Uskoro ce startovati TV CORONA
Ko to kaze?Ekskluzive postoje kod svih,ovo bi bila prva za PI-Com![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Uskoro ce startovati TV CORONA
Novi kanal RTV Corona iz Bara, pozicija 15 (ima radio kao drugi audio - pritisnite OPT dugme). Uzivajte![]()
Sale zajebantu stari ! vazda si znao te stosove.
Najjače kad kaže "Uživajte", u lice nam se sprda.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
A sto drugo da vam kazem za ovakav kanal osim da uzivate![]()
ah da zaboravio sam da kazem da restartujete STB ili sacekajte do ujtru
Last edited by Sale; 28-09-11 at 15:48.
B92 steka u velike. Sredite to
do nove ostasmo na dva kanala super
Mene je idol da budem trener
pokusavao sam ja danas da prijavim kvar desetak puta na 1500, i konstantno su svi operateri zauzeti... Postoji li neki drugi nacin da se kvar prijavi u vasoj sisnjarskoj firmi?
Od danas extreme sport se umituje u 16/9 formatu, sredite to!
I sliku na B92 da ne sjecka svaki sekund, ne moze se gledati cijeli dan
Aloooooooooo.Ocu PRVU srpsk.telewz!OCU DA GLEDAM TV SHOW"IZADJI NA CRTU".Shvatate?
Za tih 10e ocu zabavu,a ne iste MONOTONE kanale,dosadne i gadne.Upalim prelistam i izagasim TV.Samo nzn dokle,cu da dajem pare za ovo sm.Izgasicu ga potpuno jedan dan!
Izwoli,nemoj se puno nerwirati.Pozz
http://www.prva.rs/sr/video/zabava/i...crtu+1.epizoda
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
TNX.Ali je ipak bolje naTV.Lakse mi je gledatPa zasto im placam pretplatu koji Q?Valjda treba dan ima bar 2 normalna kanala.Sto bi s "Prvom" odjednom,odose kao da nikad nijese ni bila?!Moze li se to ikad vratit?!Ako nemoze propalo se...Kakd onda nesto bolje ocekivat.
Je li TV Vijesti više ne emituje Vece sa Ivanom Ivanovicem i Paklenu kuhinju sa Prve TV? Je li Prva TV zvanično preuzela Pro TV i može li se tamo očekivati nešto iz njihove produkcije u neko dogledno vrijeme?
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
13-tog je bila zvanicna informacija od strane ARD-a da je promjenjena vlasnicka struktura Pro TV-a, nije je kupila Prva Srpska televizija vec ju je kupila Antena group iz Grcke, jedino zajednicko ovim dvijema firmama je vlasnik. Pitanje je da li ce biti emitovana produkcija Prve Srpske televizije ili ne, vjerujem da oce posto im se ne isplati da krecu sa produkcijom novog sadrzaja, mada oni dobijaju sve na pladnju, dobijaju jednu od najopremljenijih medija u CG sto se tice tehnologije tako da treba samo cekati i vidjeti sta ce ispasti od svega toga.
Mene zanima da li ce spanska liga u fudbalu i jadranska liga u kosarci na B92 biti prikazivana i za teritoriju CG ili ce program biti zamracen?
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Sve to, samo na ArenaSport kanalima, pretpostavljam..
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
pa nzm koja je svrha zadrzavanja kanala B92, ako se ne mogu pratiti sport, serije i filmovi koje oni emituju![]()
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Njihova produkcija.
Bolest bolest bolest.
Ako ja sat dovnem edan petpet nula oce li dot neko da mi vlati kanae?
A makse.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Moram li svaki put kad se pojavi neki novi kanal da preuređujem kanale i vraćam sve onako kako je bilo? Već nekoliko puta je bilo riječi o ovome, ali izgleda da nema volje da se problem riješi.
Da izbjegnemo nesporazum: podesio sam kanale onako kako meni odgovara (promjenio sam im red u odnosu na podrazmijevani), ali nakon dodavanja novog kanala neke od njih ne vidim, neki su pomjeren sa svoje pozicije na drugi kraj, a pojavili su mi se i pojedini programi koje sam uklonio sa spiska.
Sad moram da ih sredjujem ponovo, po ko zna koji put.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks