vec ima takav site www.paypalsucks.com
i za nas ce bit paypal$ekirancija.me adresa
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
vec ima takav site www.paypalsucks.com
eh sad svi pljujemo po njima a da dodju klichali bi im.. Ave PayPal
Iiiiiiii kad bi trebalo ?????
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Napisah ti iznad![]()
Para vrti dje burgija neće.
Last edited by Rakun; 27-09-11 at 13:32.
A ti mislis da postoji neko kome je jasno, neko ko zna kad ce bit to i jos da je na forum?
Ako do sad nisi skontao o cemu se radi onda zaista...
Njak Njak Njak
Aj da je predizborno obećanje pa da razumijem. Ali ovako iz čista mira bez potencijala za krađu lažu narod
Nikad nisu oni rekli konkretno kad ce bit, to je sve ono "ocekuje se" i takve recenice...
Njak Njak Njak
Radim u jednom od hotela na primorju, gosti su nam delegacija iz Pay Pal a. (ogranak Engleska i Njemacka)
Trenutno su u pregovorima sa jednom crnogorskom bankom (pogadjajte kojom), da sva placanja idu preko nje ka pay palu.
Ocekuju prvu transakciju na seminaru 1. Novembra kad ce prezentirati projekat za siri region.
Dako se i to čudo desi.
Pregovaraju sa Prvom da sve transakcije za PP idu preko nje. Možda ona dobije ekskluzivno pravo da izdaje kartice koje se mogu reg na PP ili tako nešto.
Što se mene tiče može i Budvanska samo nek pušte više i neka nam ne udaraju kakve takse na uplate![]()
Ne vjerujem da je to, sta bi onda bilo sa greskom "only cards from aproved countries are alowed" ili vec kako glasi kad se ukuca kartica iz druge zemlje...
Prije mi to lici da sve transakcije idu preko te banke, tj ako ja sa atlas karticom platim, posrednik tog transfera je ta druga banka... Zato i pitam da se uprosti, jer to sto ti kazes bi dovelo do monopolskog polozaja, sto nije nama u interesu
Njak Njak Njak
to dodje isto kao bankomat prima sve kartice a vlasnik bankomata odnosno odredjena banka ima najviše koristi
provizije su veće ako se ne koriste kartice te banke i to je to.........
Ne mozes porediti bankomate, svaka banka ima bankomate tako da i korisnici imaju izbor na koji ce bankomat, a po ovome samo ce jedna banka imati paypal... Ne vjerujem da ce iko favorizovati odredjenu banku niti stavljati je monopolsku vodecu poziciju
Njak Njak Njak
pa i o monopolu se i radi ako odredjena banka postigne dogovor koju god karticu koristis placas proviziju i toj banci koja ima dogovor
i jednostavno koristio kartice ili ne te banke svakako ona uzima proviziju
sjetite se koji je monopol imala CKB preko nje su išle plate, penzije.......
Totalne gluposti
Jel ko vidio provizije preko paypala? Nisu baš ni premale. jeftinije je sviftom nekom poslati novac posle odredjenog iznosa.
Ludilom maskiram dosadu
ebay forsira paypal vjerovatno imaju dogovor znate li koji su to iznosi.................eaceful:
ebay je vlasnik paypal-a
Njak Njak Njak
samo ako je ebay vlasnik paypala zašto pri registraciji na ebay ima Montenegro a paypal nema ?
Zato sto kod rijetkih prodavaca mozes da platis i bez paypal-a
Njak Njak Njak
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks