploaded with ImageShack.us
a to je inace straaasan pokazatelj kvaliteta :roll:
big screen je 4,3".
4" nije big screen. Uzivaj misleci da jeste![]()
(nečitko)
Spam Troll Bot bla bla bla
http://www.engadget.com/2011/10/02/h...bers-gps-data/
Opet isto...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
to za Java telefone bas nema. Aj ti, posto si samozvani haker, eo uhakuj u moj tel :mrgreen:
Java je inace neprobojna: http://www.engadget.com/2011/05/19/a...bilities-list/
samo mi je zao sto ne mogu da nadjem graph skoji pokazuje ranjivost telefona po OS-ovima... Java i dalje vodi, ou jea, makar u necemu da si prvi
A eto Engadget kaze i sledece: "After placing all bets on Windows Phone, Stephen Elop announced that Nokia would slowly phase out its OG operating system, Symbian." Jao, ovo mora da lazu, simba ce da zivi forever, ili makar dok ti ne skupis para da zamijenis konacno to java govance! (ironija je da ces ga zamijeniti sa android telefonom, pa se onda praviti pametan)
http://www.engadget.com/2011/09/30/n...s-to-accenture
(nečitko)
ima li iko da pobrishe ovoliki spam!
ajde legendice moje sjedite nedje na kafu (ocigledno se znate) pa razglabajte po citav dan. inace spam i dopisivanje su zabranjeni.
Kenija nikad u zivotu nisam vidio, al ga pozivam na kafu, da mi demonstrira softversku i hardversku superiornost Aino-a nad DHDBTW, ne znate sta je spam...
(nečitko)
mene sony ericsson kad predje 80 na kocenje trese sto moze bit ? star software a ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
@sparco Zavisi sve koji je, ako je kita oce da trese od softvera starog. A moze bit i hardver.
e to je to onda, nista da prodam uzmem nesto bolje, ne isplati se ulagat , barachina ;p
keni ti je expert za kite i soni eriksone, on ce ti odma rec sta je! Keni, uhakuj mu u tel i sredi to, oli?
(nečitko)
@sparco
koji sonyericsson?
E samo ne znam od kad je to kvalitet slike uslovljem brojem megabajta.... Takvo poredjenje je van pameti, pa bolje je da ti slika zauzima manje, a na isti broj pixela i super fine kvalitet...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
salim se moj telefon ima najnapredniju opciju a to je zelana slusalica i nista vise ;p
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks