kako ih je kedown satrao![]()
Povedilja? Pato? Pobro?
kako ih je kedown satrao![]()
Who let the dogs out
Zato sam se ja pametni nasha nocas da igram x2 na Borusiju umjesto 1x na Marsej, sve zbog onoga penala od Subotica, on i njegovo klizanje...
Neka nego pogodise stativu i na kraju utakmice precku. A samo jedan gol mi je trebao.
Bravo Petronas i Kedown ....![]()
...To je posao
Dostina popadasmo juče , baš..uhhhhhh Šahtjoru sve ti ....
Ajde da danas pokušamo izvući juče izgubljeno
Ali samo singlove....
Celtic vs. Udinese DNB2 , q.2,20 ... Ne mogu da nadjem lines up od Celtic-a ,ali ranije sam čitao da imaju dosta problema sa nedisciplinom u klubu. Takodje ima dosta povrijedjenih i suspendovanih igrača .Inače nisu u formi i jako im loše ide ,posebno odbrani....Dok Udinese je opasan i na strani....Mislim da Udineze pobijedjuje ,ali se ogradjujem sa Draw No Bet....I Udineze ima problema sa igračima ...ne igraju Di Natale , Torje , Domizzi ...Flores i Barreto...Ali ipak tipujem na njih.... Srećno
Sporting vs. Lazio 3+ , q.1,90 ... Sporting je jako ofanzivan i daje prilično golova , ali imaju problema sa odbranom , a naročito sa golmanima...ovaj novi je prilično nesiguran i nervozan , pa se nadam da će pojačani napad Lazio-a imati učinak makar 1-2 gola....
Legia vs. Hapoel Tel Aviv 1 , q.2,25... Legia je stabilna ekipa ,sa igračima koji igraju zajedno već 3-4 godine...Hapoel je doma izgubio od Rapida , igraju spor fudbal ...mislim da nemaju šanse ....
Last edited by GuGi; 29-09-11 at 12:08.
... Ride away with your mighty horse
ride away through the land of storms...
Kazan - PAOK 1 - Paok igra sa olymiakos-om za vikend, a na ovom mecu nece igrati Salpingidis i P Garcia
Twente - Wisla 1 - Visla bez dva vazna ofanzivna igraca Melikson-a i Malecki-a
Odense - Fulham 2 - Odense izgubio 3 meca za redom u ligi, a Zamora i A Johnson bili nisu igrali za vikend i ocekuje se da igraju danas. Ipak Zamora ne igra, ostao je u londonu i on i Dembele.
Stoke - Besiktas 1
kvota 10.9
---------------------------
Kazan - PAOK 1
Twente - Wisla 1
Odense - Fulham 2
Stoke - Besiktas 1
Lok. Moscow - Anderlecht 3+
Metalist - Alkmaar gg
Celtic - Udinese 1
Vaslui - Zurich 1
Sporting - Lazio 1
kvota 455
Last edited by TheTjule; 29-09-11 at 12:13.
Celtic over 2.5 zutih WIN
Psv over 2.5 zutih WIN
Psg over 2.5 zutih WIN
Totenham over 2.5 zutih FAIL
eo da se proba nesto.. kolka je kvota neznam jos.. kasnije cu poc do meridiana pa vidjet moze li se ovo odigrat..
edit: stoke 1 1,85 FT2:1 WIN
birmingham dnb2 2,37 FT1:2 WIN (doslo 1-2)
steaua b. 2 2,45 FT1:1 FAIL
psg ppx 1,95 HT2:0 FAIL
3/10
ukup kv: 20,94
malmo H1 kv: 4,00 FT1:2 FAIL
salzburg H1 kv: 2,60
stoke H1 kv: 3,00
1/10![]()
ukup kv: 31,20e
Last edited by Shadow'91; 29-09-11 at 22:41.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
bolje ne pokušavaj![]()
Prvo Esbjerg,pa Sahtjor...Ljepota...
Legija - Hapoel 1 2,25
Odenze - Fulam DNB2 1,77
Seltik - Udineze DNB2 2,17
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
taj odenze gura dobro u evropi, ako zanemarimo domace prvenstvo, ovo moze biti glatko kec, jer fulam ne pokazuje neke igre bog zna evo vec neko vrijeme
Who let the dogs out
TIPSAREVIC-CIPOLLA H1 4.5gemova kvota 1.85 POKLON !
Lambda
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
e to nisam znao da su poslali kombinovane,onda je to druga prica ...
Lambda
nema dosta igraca iz prvih postava
za udineze ne nastupaju Di Natale, Torje, Barreto i Floro Flores
za Lazio ne znam tacno ko ne igra ali vidjeh nedje da odmaraju par igraca za subotnji mec sa fiorentinom
Who let the dogs out
Pa ne bih bas ekao da je Lazio poslao kombinovani sastav...samo je Cana u prve umijesto Ledezme, i Roki umjesto Sise, mada ce vjervotno uci u igru obojica...ostalo sve isto...
SPORTING LISBON (4-4-2): Rui Patricio, Joao Pereira, Onyewu, Polga, Insua, Rinaudo, Schaars, Matias Fernandez, Capel, Carrillo, Wolfswinkel
LAZIO (4-3-1-2): Marchetti; Konko, Dias, Diakite, Lulic; Gonzalez, Cana, Brocchi; Hernanes, Rocchi, Klose.
kao sto napisah, za lacio nisam bas siguran al sam procitao da odmaraju par igraca za prvenstveni mec u subotu
Who let the dogs out
rubin kazan-paok 1 kvota 1.60 fix dana !
Lambda
kolko cesto dobijate
Tottenham 4+
Birmingem daje 1+
Kopenhagen daje 1+
AEK 1
Sporting 1
Godoy Cruz 1
gdje nadjete te moguce sastave
inace,pricekajte 18 sati kada dodju sluzbeni sastavi za utakmice u 19 h
da se ne bi dogodilo da recimo mnogi odmore igrace posto Liga Uefe nije neko bogato natjecanje
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks