Jos jedan fail.
Kladim se da nisu znali da postoji to kod Audija (nisam ni ja).
TAKUMI
Aha, opet su pocele turbine brzo da crkavaju.
Prvo je bilo da crkavaju, pa da ne crkavaju i sad opet crkavaju
Po čemu ti je ovo jeftino ? Vidiš da je neregistrovan što znači na ovu cijenu dodaj još milion na registraciju jer je kod njih sve preko 2000 kubika oder, znači za Srbiju nije povoljno. Ako ćeš da ga uvezeš kod nas, plaćaš sve isto kao da ga uvoziš iz Njemačke ili Italije gdje su ovi modeli taman toliko ako ne i jeftinije, ispašće te malo jeftinije nego ovakav ristajling u pg.
Fanovi BMW ... moze li neki savjet o kupovini 118 diesel ?
Koja bi to "normalna" cijena mogla da bude....mane....nedostaci ....
Hvala !
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
sto bas taja mane su mu cijela oznaka..
![]()
She is only here to annoy herself!
Nisu im auta jeftinija nego kod nas alu tu smo neđe...
Sinoc kad je izbacio onaj link pogledao sam po tom sajtu cijene, to su sve kante koje su po 200K i vise presle, ovdje se moze dosta jeftinije proci, bar sto se E46 tice, za ostale ne znam
Eh da smo imali još par stotina evraH sad mi bi bila crvena ispred kuČe.... Bila je odmah pored ovoga na placu. Jedinice su skuplje za održavanje jer kod nas nema aftermarket dijelova pa sve mora u oficijalni servis, takođe su skuplje jer još drže cijenu... 118d ima ako se ne varam 143ks (isto koliko moj stari 325tds), dobro ide i malo troši... Za veće kvarove nisam čuo...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Uzmi trojku coupe, jebes jedinicu ruznu![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=1 jel ovo povoljno?![]()
hahahaha,pogledaj im cijene, Bmw 3 kupe 44000, a napravljen 2008, i od tada im stoji u salon![]()
To se moze prodat kod nas, kao 2011...
TAKUMI
mozda su bili dobri tada, ali sad je ovo konzerva![]()
da ga vidis uzivo vjeruj mi da nema sanse da bi ostao ravnodusan
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Mozda kad bi ulozio u njega 5 hiljada ako ne i vise, i tad moze samo da izgleda, voznja i sve ostalo ostaje nikakva![]()
sve zavisi šta smatraš pod nikakvaja vjerujem da se bolje vozi od 318i
![]()
She is only here to annoy herself!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks