A nemoj, lepetanac, molim te. Ja se naśekirah svo jutro i ne vjerujem da ću moć spavat noćas od misli što je Savićević po nacionalnosti :lolblue:. Mislim, znam da je Crnogorac, ali opet ne znam što se iza brda valja :roll:.
E pa stvarno sprdnja. Nedavno je neko na facebooku čestitao rođendan jednom našem reprezentativcu nazvavši ga “Srbine” i ovđe se digla i kuka i motika, a ovaj se samo ljubazno zahvalio. Nevjerovatno je kakav smo narod.
Dick Laurent is dead!
ovo ti je tačno, ali pitanje je koliko bi doprinijeli u utakmici protiv svoje matične države.. lično nijesam pristalica da dovodimo igrače koji su dobili šut kartu iz svojih saveza, pa smo im mi rezervna opcija..
za državu se igra prije svega iz srca, ponosno, pjevat himnu, ogrnut se državnom zastavom - to je valjda sustina REPREZENTACIJE !!!
bar to gledamo u drugim državama, naročito komšijskim..
O chemu vi prdnjavite, ja ovo ne mogu da vjerujem. Dijeli nas bod od EP, a vi 5 strana ispisaste o Srbima, Crnogorcima, Dzedajima, Prlainovicu... Pochinite malo!
Slazem se.
Ja bih zamolio moderatora da pobrise ovaj 'dijalog' sa Rebelom.
Hvala.
Pa nishta onda... Da se pjeva Cico vrati se, Dejo Srbine, a ovi neka igraju, boli nas ****.
Slazem se.
ja bi isto zapjevao dejo srbine, iz gusta)))
pred pocetak utakmice kad dodje jednom zapjevati
dejoo srbine pa ti si boog
cisto iz fore![]()
Last edited by lepetanac; 30-09-11 at 13:55.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ljudi tema je crnogorska reprezentacija, a ne Dejo Savicevic, Srbi, Crnogorci i ostalo.
Nego da prodje ovaj vikend bez povreda nasih kljucnih igraca, a onda u petak ludnica![]()
Gledam sad ovaj spisak Švajcarske, mnogo im je jači sastav nego prije. Benaglio, Sanderos, Lichtsteiner, Behrami, Džemaili... niko od njih nije igrao prvu utakmicu protiv nas. Biće pakleno teško.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
evo sastava svajcaraca
Dijego Benaljo (Volfsburg), Džoni Leoni (Cirih) i Marko Wolfli (Jang Bojs), defanzivci Štefan Lihštajner (Juventus), Johan Djouru (Arsenal), Filip Senderos (Fulam), Stiv Von Bergen (Ćezena), Tim Klose (Nirnberg), Reto Cigler (Fenerbahče) i Rikardo Rodrigez (Cirih), vezisti Valon Behrami (Fiorentina), David Degen (Jang Bojs), Gokhan Inler (Napoli), Želson Fernandeš (Lester), Blerim Džemaili (Napoli), Fabijan Frej (Bazel) i Kserdan Šaćiri (Bazel), te napadači Eren Derdjok (Bajer Leverkuzen), Inoćent Emeghara (Lorijen), Granit Džaka (Bazel) i Admir Mehmedi (Cirih).
pa da se uporedi dje oni igraju a dje su nasi, ni malo ne djeluju za stil lako cemo
Jeste ali Sanderos i Dzemaili malo igraju u svojim klubovima.
Švajcarci, međutim, imaju problema, Trankilo Barneta otpao je još ranije zbog povrede, dok Filip Senderos, Eren Derdjok i Blerim Džemaili ove sezone praktično i ne igraju u svojim klubovima.
"To je stvarno problem", dao je Hicfeld.
http://www.vijesti.me/sport/hicfeld-...a-clanak-40251
Ja bih, iz gusta, otpjevao nesto Djurdjevcu. Mislim da je potpuno nepravedno zapostavljen...
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
‚kakva je situacija sa zutim kod njih
KO ima sve zute kartone kod nas znali ko nadam se da ga vucinic nema jer ako ga ima kakva je pamet dobice zuti protiv engleza
Naravno da ima Vucinic, skinuo je gace protiv SvajcarskeEvo da ponovim spisak: Savic, Basa, Dzudovic, Drincic, Vukcevic, Pekovic, Vucinic
zemljo otvori se
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
1. Ovo je izvuceno iz konteksta. Mislim da je Dejo htio nesto drugo da kaze.
2. Cak i da je Srbin, tj. Crnogorac srpskog porijekla, ne vidim sto je problem.
U ovom klipu je sve rekao, tako da ne treba obracati paznju na to sto prenose strani mediji i 'Dan'. Tako je i Lazar Ristovski rekao u nekoj emisiji da se u njegovoj kuci uvijek pricalo crnogorskim, pa su ovi nasi mamlazi to pustili u sred dnevnika. Klasicno novinarsko trovanje i podgrijavanje glava ekstremnih nacionalista.
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
moze li se batalit ta prica sto je dejo ...dobro svi znamo sto je on nego da se mi okrenemo utakmici protiv engleza !!!
kojih engleza, vidis da je ovo bitnije
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks