S jedne strane - postoji Fringe topic.
S druge strane, gdje god odem, Breaking Bad topic se svodi na 5-6 postova tipa "Holy shit" svake nedjelje.![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
ja ga izgledah jedno pola sezone i stadohnedje sam se prevrcao od smijeha a bogami nedje se i smorih
vjerovatno jer sam ih bio zaredjao, ja kao ja. . .
ne znam sto je gore - sto ga muce onako (honeymoon sweet u indiji) ili sto je on onako blentav.ona faca smorena: "Karl, get on the camel." -"NO!"
Stone the crow
Ja sam u 2 dana odgledao sve, citavo se vrijeme smijao.
Pa u Jordanu:
I'm not going on a camel again.
-Come on.
-Why?
-Why?
I'm not going on a camel.
:lolblue: :lolblue: :lolblue:
Ao. Dosta vise. Mogao bih citavu seriju prekopirat.![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
to to - to je ta scena
Stone the crow
Zavrsio sam Justified i drugu sezonu, mnogo dobra. Drasticno su se bili popravili, prevario bi se co'ek na osnovu prvih nekoliko sezona. Prastaj Roy
Poceh i da gledam cetvrtu sezonu Breaking Bad. Sokiralo me ono ubistvo u prvoj epizodi, znao sam da ce ga ubiti kad je stojao ispred onoga lika, ali na onaj nacin, nisam mogao da gledam ono.
Last edited by Mojsije; 28-09-11 at 23:52.
Jel jos ko odgleda Terra Novu? Odgledah i neznam, tu i tamo. Gledace se to sigurno, moram popunit SF supljinu kad nema Stargate-a nikakvog vise....
Odgledao sam i puno mi je bolje nego što sam očekivao. Biće zanimljivo ako odrade pametno.
Meni su bile super i onih nekoliko pojedinačnih na početku jer je dijalog bio vrhunski, pravo iz romana Elmore Leonarda. Kad su počeli da pletu dublju priču s onim odličnim likovima, samo je bilo pitanje vremena kad će postati must-see. Sve u drugoj sezoni vezano za porodicu Bennet, posebno Mags, je bilo zlatno.
A spoiluj to o Breaking Bad, gledaju ljudi, najbolje je da NIŠTA ne znaju.
Sjajno su odradili one ruralne likove i mentalitet iz Kentakija, za desetku nema sto.
Pocelo vAM je opet ono ****** himym, nemojte se trudit evo bacih uru zivota i zao mi je
Ali svejedno mora da se gleda kad se vec poceloSto znam, manji je crnjak gledat nju nego breaking bad :very_drunk:
od breaking bad-a sam pogledao prve 15min i batalio prije jos skoro godinu![]()
Evo je na ovaj topic toliko ishvalise... serija je toliko spora, i ima toliko iritantnu zenu za ulogu supruge glavnog lika da je to kazna gledati
nisam jos spreman za tako nesto, treba mi californication, entourage ili nesto slicno![]()
Mozak na otavu i ojsa-sa. :P
modern family odgledah na tvoju preporuku i odlicna je
a sad cu ove da skidam
zahvaljujem![]()
criminal mind. postala zavisnik i u pola rodbine vidim masovne ubice...:lemo:
poceli opet na neki weed...ispocetka...pfff...valjda ce bit otkupili vise wsezona od atlasa koji vrti 2-3 svakog ljeta:neglected:
no more dragons left to slave.
Ne moze serija biti toliko losa koliko ja mogu biti zaljubljen u Zooey Deschanel.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Za Breaking Bad samo treba malkice strpljenja. Prva sezona je malo sporija od ostalih serija. Mada i jeste cijela serija mozda sporija od drugih na koje su neki navikli. Ja bas volim malo sporiji tempo.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Breaking bad je do sredine druge sezone prilicno spor, ali onda krece radnja da se razvija brze i serija postaje dosta zanimljivija nego sto je do tad bila, iako je i do tad to bilo dosta dobro...Mislim da bi ovo bila serija bez mane da su sve ovo do sad spakovali u 20 epizoda...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks