Page 26 of 825 FirstFirst ... 162223242526272829303676126526 ... LastLast
Results 626 to 650 of 20625

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    samo ce imat mali problem da dokaze da mu auto nije bilo neregistrovano
    Kome je problem da dokaze to?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

pa konkretno njemu
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pa ne postoji mogucnost da dokaze, jer oni uz pomoc tablica znaju da li je to auto bilo regano tog i tog datuma.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GaD View Post
    Brate nisi kriv dobro je da nisi potpisao. Samo si vozio neregisrovano vozilo, nisi napravio prekrsaj !
    Quote Originally Posted by NSX View Post
    sad moze na suocavanje sa policajcem..samo ce imat mali problem da dokaze da mu auto nije bilo neregistrovano
    ama bas nikakav prekrsaj nijesam pravio vozio lagano 20 na sat neka guzva bila,to suocavanje mozda i nebi bilo lose,jer dok mi je ovaj policajac pisao kaznu,lik sa tuaregom,projurio je 150 na sat,pretekao dvojicu sa njegove desne strane na prosirenju iako je na tom bulevaru bile 4 trake ...ovaj ga je probao zaustaviti,medjutim nije bilo trika ovaj da stane...policajac baci one papire krenu da se spremi da juri za njim...medjutim ovaj se vrati...i nista...ovaj mu rece da saceka...kad on zavrsi samnom...momak okrenu nekoga telefonom...dade ga ovom policajcu...samo vidis smijanje zajebancija...i policajac njega pusti...za to vrijeme ja stojim pored i kad sam vidio da ce da ga pusti ja pridjoh tamo da malo zajebavam...ja kako pridjoh on kao da mu upise podatke...to je trajalo svega 5 sec,polcajac samo sjede na motor i pobjeze...mozda se i to moze nekako iskoristit na suocavanju...

Quote Originally Posted by DAKA-HN View Post
    dobit ces poziv za sud,platit ces kaznu i sudske troskove...
    sta mislite o velicini kazne,ovaj mi je na lice mjesta napisao 80...

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Kome je problem da dokaze to?
    hehe meni...taj auto mi je bio kod majstora sigurno 4 mjeseca,cekao se neki dio,i bas dan prije smo ga uzeli sa servisa...u ta 4 mjeseca mu je istekla reg...bi li se to moglo iskoristit na sudu...tipa da kazem da sam ga bas vodio na registraciju sa servisa il je to glupo?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Uf, that story won't wash.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

treba telefonom tako snimati dok ti pisu kaznu a druge pustaju,pa da vidis kako ce promijenit izraz lica. ako je policajac stoka budi i ti jos veca

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Kad ćete više naučit da smo u CG pred zakonom svi mi jednaki?

-Jedino smo mi s parama, ili mi što nam tetka radi u vladu malo jednakiji

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

u 8 sati jutros :
    - jedan se sakrio preko puta maksima, ali bas sakrio onamo ispred posta
    - drugi na motor kod ckb
    - kod sahat kule
    - preko puta sargarepe

pih

Btw, i dalje se nosi uplatnica DJE kad platis kaznu? ili je nesto promijenjeno ? Nisam placa' kaznu sto godina
    Quote Originally Posted by my name is ...
    izvini oli mi rec kako da neciji post stavim u signature ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

a u subotu veche nervozni brat na motoru (znate na koga mislim, lik koji je bio u 'Za minut slave', 'Ja sam najjaci' itd) nije dao narodu da se dishe onamo.

kako koji taksista stane da neko izadje kod coska ili onamo, on na pistaljku, ako se ne makne u roku od ODMA - ovaj uzima podatke i provjerava kao.
    pa valjda neko udje vespom u ulicu slobode, ovaj pali rotacije i za njim.
    Ali zato prodje onaj crni ford na americke, sa nekim hemi motorom puni gas pored njega (kad je vidio policajca - stisnuo ga) makar 90/100 na sat - ovaj nista.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Nema nosenja uplatnica vise...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

odlicno.
    danke

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by aCid_cOokiE View Post
    a u subotu veche nervozni brat na motoru (znate na koga mislim, lik koji je bio u 'Za minut slave', 'Ja sam najjaci' itd) nije dao narodu da se dishe onamo.

kako koji taksista stane da neko izadje kod coska ili onamo, on na pistaljku, ako se ne makne u roku od ODMA - ovaj uzima podatke i provjerava kao.
    pa valjda neko udje vespom u ulicu slobode, ovaj pali rotacije i za njim.
    Ali zato prodje onaj crni ford na americke, sa nekim hemi motorom puni gas pored njega (kad je vidio policajca - stisnuo ga) makar 90/100 na sat - ovaj nista.
    Ono je najveci debil, pored svih tamo...mozda kad bi svi udruzili svoje debiluke zajedno...mozda, ali samo mozda bi mu se primakli.... iskopleksirani patuljak sa znackom.... mozda ima slicnih na filmove... pih!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

crni ford na americke

hehehehe, e moj frende...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

sad ja treba da pitam 'what' ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nobody can touch us. We have the F16, B52 an so on.

YOU TOUCH, WE KILL.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bogme sam ja jednog sa x5 prije neku noc samara 10 minuta...kranuo u rod....pa malo zajebava sa nacinom voznje....

treba li da ocekujem F16???

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

Quote Originally Posted by brzi_pas View Post
    Ono je najveci debil, pored svih tamo...mozda kad bi svi udruzili svoje debiluke zajedno...mozda, ali samo mozda bi mu se primakli.... iskopleksirani patuljak sa znackom.... mozda ima slicnih na filmove... pih!
    istina ziva...takav iskompleksirani tip se nije gledao jos.....pa misli daje cudo sto vozi onaj motorcic i ima znacku...dok ga neko dobro ne isklepa...
    meni je najsmjesniji kad krene da prati specijalce kad krenu u racije, pa trckara za njima ili ih predvodi na motorcic...budala...
    inace ja sam nedje ljetos isao na zabljak...i od niksica me toliko izpizdio sa svojim motorom(nije bio policajski) da sam u par situacija dosao bio do toga da ga gurnem sa puta, a nekoliko puta ga i zamalo nisam udario od pozadi...ja ga stignem on vozi 5km/h..ja da ga preteknem on gas ja gas...i jedan pored drugoga do krivine...onda se ja vratim on stane u sred krivine...a da ne pominjem sto je radio ostalima...pretice u sred krivine, i ne ice se sa puta, a svi iz suprotnog pravca koce i lome se da ga ne ubiju...i onda ga na zabljak zaustavi kontrola i tu se izljube i ispricaju...
    a samo cekam da me zaustavi....imam da se ispricamo lijepo...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

u 8 sati jutros :
    - jedan se sakrio preko puta maksima, ali bas sakrio onamo ispred posta
    - drugi na motor kod ckb
    - kod sahat kule
    - preko puta sargarepe

pih
    Viđeh i ja ovoga preko puta maksima sad prije pola sata, iza drveta se sakrio i čeka...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    istina ziva...takav iskompleksirani tip se nije gledao jos.....pa misli daje cudo sto vozi onaj motorcic i ima znacku...dok ga neko dobro ne isklepa...
    meni je najsmjesniji kad krene da prati specijalce kad krenu u racije, pa trckara za njima ili ih predvodi na motorcic...budala...
    inace ja sam nedje ljetos isao na zabljak...i od niksica me toliko izpizdio sa svojim motorom(nije bio policajski) da sam u par situacija dosao bio do toga da ga gurnem sa puta, a nekoliko puta ga i zamalo nisam udario od pozadi...ja ga stignem on vozi 5km/h..ja da ga preteknem on gas ja gas...i jedan pored drugoga do krivine...onda se ja vratim on stane u sred krivine...a da ne pominjem sto je radio ostalima...pretice u sred krivine, i ne ice se sa puta, a svi iz suprotnog pravca koce i lome se da ga ne ubiju...i onda ga na zabljak zaustavi kontrola i tu se izljube i ispricaju...
    a samo cekam da me zaustavi....imam da se ispricamo lijepo...
    Kralj me ne nedje prije 4-5 godina zaustavio (tad nije bilo motorcica) i krenuo da izmishlja kako sam prosa kroz crveno i telefon i pojas (ustvari stvarno sam pricao na telefon i nisam ga sklonio kad me je zaustavio, nego zavrshio razgovor i otvorio prozor) i on meni kao kroz crveno, ovo-ono...oduzimanje vozila tezak prekrshaj...ja ga gledam i govorim, "druze, kakvo crveno''...a krelac mi govori, ja sam za tebe VI i tako mi se obracajte.....
    Ja prskoh od smijeha i izadjoh iz kola, kad lik ubrzanim korakom preko ulice i vice na motorolu..."Patrola za privodjenje, patrola za privodjenje, potrebno mi je pojacanje...."
    Znaci sprdnja, pola sata smo ostali tu, njegov kolega, i ja, posto je on presha ulicu i molio da mu dodje pojacanje....cak i njegov kolega stariji neki prokomentarisa...ono nesto kao...nije on bash najzdraviji... naravno, doshla patrola, i nisu me priveli a ni auto.... nisu mi cak ni prijavu napisali... i to nisam zvao nikoga da intervenishe(nemam mupovaca u prijatelje), nego su i kolege poludjele mislili neka frka....i svi ga iskulirali... znali su i tad sa kim imaju posla...

Inace je lik zavrshio sve vishe skole i zajebancije sto se moglo zavrshit, al takav retardiran cak ni u MUP ne moze da napreduje....

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Jel to onaj što je harmonikaš u slobodno vrijeme?

Thanks Thanks Given 
    1,807
    Thanks Thanks Received 
    2,355
    Thanked in
    1,298 Posts

on je valjda najmladji komandir ikad... pih

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobio sam kaznu od 20 e za pogresno parkiranje i prosao rok od 10 dana da uplatim,i sto da cinim sad?Ipak mi se ne placa 100 e kazne(zbog troskova),jer je prva kazna u pitanju pa pojma nemam kako to ide..
    Last edited by Bon_Jovi_90; 03-10-11 at 13:54.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

mene je pustio jednom kad nisam propustio pjesaka koji je bio na 50 metara od mene i razmisljao da li da predje ulicu (ili je mozda tu nekoga cekao )
    i veli "mi se znamo odnekle" ja rekoh "moguce",aj dobro kaze oprastam ti ali nemoj vise to da radis,da se ne prave problemi,ja rekoh dobro,samo me nemoj ti vise zaustavljat i nece se pravit problemi

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

Quote Originally Posted by brzi_pas View Post
    Kralj me ne nedje prije 4-5 godina zaustavio (tad nije bilo motorcica) i krenuo da izmishlja kako sam prosa kroz crveno i telefon i pojas (ustvari stvarno sam pricao na telefon i nisam ga sklonio kad me je zaustavio, nego zavrshio razgovor i otvorio prozor) i on meni kao kroz crveno, ovo-ono...oduzimanje vozila tezak prekrshaj...ja ga gledam i govorim, "druze, kakvo crveno''...a krelac mi govori, ja sam za tebe VI i tako mi se obracajte.....
    Ja prskoh od smijeha i izadjoh iz kola, kad lik ubrzanim korakom preko ulice i vice na motorolu..."Patrola za privodjenje, patrola za privodjenje, potrebno mi je pojacanje...."
    Znaci sprdnja, pola sata smo ostali tu, njegov kolega, i ja, posto je on presha ulicu i molio da mu dodje pojacanje....cak i njegov kolega stariji neki prokomentarisa...ono nesto kao...nije on bash najzdraviji... naravno, doshla patrola, i nisu me priveli a ni auto.... nisu mi cak ni prijavu napisali... i to nisam zvao nikoga da intervenishe(nemam mupovaca u prijatelje), nego su i kolege poludjele mislili neka frka....i svi ga iskulirali... znali su i tad sa kim imaju posla...

Inace je lik zavrshio sve vishe skole i zajebancije sto se moglo zavrshit, al takav retardiran cak ni u MUP ne moze da napreduje....
    a moga druga je zaustavljao nekoliko puta...dok jednom prilikom ga njegov kolega prad ovim mojim drugom nije izmrskao...jer je ovaj napao ovoga da je auto ukradeno...a auto na ime njegovoga oca...i tu pocela prepirka, dosao kolega i pocerao ga kao zadnju budalu, a ovome se drugu mome izvinio i kraj...
    ma debil teski...dovoljno je bilo sto smo ga gledali na onu emisiju ja sam najjaci

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bon_Jovi_90 View Post
    Dobio sam kaznu od 20 e za pogresno parkiranje i prosao rok od 10 dana da uplatim,i sto da cinim sad?Ipak mi se ne placa 100 e kazne(zbog troskova),jer je prva kazna u pitanju pa pojma nemam kako to ide..
    Neko ?

Page 26 of 825 FirstFirst ... 162223242526272829303676126526 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)