mislio sam full da su placene![]()
vec je naveden nedje odje, pa prelistaj... Mada, evo nesto: http://www.mobilephonetalk.com/showt...D-And-3D-Games
ps full hd (1920x1080) igrice android nece furati jos duuugo :mrgreen:
(nečitko)
mislio sam full da su placene![]()
verbalni, rece li ti da rezolucija predstavlja problem kod aplikacija...da odredjena aplikacija radi samo sa jednom rezolucijom?
TAKUMI
aaa, ti ne bi dzabe, nego da placas? :?
(nečitko)
zavisi o kojem telefonu i OS- pricamo
ali generalno, da
i za android ima aplikacija koje nece da rade ako imas 320x240
npr
takodje, kad se skida npr iGo, moras da ga skines za rezoluciju koju imas (android market sam prepoznaje model i rezoluciju telefona)
itd isl
Last edited by verbalni_fajter; 27-09-11 at 20:55.
(nečitko)
????????????????????
Last edited by SFU; 27-09-11 at 21:08.
kljuchna rijech "odredjene"
postoje aplikacije koje rade i na tabletima 10" sa 3.2 androidom a mogu i na qvga 2.0
okle ja znam
a za hd igrice....
vala kad sam ja nashao 20tak za qvga i hvga rezoluciju mozete i vi za proper rezoluciju
ajde sad bacite mi jedan tutorial kako da stavim HD2 u nand i na android...on je stock na 6.5wm nikad rutovan,fleshovan nista![]()
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Zte Blade
HTC Wildfire
HTC Hero
Sta uzeti?
ja bih bnajradije ovaj prvi,mada svaki ispunjava uslove odlicnog telefona![]()
blade
wildfire - qvga rezolucija / msm7225 losh cpu
hero - prestar cpu msm7201 josh loshiji cpu
nisu oni toliko loshi kolko ih je vrijeme pregazilo....
blade
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
shta to bolan prichash!?
pa nemogu ni neke igrice na sa iphone 3gs/4g na 2g/3g
shto ti telefon pozna na marketu to ti radi!
Moze li aplikacija sa nokie 7650 na n8?!
Last edited by SFU; 28-09-11 at 12:17.
hahaha može - ali ne može obrnuto..![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
E, svaka S^3 aplikacija radi na sve Nokije sa S^3, bez obzira na rezoluciju.
TAKUMI
Puštite Symbian, pratite Amazonovu pres konferenciju. Apple is getting schooled as we speak.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
aznam za tako no sam masu kratak s vremenom...pa reko ako je neko zeljan da pomogne da mi fino to ispise moze i na Pm ili da se nafati da mi ga uradi pa da mu platim fuka
![]()
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
da, to je jedina prednost, al sad si razbio i taj mit, jbg, definitivno: android je *****, deda symba rules
ozbiljno? da ti donesem pun cd aplikacija za 7650, da vidimo sta ces da instaliras na fabijin e7 (koji ce dobrovoljno da ga pozajmi)?
jbt, to je zaista veliko dostignuce, s obzirom da je rezolucija ista!A procenat aplikacija koje ne rade na npr 360x480, a rade na 800x480 je... ja ne znam ni jednu, iskreno...
nista dok link ne izbachish![]()
(nečitko)
Koja rezolucija ista? E5...?
TAKUMI
smijeshno bolan zashta se ti vatash!?
ochekujesh da na 1548645684 razlichitih modela androida sa 8468984 razlichitih CPU-a, sa 10tak razlichitih rezolucija - radi jedna te ista aplikacija
moze li ovako jedna aplikacija sigurno moze na vishe razlichitih androida nego shto nokia ima s3 modela!!!!!!!!!!
a ko imalo umije moze 90% aplikacija naci za bilo koji displej!
evo kolko ima da se pojavila tegra2 jedva chekam da nokia hardverski tako neshto odradi
zna li iko kako da podesim samsung tab p1000 da mi radi internet????????
ubacio sam karticu iz internet modema
na kraju krajeva, ima ono programche za promjenu dpi, dje moze sistem da se prevari da je ekran vece rezolucije, i radice te apps koje nisu prije radile. Ali na e7 nikad radit neceKao sto nece nikad imat full flash podrsku, skype video i ostale "bespotrebne" stvari
(nečitko)
Skype video je bas potreban, barem kod nas gdje ne mozes da dobijes par MB-a mjesecno.
Full flash podrska mi je bas potrebna, jer ja uzivam da gledam flash reklame na raznim sajtovima, preko telefona.
Ono sto ti ima telefon je korisno, potrebno i ne moze da se zivi bez toga, a ono sto ti nemas na telefon to je zato sto tebi ne treba i useless je.
Svaka aplikacija u Nokia Store radi na svim modelima Nokije S^3. Za S1 me ne zanima.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks